Applicatie ontwikkelaar

Applicatie ontwikkelaar

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 3 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij uitdagende open source projecten oppakken? En bijdragen aan wetenschappelijke ontdekkingen en onderwijsinnovaties? Als applicatie ontwikkelaar bij de bètafaculteit maak je applicaties om onderzoek en onderwijs te ondersteunen. Aan jou de uitdaging om bij elke vraag de passende open source oplossing te vinden. Je bent nodig!

Als applicatie ontwikkelaar pak je technische vraagstukken vanuit wetenschappelijk personeel bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica op. Binnen onze afdeling C&CZ wordt veel gebruik gemaakt van open source software om te voorzien in de behoeften van onderwijs- en onderzoeksafdelingen binnen de faculteit. Vaak zijn er dan nog aanpassingen nodig om deze beter aan te laten sluiten bij de specifieke toepassing die gevraagd wordt.

Naast de open source pakketten worden er ook maatwerkapplicaties gemaakt. Deze ontwikkel je zelfstandig als applicatie ontwikkelaar in nauwe samenwerking met de opdrachtgever (vaak een docent of onderzoeker). Bij grotere applicaties worden deze verantwoordelijkheden gedeeld met de andere ontwikkelaars van de afdeling. Verder werk je veel samen met de systeembeheerders die er samen met jou voor zorgen dat wijzigingen en applicaties snel 'in productie' genomen kunnen worden.

Enkele voorbeelden van door ons gebouwde applicaties zijn:

  • Studiegidsinformatie beheren en tonen.
  • Digitale toetsen.
  • Stagematching en -toewijzing.
  • Stageproces ondersteuning (plannen, inleveren, beoordelen).
  • Cursusevaluaties.
  • Boekingssysteem voor wetenschappelijke apparatuur.

We werken op dit moment vooral met PHP (Laminas Framework), MySQL, JQuery en GitLab, maar zijn hier niet mee getrouwd. Als er betere alternatieven zijn voor de tools en technieken die we gebruiken dan kunnen we zelf besluiten om hiervan af te wijken. In de toekomst migreren we bijvoorbeeld van Laminas naar Symfony, gaan we VueJS in plaats van JQuery gebruiken en gaan we waarschijnlijk meer met Python doen. We kijken continu waar we onze werkwijze kunnen verbeteren, ook de manier waarop we code schrijven of hoe een applicatie qua architectuur moet zijn opgezet. Als je zelf dus goede ideeën of ervaringen hebt met bepaalde technieken of IT-architecturen, is jouw input meer dan welkom!
Ben je benieuwd wat het betekent om applicatie ontwikkelaar bij de bètafaculteit te zijn?
Lees ‘A day in the life van collega Remco.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt hbo- of wo-werk- en denkniveau en je hebt relevante werkervaring.
  • Je hebt ervaring met open source tools en de LAMP stack.
  • Je bent bekend met GIT en DevOps en hebt bij voorkeur ervaring met GitLab.
  • Je hebt ervaring met databases, data modelleren en normaliseren.
  • Je streeft naar de beste oplossing, maar je bent ook pragmatisch.
  • Je wil werken in een klein, gedreven en zelfsturend team met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
  • Ervaring met een van de grotere frameworks, zoals Laminas, Symfony of Laravel, is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Een levendige werkplek waar je gemakkelijk contacten legt en je direct samenwerkt met de afnemers van de ICT-diensten.
  • Een veelzijdige baan in een internationale omgeving met gevarieerde werkzaamheden in een plezierige en open werksfeer. Je werkt met de nieuwste technologie en komt te werken in een enthousiast team van collega's met passie voor hun vakgebied.
  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

C&CZ ondersteunt de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (FNWI) met expertise op een breed ICT-gebied, met name gericht op onderwijs en onderzoek. De innovatieve, academische omgeving, het hoge professionele niveau en het boeiende werk maakt dat ICT-ers die hun talenten optimaal willen inzetten, kiezen voor de uitdaging van een baan bij de Radboud Universiteit. De voortdurende ontwikkelingen op ICT-gebied zorgen voor divers en constant wisselend werk. Bovendien krijg je alle ruimte voor opleiding, bijscholing en persoonlijke ontwikkeling. Als ICT-er bij C&CZ ben je zowel bezig met het bieden van kwalitatief hoogwaardige diensten als met innovatie. De faculteit NWI heeft een open organisatiecultuur en hanteert de filosofie dat medewerkers in staat zijn verantwoordelijkheid te dragen. Er wordt veel waarde gehecht aan eigen inbreng en medezeggenschap. Teamwork en ruimte voor eigen inbreng staat voorop; elk teamlid kan een bijdrage leveren aan de visie, het beleid en de kwaliteit van de dienstverlening aan onderwijs en onderzoek.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • IT
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO+
  • 1191607

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you