Technicus

Technicus

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 4 jul Wageningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij een technicus die de uitdaging zoekt om specialistische producten te ontwerpen? Heb je ervaring in conventionele- en CNC-technieken (frezen en draaien). Dan hebben wij bij Wageningen University & Research een interessante positie voor jou. We komen graag met je in contact want wij zoeken een enthousiaste en gedreven collega om ons team te versterken.

In de functie als technicus ga je je onder andere bezig houden met het volgende:
  • Bij onze technische afdeling werk je mee aan het vervaardigen van proefopstellingen en unieke apparatuur voor onderwijs en onderzoek.
  • Aan de ene kant ben je onmisbaar voor de onderzoeker en fungeer je als brug tussen idee en realisatie, maar op een ander moment kan het ook gaan om reparaties of aanpassingen aan opstellingen, apparatuur of (hand)gereedschappen.
Het gaat om een veelzijdige functie waarbij er een beroep wordt gedaan op inventiviteit, vakmanschap, inzicht, service en behulpzaamheid. In diverse projecten worden meerdere expertises gecombineerd waarbij je samenwerkt met de andere gespecialiseerde collega's van elektronica, meet- en regeltechniek, IT en technische informatica.

Je zoekt de uitdaging om specialistische producten te ontwerpen en hebt ervaring in conventionele- en CNC-technieken (frezen en draaien). Kennis van materialen en hun specificaties is zeer belangrijk.

De technische werkplaats maakt deel uit van Wageningen University & Research, in Nederland de combinatie van academisch onderwijs, fundamenteel- en commercieel onderzoek.

De technische werkplaats ontwikkelt en vervaardigt unieke producten voor onderzoek en onderwijs. De expertise die in de ontwikkelwerkplaats aanwezig is, is onmisbaar voor de onderzoeker en fungeert als brug tussen idee en realisatie. Naast kennis van mechanica, elektronica, meet- en regeltechniek en technische informatica (mechatronica) hebben we ook antwoord op andere techniek gerelateerde vragen of weten we deze te vinden in ons uitgebreide netwerk.

Onze klanten en hun vraagstelling zijn veelal uniek. Toch denken we dat er voor ieder probleem een oplossing bestaat en zoeken we naar een oplossing die realiseerbaar is.
De werkplaats vervult ook een belangrijke rol in de serviceverlening aan apparatuur die bij de practica wordt gebruikt.

Specificaties

Wageningen University & Research

Functie-eisen

  • Een afgeronde Fijnmechanische MBO+ opleiding zoals LIS (Leidse Instrumentmakers School) of vergelijkbare opleiding (MTS fijnmechanisch met kennis van elektronica/besturing technieken of MTS mechatronica)
  • Kennis en ervaring met conventionele- en CNC-technieken (frezen en draaien) en SolidWorks Inventor of vergelijkbare software.
  • Affiniteit met de wetenschappelijke wereld en/of onderzoeksorganisatie is een pre.
  • Inventiviteit, klantbetrokkenheid, accuratesse, en samenwerkingsgezindheid.
  • Nederlands in woord en geschrift, Engels is een pre.
  • Je kunt werken met de diverse Office producten.

Arbeidsvoorwaarden

Als het gaat om arbeidsvoorwaarden zit je goed bij Wageningen University & Research. Highlights uit onze CAO zijn bijvoorbeeld:
  • werktijden die in overleg kunnen worden vastgesteld, zodat een optimale balans tussen werk en privé mogelijk is;
  • de mogelijkheid om door meer te werken, maximaal 40 uur per week, extra compensatie uren op te bouwen;
  • sabbatical leave, studieverlof en deels betaald ouderschapverlof;
  • er is veel aandacht voor vitaliteit en je kan, tegen een aantrekkelijk tarief, gebruik maken van de op de campus aanwezige sportfaciliteiten;
  • een structurele eindejaarsuitkering van 4%;
  • uitstekende pensioenregeling via ABP.
Bij deze uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden hoort natuurlijk ook een passend salaris. Wij bieden afhankelijk van je opleiding en ervaring, een marktconform salaris van minimaal € 2.032,= tot maximaal € 2.980,= bruto bij een volledige werkweek van 36 uur conform CAO Wageningen Research (schaal 5). We starten met een jaarcontract met uitzicht op verlenging.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.

Wageningen University & Research stimuleert interne doorgroeimogelijkheden en mobiliteit met een intern recruitment beleid. Er zijn ruime mogelijkheden voor eigen initiatief in een lerende omgeving, wij bieden uitstekende opleidingsmogelijkheden. Je krijgt bij ons een veelzijdige baan in een internationale omgeving met een plezierige en open werksfeer.
Je gaat werken op de groenste en meest innovatieve campus van Nederland, en op een universiteit die voor de 17e achtereenvolgende keer is gekozen tot de "beste universiteit" van Nederland.

Werkgever

Wageningen University & Research

De missie van Wageningen University & Research is 'To explore the potential of nature to improve the quality of life'. Binnen Wageningen University & Research bundelen Wageningen University en gespecialiseerde onderzoeksinstituten van Stichting Wageningen Research hun krachten om bij te dragen aan de oplossing van belangrijke vragen in het domein van gezonde voeding en leefomgeving.

Met ongeveer 30 vestigingen, 7.200 medewerkers en 13.200 studenten behoort Wageningen University & Research wereldwijd tot de aansprekende kennisinstellingen binnen haar domein. De integrale benadering van de vraagstukken en de samenwerking tussen verschillende disciplines vormen het hart van de unieke Wageningen aanpak. Wij zijn uitgeroepen tot Beste Werkgever in de categorie Onderwijs 2019-2020. Deze punten geven onze medewerkers aan als goede redenen om te komen werken bij WUR: lees de 6 redenen om te komen werken bij WUR.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • Landbouw
  • max. 36 uur per week
  • MBO+
  • P990735-1

Werkgever

Wageningen University & Research

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Droevendaalsesteeg, 6708 PB, Wageningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you