Onderwijsondersteuner Transport & Planning

Onderwijsondersteuner Transport & Planning

Geplaatst Deadline Locatie
21 jun 10 jul Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die het onderwijsproces binnen de afdeling administratief en organisatorisch helpt versterken. In deze afwisselende functie werk je tussen professionals in een internationaal georiënteerde werkomgeving. Jij ondersteunt docenten bij de praktische uitvoering van hun vakken (zoals hulp bij inrichting en beheer van de digitale leeromomgeving (oefeningen, tussentijdse testen, examens), coördinatie inzet ondersteuning vakken). Hiernaast help je, indien nodig, de docenten bij de ontwikkeling van nieuwe digitale onderwijsmaterialen zoals opnames van kennisclips, of andere nieuwe (online) onderwijsontwikkelingen. Eigen inbreng hierin wordt op prijs gesteld. Verder zorg jij ervoor, dat docenten op de voorlichtingsdagen staan en kan je goed zelfstandig werken.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Voor deze functie heb je een HBO werk- en denkniveau nodig, op basis van een afgeronde relevante opleiding (bijvoorbeeld HBO onderwijskunde, lerarenopleiding of Transport). Je hebt bij voorkeur affiniteit met transport of verkeer, en relevante werkervaring op het gebied van  onderwijs. Je kunt je zelfstandig opstellen en dienstbaar naar het onderwijs (je kunt zelf taken op je nemen en die goed afhandelen). Een oog voor (digitale) innovatie in het onderwijs is een pre. Uitstekende mondelinge, communicatieve vaardigheden hebt, en daarnaast een goede schrijfvaardigheid in zowel het Nederlands als het Engels zijn vereisten. 

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen

De faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen (CiTG) legt zich toe op internationaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied van weg- en waterbouw, technische aardwetenschappen, verkeer en vervoer, watertechnologie en deltatechnologie. Het onderzoek beslaat wereldwijde maatschappelijke vraagstukken en is nauw verweven met zowel onderwijs als het werk van een breed scala aan kennisinstituten. CiTG vindt dat Open Science deze doelstellingen helpt verwezenlijken en ondersteunt haar wetenschappers bij het integreren van Open Science in de onderzoekspraktijk. De faculteit CiTG bestaat uit 28 secties verdeeld over de 7 afdelingen: Materials Mechanics Management & Design, Engineering Structures, Geoscience and Engineering, Geoscience and Remote Sensing, Transport & Planning, Hydraulic Engineering en Watermanagement.

Klik hier om naar de website van faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • €2710—€3619 per maand
  • HBO
  • TUD02417

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you