Programmaleider Zuyd Professional (0,8 fte)

Programmaleider Zuyd Professional (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
24 jun 30 jun Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zuyd Professional zoekt een nieuwe strategische collega om kansen te pakken en ambities waar te maken.

Functieomschrijving

Wat ga je zoal doen?

 Je maakt deel uit van het kernteam Zuyd Professional. Vanuit de landelijke ontwikkelingen rondom leven lang ontwikkelen (LLO) heb je een goed beeld bij de kansen en uitdagingen voor Zuyd Professional. En wat de arbeidsmarkt vraagt als het gaat om scholing voor werkenden.

Op basis van jouw (landelijk) meerjaren perspectief formuleer je beleidsvoorstellen m.b.t. positionering, portfolio e.v.  

Flexibel onderwijs, stapelbare eenheden creëren, omscholing en validering van bestaande kennis en ervaring; het is je niet vreemd. Vanuit deze ontwikkelingen formuleer je beleid en  maak je een vertaalslag van programma’s naar lokale projecten voor Zuyd Professional, waar een projectleider vervolgens mee aan de slag kan in concretisering.

Je bent de key-collega in strategie en de vertaling daarvan naar een tactisch niveau. Je adviseert het management van Zuyd Professional, doet verbetervoorstellen en je verleidt collega’s om met jou te komen tot een aanbod van leven lang ontwikkelactiviteiten waar de arbeidsmarkt om vraagt. Je onderhoudt namens Zuyd Professional relaties, zowel intern als extern. Daarin ben je niet bang om het voortouw te nemen vanuit jouw ondernemende karakter.

Taken en rollen

  • Je volgt en analyseert strategische ontwikkelingen m.b.t. LLO: politieke, economische en/of technische (arbeidsmarkt) bewegingen op (middel)lange termijn en formuleert op basis daarvan meerjarenbeleid van Zuyd Professional m.b.t. leven lang ontwikkelen (LLO).
  • Je adviseert management en directie van Zuyd Professional over de relevante koers en beleidslijn m.b.t. LLO. Je doet hierbij concrete beleids- en implementatievoorstellen.
  • Je signaleert regionale ontwikkelingen en kansen en vertaalt deze naar meerjarige ambities voor Zuyd Professional.
  • Je werkt Zuyd breed samen met projectleider(s) en coördinatoren (binnen je eigen team, in de diensten en bij academies van Zuyd Hogeschool) in de ontwikkeling van een passend aanbod van opleidingen voor werkenden. Je bent daarin regisseur. Je kijkt visionair, pioniert en inspireert anderen om aan te sluiten bij de ambitie van Zuyd Professional.
  • Je bent financieel onderlegd: doet aan management & directie van opleidingen en Zuyd Professional verbetervoorstellen voor een gezonde bedrijfsvoering inzake kostenbeheersing, scheiding van geldstromen en stuurt op slimme oplossingen van logistieke vraagstukken. Verder interpreteer je begrotingen, stuurt tussentijds bij en prognosticeert resultaten.
  • Je onderhoudt relaties met stakeholders binnen de academies van Zuyd Hogeschool, opdrachtgevers en key-partners in samenwerkingsverbanden.
  • Je verricht werkzaamheden als programma leider op het gebied van de voorbereiding, coördinatie informatievoorziening, communicatie en/of implementatie van grote, complexe en multidisciplinaire projecten of van in complexiteit beperkte programma’s.

Specificaties

Zuyd Hogeschool

Functie-eisen

  • WO opleidingsniveau heeft de voorkeur
  • Commerciële ervaring is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.

Zuyd Hogeschool hanteert de CAO hbo met uitgebreide arbeidsvoorwaarden.

Concreet uitgelicht voor deze functie:                                                                    

  • Een aanstelling van 0,8 fte voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid tot verlenging bij goed functioneren en ongewijzigde omstandigheden.
  • Afhankelijk van opleiding en ervaring vindt inschaling en betaling plaats conform de CAO hbo binnen het carrièreperspectief van schaal 12.

Werkgever

Zuyd Hogeschool

Zuyd Professional is onderdeel van Zuyd Hogeschool en verzorgt inspirerende opleidingen, cursussen, trainingen, workshops en masters voor professionals die naast hun werk een opleiding volgen. De praktijk staat in onze opleidingen altijd centraal. Dat maakt leren bij Zuyd Professional leuk én uitdagend.

Zuyd Professional wordt gerund door een klein team dat ondernemend en innovatief is en altijd op zoek naar de mooiste samenwerkingen en kansen in de regio. Binnen Zuyd Hogeschool heeft Zuyd Professional een sterke rol in het verbinden van teams, inzichten en mensen. Deze netwerkrol is ons op het lijf geschreven.

Specificaties

  • Beleid- en staf; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Financiën
  • Gedrag en maatschappij; Economie
  • max. 32 uur per week
  • PA Programmaleider Zuyd Professional

Werkgever

Locatie

Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you