Assistent master coördinator BioMechanical Engineering

Assistent master coördinator BioMechanical Engineering

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 3 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een geboren 'Organizer and Community Builder' èn hecht je waarde aan maatschappelijk relevante opleidingen? Kies dan voor Biomedical Engineering and Biomechanical Design!

Functieomschrijving

De afdeling BioMechanical Engineering (BMechE) organiseert twee masterprogramma’s: de master BioMedical Engineering (BME) en de mastertrack BioMechanical Design binnen de MSc Mechanical Engineering (ME-BMD). BME trekt jaarlijks circa 150 studenten, ME-BMD ruim 80. Voor beide programma’s is er een mastercoördinator.

Vanwege overlap van vakken, inhoud, en de onderzoekers waar studenten bij afstuderen, is veel van de organisatie tussen deze twee programma’s gedeeld. Ook de studenten zien zichzelf als verwant. Zo is er bijvoorbeeld één studievereniging voor beide studies. In je rol als assistent mastercoördinator ondersteun je de beide mastercoördinatoren en zorg je voor een soepel lopende organisatie van beide programma's. Door het organiseren van activiteiten en communiceren binnen de hele community zorg jij ook voor een hechte studentengemeenschap.

Wij zijn op zoek naar een assistent mastercoördinator die de mastercoördinatoren aanvult in de uitvoering van hun dagelijkse taken. Als assistent mastercoordinator ben je het eerste aanspreekpunt voor studenten en je biedt administratieve ondersteuning aan de twee mastercoördinatoren. Samen met hen fungeer je ook als 'Community Builder' voor de studenten van BME en ME-BMD.

 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor studenten en begeleidt (buitenlandse) studenten in verband met inschrijving, toelatingseisen etc. Ook brengt je studenten in contact met hun mentoren, de studie-adviseur of, indien nodig, een coach of vertrouwenspersoon.
 • Je werkt samen met de mastercoördinatoren aan het bijhouden van overzichten en statistieken, het inventariseren van knelpunten, en het opstellen en verbeteren van procedures (bijvoorbeeld voor stages en het afstudeerproces). Je houdt gegevens over studievoortgang bij, signaleert knelpunten en denkt proactief mee over het verbeteren van de organisatie van de opleidingen.
 • Je ondersteunt BME en ME-BMD studenten als sociale gemeenschap. Je coördineert het mentorprogramma en samen met de studivereniging Antoni van leeuwenhoek organiseer je sociale activiteiten in het kader van de jaarlijkse introductie week.
 • Je informeert, adviseert, en denkt actief mee over studentenaangelegenheden zodat studenten zich betrokken voelen bij hun opleiding en de mastercoördinatoren hun opleidingsdoelen kunnen halen. 

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Ervaring binnen faculteit 3mE, de TU Delft, of bij vergelijkbare opleidingen (als medewerker óf student) is een pré.
 • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en bent vaardig in het aangaan van (werk)relaties, je bent van nature een èchte verbinder.
 • Je bent sensitief en weet hoe je een veilige omgeving moet creëren met studenten en hoe je ze kunt aanspreken.
 • Je bent proactief en oplossingsgericht, een flexibele aanpakker.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met het organiseren van/contact onderhouden met grote groepen mensen (samen tellen de twee masterprogramma’s 700+ studenten en vele tientallen docenten en andere betrokkenen).
 • Naast het feit dat jij een echte teamworker bent kun je ook zelfstandig werken.
 • Je bent organisatorisch en administratief sterk. Dat wil zeggen: zorgvuldig en accuraat in het bijhouden van gegevens, het maken van planningen, analyses en rapporten.
 • Je beschikt over goede digitale vaardigheden (bijvoorbeeld Excel).
 • Vanwege het internationale karakter van je werkomgeving en studentengemeenschap is een goede beheersing van de Engelse taal, mondeling en geschreven, een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, tussen de €2.710,00 - € 3.619,00 bruto per maand. Schaal 8, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
 • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
 • Korting bij zorgverzekeraars.
 • Flexibele werkweek.
 • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
 • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
 • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
 • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Het betreft een functie van 0.6 fte of 0.8fte (24-32 uur p/w) met een contractduur van een jaar, met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De faculteit 3mE verricht baanbrekend onderzoek dat leidt tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten op het gebied van werktuigbouwkunde. Van grootschalige energieopslag, medische instrumenten, regeltechniek en robotica, tot slimme materialen, structuren op nanoschaal en autonoom varende schepen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Onderzoek en onderwijs richten zich op ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en mechanische apparaten en dragen zo bij aan de ontwikkeling en groei van een duurzame samenleving en aan welvaart en welzijn.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • €2710—€3619 per maand
 • HBO+
 • TUD02453

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you