Administratief Medewerker Onderwijs

Administratief Medewerker Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
16 jun 3 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor de praktische vakken van de opleiding Technische Natuurkunde, zoeken we een energieke, flexibele administratieve ondersteuner met oog voor detail.

Functieomschrijving

Je gaat aan de slag in een team met een administratieve collega en twee technische ondersteuners. Samen zorgen jullie, onder leiding van verschillende docenten, dat alle praktische vakken perfect georganiseerd zijn. Studenten weten hoe laat ze waar moeten zijn, kunnen hun opdrachten uitvoeren en na afloop van het vak kunnen ze hun cijfers snel inzien.

De docenten kunnen erop vertrouwen dat jij op tijd de practica hebt ingepland, dat de groepen zijn ingedeeld en de bestellingen gedaan zijn. Je zet aankondigingen online. Je houdt in de gaten of studenten zich inschrijven, je helpt hen bij vragen en laat de docent weten als er problemen zijn. Er is ook ruimte voor jouw ideeën over verbeteringen in de systemen of in de onderlinge samenwerking.

De voornaamste taken zijn:

 1. Practicumadministratie: aanwezigheid bijhouden, planning maken inclusief contact met betreffende docenten, cijfercontrole en -verwerking.
 2. Studenten te woord staan voor allerlei vragen.
 3. Bestellingen doen.
 4. Verder alle voorkomende administratieve werkzaamheden.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij vragen

 • Een afgeronde MBO-opleiding.
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.
 • Je bent precies, en zet graag de puntjes op de i.
 • Je vindt het leuk om met verschillende soorten mensen samen te werken en hen te ondersteunen, van collega ondersteuners tot docenten en studenten.
 • Je werkt goed met verschillende programma’s zoals Word en Excel. We werken met Brightspace en Outlook, dus het is handig als je dit al kent, of je het snel kunt aanleren.
 • Je bent stressbestendig. Soms komen er veel verschillende vragen op je af. Je blijft dan rustig en bepaalt wat het meest belangrijk is.
 • Je bent flexibel en vindt het niet erg om van je plan af te wijken.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Technische Natuurwetenschappen

Met meer dan 1.000 medewerkers, waaronder 135 baanbrekende hoofdonderzoekers (principal investigators), en ongeveer 3.400 gepassioneerde studenten is de faculteit Technische Natuurwetenschappen een inspirerend wetenschappelijk ecosysteem. Onze faculteit richt zich op sleuteltechnologieën, zoals quantum- en nanotechnologie, fotonica, biotechnologie, synthetische biologie en materialen voor energieopslag en -conversie, en biedt oplossingen voor belangrijke problemen van de 21e eeuw. Daarvoor leiden we studenten op in brede bachelor- en specialistische masteropleidingen met een sterke onderzoekscomponent. Onze wetenschappers verrichten baanbrekend fundamenteel en toegepast onderzoek op het gebied van Life and Health Science & Technology, Nanoscience, Chemical Engineering, Radiation Science & Technology en Engineering Physics. We leiden ook de volgende generatie middelbare school docenten en wetenschapsvoorlichters op.

Klik hier om naar de website van faculteit Technische Natuurwetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2310—€2910 per maand
 • MBO+
 • TUD02418

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you