Onderzoeker / adviseur Economie (junior)

Onderzoeker / adviseur Economie (junior)

Geplaatst Deadline Locatie
20 jun 10 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het in teamverband uitvoeren van onderzoek, zowel kwalitatief als kwantitatief en het rapporteren over en presenteren van onderzoeksresultaten. Het onderzoek dat wij uitvoeren wordt gedaan voor aansprekende klanten zoals de Europese Commissie, diverse NGO’s, Ministeries van Financiën, Infrastructuur en Waterstaat, en Economische Zaken en Klimaat. Regelmatig wordt daarbij samengewerkt met (buitenlandse) partners.

Specificaties

CE Delft

Functie-eisen

We zoeken een collega die:

  • een afgeronde universitaire opleiding (MSc) economie of econometrie heeft;
  • affiniteit heeft met milieuvraagstukken en beleid;
  • zowel accuraat als creatief is;
  • een analytische instelling heeft en hoofd- en bijzaken kan scheiden;
  • communicatief vaardig is, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels;
  • cijfermatig goed onderlegd is;
  • goed kan opereren in een team.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een goed salaris en grote vrijheid om je te ontwikkelen in een richting die bij je past. Dat gebeurt in een inspirerende omgeving met leuk werk op de raakvlakken tussen politiek, wetenschap en bedrijfsleven. Met inhoudelijk gedreven collega's vanuit veel disciplines die communicatief, open en naar buiten gericht zijn. Daarnaast biedt CE Delft een informele, niet-hiërarchische werksfeer, ondersteuning en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden van thuiswerken en flexibele werktijden.

Werkgever

CE Delft

Al meer dan 40 jaar speelt CE Delft een unieke en toonaangevende rol in het ontwikkelen van structurele oplossingen voor duurzaamheidsvraagstukken. We werken met veel enthousiasme aan vraagstukken op het gebied van energie, economie, mobiliteit en grondstoffen- en productieketens. We zijn kritisch, open en constructief en onze drijfveer is de maatschappelijke waarde van ons werk.

De (milieu-)economen van CE Delft houden zich onder meer bezig met het ontwikkelen van economische instrumenten voor effectief en efficiënt milieubeleid, met kosten-batenanalyses en met het inschatten van de effecten van milieubeleid op, bijvoorbeeld, de inkomensverdeling of de kosten voor het bedrijfsleven. Onze ideeën hebben de basis gevormd van fiscale vergroening, stimulering van biobrandstoffen, het aanpakken van de klimaateffecten van de luchtvaart en het waarderen van milieuschade.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf
  • Economie
  • Universitair
  • AT - Onderzoeker / adviseur Economie (junior)

Werkgever

Locatie

Oude Delft 180, 2611 HH, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you