Beheertechnicus Vastgoed

Beheertechnicus Vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 1 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help jij ons mee de oudste universiteit van Nederland verder te verduurzamen?

Functieomschrijving

Als Beheertechnicus ben je voor een deel van de indrukwekkende universitaire vastgoedportefeuille verantwoordelijk voor (het laten uitvoeren van) alle vormen van onderhoud aan gebouwen en gebouw-gebonden installaties. Je ziet erop toe dat alle gebouw-gebonden techniek in optimale conditie verkeerd en bent opdrachtgever naar uitvoerende partijen om de optimale conditie van de gebouwen te behalen en behouden. Je fungeert als technische spil tussen eigenaar (Vastgoed), gebruiker (Faculteit) en uitvoerende partijen. Vanuit je kennis en ervaring in utiliteit kun je ieder technisch vraagstuk doeltreffend aanpakken, waarbij je altijd de meest optimale variant weet te kiezen en uit te werken. Met je opgebouwde gebouwkennis lever je ook input aan verbouwings- en renovatieprojecten. Je draagt, in samenwerking met afdeling Informatiemanagement, zorg voor het borgen van documentatie en revisietekeningen in het gebouwdossier. Kortom, een zeer uitdagende baan, waarin je significant bijdraagt aan excellent onderzoek en onderwijs.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Mbo+ Elektrotechniek of Werktuigbouw, bijvoorbeeld een mbo met aanvullende vakinhoudelijke opleidingen;
  • Gedegen kennis en ervaring in utiliteit;
  • Je krijgt energie van het continu optimaliseren van gebouwprestaties en bent daarin initiatiefrijk;
  • Eén keer per zeven weken ben je (één week) beschikbaar voor eerstelijns storingsopvolging (storingsdienst);
  • Je bent gedreven, resultaatgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig, leergierig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.376 (schaal 7)- en maximaal € 4.093,- (schaal 9) bruto per maand bij een fulltime aanstelling.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof, sabbatical leave en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden (https://www.medewerkers.universiteitleiden.nl/po/arbeidsvoorwaarden-salarisen- vergoedingen/keuzemodel-arbeidsvoorwaarden/keuzemodelarbeidsvoorwaarden) op maat te kiezen.

Werkgever

Het Vastgoedbedrijf van de Universiteit Leiden

Het expertisecentrum Vastgoed draagt zorg enerzijds voor het huisvestingsbeleid van de Universiteit Leiden en richt zich op onderhoud, renovatie en nieuwbouw. Anderzijds wordt een grond-ontwikkelingsbeleid gevoerd wat zich richt op de uitgifte van kavels in erfpacht en de verkoop van gebouwen en kavels. Binnen het expertisecentrum Vastgoed zijn 40 gedreven medewerkers werkzaam in een platte organisatie. Door de grote diversiteit aan gebouwen, locaties en projecten, is geen dag hetzelfde. Dit maakt het werk zeer afwisselend, financieel interessant en uitdagend. Meer informatie over het Vastgoedbedrijf https://www.organisatiegids.universiteitleiden.nl/expertisecentra/vastgoed.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium
  • max. 32 uur per week
  • €2376—€3208 per maand
  • MBO+
  • 11827

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you