Campagne Marketeer (NL studiekiezers)

Campagne Marketeer (NL studiekiezers)

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 30 jun Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij studiekiezers helpen bij het maken van de juiste studiekeuze en te kiezen voor de beste universiteit van Nederland? Dit is een inhoudelijke zeer uitdagende baan met volop mogelijkheden om vanuit huis te werken. Dus lees verder,

Binnen team studentenvoorlichting & werving zijn wij op zoek naar een marketeer die zich richt op het bedenken en coördineren van marketingactiviteiten gericht op Nederlandse studiekiezers. Het team bestaat uit in totaal 13 collega's: event managers, voorlichters, contentmarketeers, een CRM marketeer en een campagne marketeer die zich richt op de INT studiekiezer doelgroep. Het team is onderdeel van team Marketing en valt binnen CC&M (Corporate Communicatie & Marketing) Heb jij ideeën over hoe we de doelgroep kunnen begeleiden door de journey en de zichtbaarheid van Wageningen University & Research te vergroten?

FUNCTIE-INHOUD:
Wat zijn je werkzaamheden als campagne marketeer?
 • Je bent eigenaar van de customer journey voor potentiële Nederlandse studenten;
 • Je ontwikkelt en coördineert innovatieve en activerende voorlichtings- en wervingscampagnes gericht op studiekiezers;
 • Je draagt proactief bij aan de marketingcommunicatiestrategie van onze thema's;
 • Je brengt de informatiebehoefte in kaart;
 • Je ontwikkelt proposities van ons opleidingsaanbod en coördineert marketingacties om deze proposities te promoten.
 • Je realiseert de doelen door intensief samen te werken met de opleidingsdirecteuren, data analisten, content marketeer, CRM marketeer, team events en online marketingspecialisten.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde hbo marketingopleiding;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als marketeer
 • Aantoonbare ervaring met campagnevoering en propositieontwikkeling;
 • Je bent nieuwsgierig naar het kennisdomein van de WUR en de doelgroep Nederlandse bachelor- en masterstudiekiezers;
 • In onze internationale werkomgeving wordt steeds meer in het Engels gecommuniceerd. Voor deze functie gaat het om taalniveau C1 Heb je dit niveau nog niet, dan helpen wij je vanzelfsprekend en kun je terecht bij ons taalcentrum Wageningen in'to Language.
Uiteraard vind je het leuk om strategisch en operationeel bezig te zijn. Je werkt graag zelfstandig aan het einddoel van je projecten. Dat houdt in dat je organisatiesensitief bent, overtuigend in je communicatie, creatief, ondernemend en je stroopt graag je mouwen op.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
 • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
 • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
 • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
 • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
 • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
 • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 3391 tot maximaal € 5268 bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 11).

Een aanloopschaal 10 inclusief een ontwikkeltraject kan van toepassing zijn. Het gaat om een dienstverband van 0,8 fte, in eerste instantie voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging. Een aanstelling van 1,0 fte is ook bespreekbaar!

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Werkgever

Wageningen University & Research

Wageningen University & Research
De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 6.800 medewerkers en 12.900 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2020-2021.

Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

 • Marketing en communicatie
 • Landbouw
 • max. 36 uur per week
 • HBO
 • P990468-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you