Service manager Informatie Management

Service manager Informatie Management

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 7 jul Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 7 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een goed draaiend Informatie Management is van vitaal belang voor de zorg, research & onderwijs en bedrijfsvoering processen binnen het Radboudumc, die daarmee een belangrijke bijdrage levert aan de doelstellingen van het Radboudumc.

Als service manager ben je op tactisch niveau verantwoordelijk voor de relatie met de afdelingen, centra en instituten van het Radboudumc. Met name voor accountmanagement en service level management. Je opereert in een team van service managers binnen de unit Projecten en Services van Informatie Management.

Het doel van de functie van service manager is de vraag van de collega's in het Radboudumc te analyseren, te prioriteren, voor te bereiden en te beleggen binnen Informatie Management. Hierbij houd je rekening met de mogelijkheden en de services die Informatie Management biedt.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bewaken van een juiste levering van diensten en je bent het aanspreekpunt voor de collega's vanuit de business, ook als er zaken wat minder lopen. Samen met de collega's van de diverse afdelingen van het Radboudumc bekijk je de behoeftes die er zijn op IT-gebied, je bespreekt de roadmap en bespreekt de voortgang van de lopende projecten.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Ben jij de flexibele, creatieve en gemotiveerde hbo+ service manager met wil en lef, die meehelpt de patiëntenzorg beter en veiliger te maken en bedrijfsvoering, onderwijs en research actief wil ondersteunen? En, je hebt de kennis, vaardigheden en het persoonlijk leiderschap om dit in de praktijk waar te maken en zo bij te dragen aan onze gezamenlijke ambitie? Beschik je daarnaast over onderstaand profiel? Dan komen we graag met je in contact.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Kennis van zorgprocessen.
  • Aantoonbaar succesvolle ervaring als bruggenbouwer.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en je bent een tacticus.
  • Handig in het handelen op veel vlakken tegelijk en stressbestendig.
  • Gevoelig voor inspelen op behoeftes van anderen, je hebt mensenkennis en je bent in staat om urgentie in te schatten.
  • Vaardig in het voorbereiden van door anderen te maken keuzes.
  • Vaardig in het verkrijgen, analyseren en presenteren van managementinformatie.
  • Kennis van de organisatie van ziekenhuizen, bij voorkeur UMC's.
  • Kennis van ICT-mogelijkheden in ruime zin en van services binnen informatie voorziening.
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Informatie Management: Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat geldt ook voor ICT in de zorg, het onderzoek en onderwijs en de bedrijfsvoering. E-Health is 'hot.' Informatie Management wil voorop lopen in het realiseren van een effectieve en veilige ICT-omgeving voor zowel patiënt en collega's. Daarnaast leveren wij 'state of the art' ICT oplossingen aan bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek waarbij de grenzen en kaders nooit helemaal vaststaan. Zo willen wij, samen met betrokken en creatieve collega's, écht een bijdrage leveren aan een betere maatschappij.

Onze mensen weten wat er van ze wordt verwacht en zij hebben de wil en de durf om hier invulling aan te geven binnen het team. Er is ruimte voor individuele creativiteit. Wij zijn er trots op om deel uit te maken van Informatie Management.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • IT
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • €3922—€5383 per maand
  • HBO
  • 163525-P991644-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you