Wij zijn op zoek naar een ICT Ondersteuner 1-2 (1,0 fte.)

Wij zijn op zoek naar een ICT Ondersteuner 1-2 (1,0 fte.)

Geplaatst Deadline Locatie
22 jun 11 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Kom jij tot je recht bij de Faculty of Law?

Functieomschrijving

Wij zoeken een fijne en betrouwbare collega. Iemand die net als wij over de juiste teamspirit bezit.

Samen met je collega’s binnen LAW- ICT Support verzorg je de werkplekondersteuning bij de vakgroepen en andere dienstverlenende afdelingen binnen de faculteit. Je weet de medewerkers adequaat te ondersteunen zodat zij optimaal van de ICT-faciliteiten gebruik kunnen maken. Je lost zelfstandig incidenten op, herkent problemen en doet verbetervoorstellen. Je bent tevens de schakel tussen de eindgebruiker en de centrale ICT-afdeling van de UM. 

Wat kun je van ons verwachten: dat je wordt opgenomen als teamplayer in een dynamisch en professioneel team dat voor elkaar klaarstaat en waar je op kunt bouwen en vertrouwen.

Werkzaamheden 

 • Analyseren en oplossen van incidenten
 • (geautomatiseerd) installeren en gebruiksklaar maken van werkplekken
 • Het uitvoeren van complexere wijzigingsverzoeken
 • Bijwerken en bewaken van beheerdocumentatie
 • Het doen van verbetervoorstellen
 • Ondersteuning gebruik centrale onderwijs-, onderzoek- en bedrijfsvoeringsystemen
 • Deelname aan facultaire- en UM brede IT projecten

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij vinden het heel belangrijk dat jij plezier hebt in je werk, dat je je werk vol passie en overgave kan doen. Een klantgerichte houding is noodzakelijk, naast nauwkeurig en accuraat werken. Dat je pro-actief bent, dat je houdt van uitdagingen en onderdeel wilt zijn van onze ambities en vooral dat je wilt blijven leren. Daarnaast zijn voor deze functie de volgende functie-eisen en competenties belangrijk:

 • Een afgeronde IT opleiding (minimaal MBO niveau) in een voor de functie relevante richting.
 • Naast technische kennis van pc’s, notebooks, tablets, smartphones, smart screens en video hardware, beschik je over verdergaande kennis van:
 1. Windows 10/11
 2. MS Office applicaties
 3. McAfee anti-virus software
 4. Web browsers als Google Chrome en Microsoft Edge, Mac OS, IOS en Android
 • Verdergaande kennis noodzakelijk van: Windows 10/11, MS Office 365 applicaties, IOS/Android

Gezien het internationale karakter van de Faculty of LAW is naast de Nederlandse taal een goede beheersing van het Engels in woord en geschrift noodzakelijk. Werkervaring is een pré, maar jouw motivatie voor deze functie vinden wij het allerbelangrijkste.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?

UM is een uitdagende en aantrekkelijke werkgever, met veel groeimogelijkheden. Binnen de Faculty of Law heerst een dynamische en informele werksfeer. Maar natuurlijk horen hier ook goede arbeidsvoorwaarden bij, zoals voldoende vakantiedagen en een passend salaris. De aanstelling betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring en is vastgesteld op min € 2.818,-- en max € 4.257,-- bruto per maand. Elk jaar wordt het salaris aangevuld met een vakantie-uitkering van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%. 

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) is de meest internationale universiteit van Nederland en is met haar bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers nog steeds groeiende. De universiteit onderscheidt zich door haar innovatieve onderwijsmodel, internationale karakter en multidisciplinaire benadering van onderzoek en onderwijs.

Dankzij de hoge kwaliteit van het onderzoek en onderwijs, maar ook een sterke maatschappelijke oriëntatie, heeft de universiteit in haar korte bestaan een solide reputatie opgebouwd. Ze wordt tot de beste jonge universiteiten ter wereld gerekend.

De Universiteit Maastricht wil een aantrekkelijke werkgever zijn én blijven. Zij is ervan overtuigd dat ze dat kan bereiken door medewerkers en studenten uit te dagen en te stimuleren om het beste uit henzelf te halen. Door die medewerkers in te zetten voor de werkzaamheden waarin ze het beste tot hun recht komen. En door medewerkers aan te nemen en in dienst te houden die passen bij het profiel en de ambitie van de UM.

De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid

De Faculteit der Rechtsgeleerdheid is met ruim 3000 studenten één van de grotere faculteiten van de UM. De faculteit is een pionier in kleinschalig en innovatief onderwijs en is met 51% buitenlandse studenten de meest internationale rechtenfaculteit in Europa. De faculteit verzorgt uitstekend onderwijs in drie bachelor- en tien masterprogramma’s en heeft een sterk onderscheidend onderzoeksprofiel. Bij de faculteit werken ruim 300 medewerkers. In 2018 heeft de faculteit een nieuw strategisch programma aangenomen gericht op vernieuwing en op professionele en persoonlijke ontwikkeling van staf. De faculteit is een dynamische en internationale gemeenschap. Een excellente ondersteuning is voorwaarde voor het realiseren van de hoge ambities van de faculteit op het terrein van onderwijs en onderzoek.

Afdeling

LAW IT team

Het LAW IT team is een onderdeel van het faculteitsbureau van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid (FdR) bij de Universiteit Maastricht. Dit team verzorgt de IT- en audiovisuele faciliteiten en IT ondersteuning van het onderwijs en onderzoek van FdR. Het team bestaat momenteel uit 4 medewerkers en ondersteunt circa 450 IT werkplekken (in kantoren, computer- en onderwijsruimten en openbare werkplekken) en 40 ruimtes ingericht met audiovisuele middelen. Naast de typisch lokale pc software als de MS-Office bundel, web browsers, McAfee e.d. worden ook specifieke programma’s zoals CANVAS, Mediasite en Qualtrics en speciale facultaire applicaties ondersteund.

Specificaties

 • IT
 • max. 38 uur per week
 • €2818—€4257 per maand
 • MBO
 • AT2022.279

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Bouillonstraat 3, 6211 LH, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you