Bestuurssecretaris TiSEM / Beleidsmedewerker (0,8-1,0 fte)

Bestuurssecretaris TiSEM / Beleidsmedewerker (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 25 jun Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 25 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Bestuurssecretaris TiSEM / Beleidsmedewerker (0,8-1,0 fte)

Functieomschrijving

Als Bestuurssecretaris vorm je de verbindende schakel tussen het Management Team van TiSEM en de bredere organisatie en externe omgeving. Je voert de regie op de bestuurlijke besluitvormingsprocessen. Daarbij heb je zowel coördinerende als adviserende verantwoordelijkheden. Samen met de bestuurssecretaresse bereid je vergaderingen voor van het faculteitsbestuur en zorg je voor een goede communicatie aan betrokkenen en belanghebbenden over de uitkomsten van besprekingen. Je houdt toezicht op gemaakte afspraken en de lopende processen. Bovendien ben je vraagbaak voor de decaan en de directeur van TiSEM en onderhoudt relaties met interne en (in beperkte mate) externe stakeholders. 

Als beleidsadviseur benut je jouw inhoudelijke kennis van de actuele interne en externe ontwikkelingen om heldere beleidsstukken op te stellen. Je draagt zorg voor de implementatie van het facultair beleid binnen TiSEM. Je bent gesprekspartner van het bestuur, je toetst het vastgestelde beleid aan gestelde kwaliteitsnormen en aan in- en externe ontwikkelingen en je stimuleert zo nodig veranderingen.

Je werkt in opdracht van de Decaan TiSEM, alsmede de directeur TiSEM en legt aan deze functionarissen verantwoording af.

Er zijn vijf kerntaken:

 • Adviseren van het MT van TiSEM;
 • Inhoudelijk voorbereiden van vergaderingen, monitoren en opvolgen van afspraken
 • Opstellen van beleidsstukken en rapportages over uitvoering van de bestuurlijke- en bedrijfsvoeringagenda;
 • Zorgen voor adequate managementinformatie 
 • Interne en externe communicatie van de Management Team

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Jouw kwalificaties
Je bent in staat te opereren op strategisch en tactisch niveau en hebt bewezen advieskwaliteiten in vergelijkbare rollen en omgevingen of je wilt hier naar toe ontwikkelen Je combineert analytisch vermogen met een sterk ontwikkelde organisatie- en bestuurlijke sensitiviteit. Je kunt heldere beleidsstukken schrijven - zowel in het Nederlands als in het Engels (CEFR: C1) - en bent in  staat om complexe concepten in klare taal vast te leggen, ook als de deadline onverwacht snel nadert. Je bent resultaatgericht, proactief en integer en hebt een flexibele instelling. Je hebt ervaring met het werken in een politiek en bestuurlijke omgeving en bent in staat om daarin flexibel te bewegen.

Je beschikt over een academisch werk- en denkniveau met een voltooide opleiding op een relevant vakgebied, zoals bestuurskunde, economie, management of juridisch. Je bent in staat aantoonbaar regie te voeren, organisatie brede projecten te coördineren en uit te voeren en resultaten te behalen op bestuurlijk complexe en belangrijke projecten. Het eigenaarschap van projecten en activiteiten voer je uit met kwaliteitsbewustzijn, je bent daarin   nauwkeurig, en je bent in staat onder druk te leveren. 

Tilburg University is een internationale universiteit, stevig verankerd in de regio en daarom tweetalig. Van onze medewerkers verwachten we dat zij voldoen aan het taalniveau passend bij de functie. Voor (beleids)adviseurs is goede beheersing van het Engels vereist: CEFR-niveau C1. 

Jouw talenten

 • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
 • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Ons aanbod 

Het betreft een functie voor 0.8 fte – 1.0 fte (32-40 uur per week) van de volledige werktijd. 

Het bruto maandsalaris is onder andere afhankelijk van relevante ervaring en opleiding en bedraagt bij een voltijds dienstverband minimaal € 3.821 en maximaal € 5.230 bruto per maand bij een fulltime aanstelling in schaal 11, een aanloopschaal behoort tot de mogelijkheid bij minder ervaren kandidaten, dit gebaseerd op UFO-profiel Bestuurssecretaris niveau 3 / Beleidsmedewerker niveau 3 (gecombineerd profiel) en salarisschaal 11 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 

Dit is een vacature voor een structurele positie overeenkomstig artikel 2.3 lid 1 Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 12 maanden. Bij gebleken geschiktheid en voortzetting in dezelfde functie krijg je na deze periode aansluitend een dienstverband voor onbepaalde tijd. 
Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 
Kijk op https://www.tilburguniversity.edu/nl/over/schools/economics-and-management voor meer informatie over TiSEM.

Werkgever

Tilburg University

University Services
De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

 • Beleid- en staf; Management; Juridisch personeel
 • 32—40 uur per week
 • €3821—€5230 per maand
 • Universitair
 • 19927

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you