(Arts-)onderzoeker voor promotieonderzoek GOAL studie

(Arts-)onderzoeker voor promotieonderzoek GOAL studie

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 21 aug Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In deze studie worden de effecten van Comprehensive Geriatric Assessment (CGA) inclusief proactieve zorgplanning onderzocht bij acuut opgenomen kwetsbare ouderen met cognitieve stoornissen. Daarbij verwachten we dat proactieve zorgplanning zowel resulteert in minder zorggebruik alsook in een hogere tevredenheid van patiënten en hun naasten over de geleverde zorg. Met andere woorden, een meer passende benadering waarbij wensen en mogelijkheden van de oudere patiënt centraal staan.

Het project wordt gefinancierd vanuit het programma Zorgevaluatie en Gepast Gebruik (ZE&GG) in samenwerking met ZonMw. Het zal vanuit het UMCG worden gecoördineerd door dr.Pauline de Graeff en prof. dr. Barbara van Munster in samenwerking met 5 andere ziekenhuizen, te weten het LUMC, Amsterdam UMC, Martini Ziekenhuis, Maasstad Ziekenhuis en het Franciscus Ziekenhuis. De studie wordt ondersteund door patiëntvertegenwoordiging vanuit Alzheimer Groningen en de NVKG, NIV en Nederlandse Vereniging voor Neurologie.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Een afgeronde universitaire studie.
- Interesse in de ouderengeneeskunde/geriatrie.
- Bij voorkeur aantoonbare onderzoekservaring en interesse.
- Uitstekende communicatieve vaardigheden.
- Teamspirit maar tevens de competentie om zelfstandig te werken.

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Een uitdagende functie voor 36 uur per week (1.0 fte) vanaf 1 september 2022 (in overleg) voor de duur van 1 jaar, met uitzicht op verlenging voor nog 2 jaar met ruimte voor scholingsmogelijkheden en deskundigheidsbevordering.

Het salaris bedraagt maximaal € 4.800,- bruto per maand (schaal 10 per 1-8-22) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Interne Geneeskunde

Wij zoeken een kandidaat die bereid is de studie op te zetten en uit te voeren en zich in te zetten voor de disseminatie van de resultaten. Daarnaast verwachten we dat je in staat bent om onderzoeksideeën te vormen met personen uit de doelgroep en professionals, de ideeën te vertalen in empirische vraagstellingen en de data te analyseren/rapporteren.

Waar ga je werken
Je werkt in dit project in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) als team met collega onderzoekers van het Universitair Centrum Ouderengeneeskunde (UCO). In het UCO werken medische professionals en onderzoekers nauw samen aan de kennis en zorg voor ouderen en dragen zo bij aan passende ziekenhuis zorg.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; PhD
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €3047 per maand
  • Universitair
  • 220516

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you