Junior Management Assistent

Junior Management Assistent

Geplaatst Deadline Locatie
24 jun 15 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij recent een Mbo-4 diploma behaald, bijvoorbeeld in de richting van Management Assistent?

Wil je een vliegende (door)start maken met je carrière en een reële kans pakken om jezelf verder te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als management assistent op onze afdeling is geen dag hetzelfde en dat is waar jij energie van krijgt. Wij zoeken een energieke Management Assistent met oog voor de omgeving en gericht op samenwerken en leren. In deze uitdagende functie ondersteun je in de eerste plaats 1 of 2 sectieleiders en hun secties. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers, wetenschappelijke gasten en studenten.

Je bent nieuwsgierig naar wat de wetenschappers bezighoudt in onderzoek, onderwijstaken en managementverantwoordelijkheden en speelt daar op in. Je werkzaamheden zijn breed en gaan van HR tot finance tot aan het organiseren van vergaderingen en evenementen. Alle werkprocessen binnen de TU Delft zijn gedigitaliseerd. Intuïtief met systemen overweg kunnen, een flinke dosis improvisatievermogen en een natuurlijke drive om up to date te blijven, zijn daarom heel belangrijk.

Na een gedegen inwerktraject, werk je als Management Assistent bij ons behoorlijk zelfstandig. Daarom zijn assertiviteit en zelfredzaamheid erg belangrijk. Maar hoewel we zelfstandig werken, vorm je met 8 collega’s het team “support”, waarop je altijd terug kunt vallen. Deze collega’s zijn dan ook degenen die je in je functie in zullen werken.

Je hebt volop contacten binnen en buiten de faculteit; het TU Delft secretaressenetwerk organiseert regelmatig leerzame en leuke activiteiten waardoor je snel wegwijs raakt binnen onze organisatie.

Kortom, wij bieden:

  • Een ideale baan voor een startende management assistent die graag (nog) verder wil groeien in deze rol.
  • Een diverse en afwisselende baan in een leuk en gedreven team in een internationale, levendige omgeving.
  • Flexibel werken anno 2022: de TU biedt een hybride werkomgeving, waarbij de mogelijkheid bestaat om ook gedeeltelijk thuis te werken. We verzorgen hiervoor een goede werkplek bij je thuis en je ontvangt maandelijks een netto internetvergoeding á € 25 netto per maand.
  • Onze voorkeur gaat uit naar een collega die voor minimaal 30 uur per week beschikbaar is.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Een afgeronde mbo-secretariële of gelijkwaardige opleiding.
  • 0 tot twee jaar werkervaring als management assistent.
  • Je bent initiatiefrijk en hebt een servicegerichte houding.
  • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig.
  • Uitstekende beheersing van het Microsoft Officepakket (Word, Excel, Outlook, SharePoint en PowerPoint).
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris (schaal 7) volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica

In de faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI) komen drie disciplines – elektrotechniek, wiskunde en informatica – samen. Gecombineerd versterken ze elkaar en zijn ze de drijvende kracht achter de technologie die we in ons dagelijks leven gebruiken. Neem als voorbeeld het elektriciteitsnet. Dat wordt binnen onze faculteit klaargestoomd voor de toekomst. Ook werken we aan een wereld waarin mens en computer elkaar versterken. Aan het in kaart brengen van ziekteprocessen met behulp van single cell-data en aan het wiskundig simuleren van gigantische aspluimen na een vulkaanuitbarsting. Binnen de faculteit EWI is veel ruimte voor grensverleggend onderzoek. We leiden innovatieve ingenieurs op en beschikken over uitstekende labs en faciliteiten die onze sterke internationale positie onderstrepen. In totaal werken en studeren in deze uitdagende omgeving ruim 1.100 medewerkers en 4.000 studenten.

Klik hier om naar de website van faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica te gaan.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €2376—€3208 per maand
  • MBO+
  • TUD02479

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you