Traumachirurg

Traumachirurg

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 3 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als traumachirurg functioneer je in de gehele breedte van de Traumachirurgie. Daarnaast vervul je een belangrijke rol in het implementeren en verder uitbreiden van ons kindertrauma centrum. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Je participeert in de algemene taken van de afdeling, zowel klinisch als poliklinisch (inclusief diensten). De focus ligt hierbij op de volgende speerpunten: polytrauma zorg, kindertrauma, brandwonden, bekken- en actabulumchirurgie, fracture related infections, amputatiechirurgie en osseointegratiezorg. Ook draag je bij aan de opleiding van (co-)assistenten en geef je onderwijs aan studenten. Verder ben je inzetbaar in de 24/7 beschikbaarheid samen je collega's en ben je betrokken bij de ontwikkeling van onderzoek, passend in de lijnen van de afdeling en het wetenschappelijk profiel.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een innovatieve traumachirurg die goed in teamverband werkt. Ook ben je flexibel, zowel qua invulling van tijd als invulling van activiteiten. Je schakelt snel en focusgericht met je collega's, zowel binnen het Radboudumc als in de regio. Bovendien ben je enthousiast, resultaatgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

Daarnaast herken je jezelf in onderstaand profiel:
  • NVT-gecertificeerd traumachirurg.
  • Bereidheid tot participatie in de samenwerking met Defensie óf bereidheid tot participatie in het Lifeliner Mobiel Medisch Team.
  • Wetenschappelijke affiniteit (bij voorkeur een afgeronde promotie) is gewenst, maar niet vereist.
  • Aantoonbare onderwijskundige belangstelling, bijvoorbeeld een basis kwalificatie onderwijs, strekt tot de aanbeveling.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 40-48 urige werkweek heb je recht op ongeveer 24 vakantiedagen per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Heelkunde omvat de aandachtsgebieden Traumachirurgie, Chirurgische Oncologie, Abdominale Chirurgie, Vaat- en Transplantatiechirurgie en Kinderchirurgie. Per jaar worden er ongeveer 6200 operaties verricht waarvan zo'n 850 op het gebied van de Traumachirurgie. Het Radboudumc is een level 1 traumacentrum waarin jaarlijks 450 polytrauma patiënten behandeld worden. Het level 1 kindertraumacentrum inclusief kinderbrandwondencentrum is in oprichting. De afdeling functioneert tevens als landelijk verwijscentrum voor bekken- en acetabulum fracturen en secundaire letselbehandeling. Verder wordt het gehele palet aan traumachirurgische zorg geleverd. Stafleden van Traumachirurgie participeren ook in het Mobiel Medisch Team (Lifeliner 3 traumahelikopter).

De afdeling heeft een contract met Defensie voor inzet van stafleden bij missies in binnen- en buitenland. Naast dit brede palet aan patiëntenzorg verzorgt de afdeling de opleiding tot chirurg en differentiatie tot traumachirurg. Multidisciplinaire samenwerking zowel binnen als buiten het ziekenhuis staat hoog in het vaandel. Wetenschappelijk onderzoek wordt gestimuleerd waarbij er mogelijkheden zijn voor preklinisch (dier-)experimenteel en klinisch onderzoek.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist)
  • Gezondheid
  • 40—48 uur per week
  • €8296—€12098 per maand
  • Universitair
  • 163503-P991519-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you