Roosteraar

Roosteraar

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 10 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van uitdagingen en complexe puzzels? En wil jij bijdragen aan een soepele ingebruikname van het nieuwe onderwijsroosterprogramma binnen de universiteit? Meer dan 5000 studenten en docenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen vertrouwen dagelijks op hun onderwijsrooster. Jij zorgt er samen met je collega-roosteraar voor dat zij ook in de toekomst op het juiste moment op de juiste plek kunnen zijn.

Als roosteraar houd je je bezig met het plannen en roosteren van onderwijs voor studenten en docenten. Je bent samen met een andere collega verantwoordelijk voor het roosteren van alle opleidingen van de Faculteit der Managementwetenschappen. Je hebt veelvuldig contact met de docenten over hun inzetbaarheid en met andere betrokkenen over onder andere de beschikbaarheid en geschiktheid van onderwijsruimtes. Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van de complexe puzzels die de roosterwensen van de verschillende opleidingen met zich mee kunnen brengen. Je lost (ad hoc) roosterproblemen op en draagt zorg voor een juiste communicatie richting alle betrokkenen bij eventuele wijzigingen. Jouw eindresultaat is een kwalitatief goed rooster voor zowel de student als de docent waarbij de onderwijsruimte optimaal past bij de onderwijsvorm.

Begin 2023 start de Radboud Universiteit met een nieuw onderwijsroosterprogramma, genaamd TermTime. Na een gezamenlijke training met alle roosteraars van de universiteit starten jij en je directe collega in februari 2023 met het roosterproces voor het collegejaar 2023-2024.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal hbo-werk- en denkniveau.
  • Je beschikt over een analytisch denkvermogen en houdt overzicht over meerdere processen.
  • Je hebt affiniteit met systemen.
  • Je bent nauwkeurig en leergierig.
  • Je presteert goed onder druk en hebt geen moeite met deadlines.
  • Je houdt van het oplossen van complexe puzzels.
  • Je bent meedenkend, behulpzaam en samenwerkingsgericht.
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken zonder het teambelang uit het oog te verliezen.
  • Je weet goed om te gaan met verandering en haalt plezier uit de uitdagingen die de overgang naar een nieuw roosterprogramma met zich mee zal brengen.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een dienstverband van onbepaalde tijd.

  • Een dienstverband van 0,8 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring een salaris van minimaal € 2.818 en maximaal € 3.764 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 8).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van één jaar met uitzicht op een dienstverband van onbepaalde tijd.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.

Werkgever

De Faculteit der Managementwetenschappen van de Radboud Universiteit stelt studenten, instellingen en bedrijven, maatschappelijke actoren en overheden in staat hun rol te spelen in de transformatie naar duurzame samenlevingen. De faculteit sluit zich hiermee aan bij de missie van de Radboud Universiteit om bij te dragen aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen.

Gebaseerd op de facultaire missie 'Responsible governance for sustainable societies' benaderen we wetenschappelijke en maatschappelijke uitdagingen vanuit het perspectief van verantwoord bestuur. Ons werk richt zich op de thema's: Meer dan economie, Klimaat, Inclusiviteit, Veiligheid en Democratie. Deze thema's bouwen op kritische wijze voort op de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Op onderwerpen als ongelijkheid, gender, menswaardig werk en armoede, dragen we bij aan innovatie en duurzame groei. Ook stellen we uitdagingen op het gebied van milieu en klimaat aan de orde.

Aan de Faculteit der Managementwetenschappen voeren wij wetenschappelijk onderzoek uit en geven wij onderwijs in uitdagende programma's op het gebied van bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu, bestuurskunde en politicologie. Het wetenschappelijk onderzoek vindt plaats in het Institute for Management Research (IMR). Wij doen onderzoek binnen de verschillende disciplines van onze faculteit en in interdisciplinaire onderzoeksgroepen: de Hot Spots. Er studeren ruim 5000 studenten en er zijn ongeveer 350 fte medewerkers werkzaam aan de faculteit.

De ondersteuning van de Faculteit der Managementwetenschappen is verdeeld over verschillende afdelingen; Faculteitsbureau, Internationalisering, Communicatie en Relaties (ICR), Institute of Management Research (IMR), financiële administratie, Radboud Management Academy (RMa), Onderwijscentrum (OWC) en Algemene zaken.

Het Onderwijscentrum (OWC) voert taken uit op het gebied van beleidsadvisering, onderwijs- en examenadministratie, (tentamen)roostering, informatievoorziening aan studenten, studieadvisering en ICT in het onderwijs. Daarnaast heeft het OWC taken op het gebied van kwaliteitszorg en onderwijsvernieuwing. Bij het OWC werken 36 personen.

Als roosteraar maak je deel uit van het team Toelatingen, Roostering & Onderwijs- en Examenadministratie van het Onderwijscentrum. Dit team bestaat uit acht personen die samen verantwoordelijk zijn voor onder andere toelatingen tot onderwijs, roostering van onderwijs en tentamens, de organisatie van tentamens, cijferinvoer, diplomaverwerking, onderwijsevaluaties en cijferconversie.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 1192055

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you