Docent arbeids- en organisatiepsychologie

Docent arbeids- en organisatiepsychologie

Geplaatst Deadline Locatie
27 jun 13 jul Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent die wil bijdragen aan ons onderwijs op het gebied van psychologische gespreksvoering, psychodiagnostiek en conflicthantering. U wordt onderdeel van ons dynamische team van medewerkers en bent daar verantwoordelijk voor de begeleiding van groepen studenten op afstand en in OU-vestigingen in Nederland. U begeleidt studenten tijdens de praktijkoefeningen en beoordeelt hun verslagen en opdrachten. Tevens draagt u samen met het team zorg voor periodiek onderhoud van de toegewezen onderwijsonderdelen en signaleert u verbetermogelijkheden. U draagt bij aan de vormgeving van onderwijs in onze digitale leeromgeving en bent betrokken bij de ontwikkeling en doorontwikkeling van psychologiecursussen.

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste en daadkrachtige persoon, met sterke communicatieve vaardigheden, die zelfstandig en in teamverband kan werken. U heeft een academische masteropleiding Psychologie afgerond. U heeft belangstelling voor en ervaring in het vaardighedenonderwijs, en affiniteit met bij voorkeur gespreksvoering, psychodiagnostiek en/of conflicthantering.

Een beperkt deel van de werkzaamheden zal worden uitgevoerd in onze studiecentra verspreid over Nederland. U bent dan ook bereid om af en toe te reizen voor het werk. Ook wordt van u verwacht dat u op gezette tijden in de avonduren werkt. U bent in het bezit van de Basiskwalificatie Onderwijs of bereid om deze kwalificatie zo spoedig mogelijk te behalen. Het bezit van de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD) strekt tot aanbeveling.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 1 januari 2024.

Het salaris wordt vastgesteld overeenkomstig salarisschaal 10 van Bijlage A van de CAO Nederlandse Universiteiten en bedraagt maximaal € 4.670,- bruto per maand bij een volledig dienstverband.

De Open Universiteit biedt goede secundaire en flexibele arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere opleiding en mobiliteit, werken in deeltijd, hybride werken en betaald ouderschapsverlof.

De Open Universiteit faciliteert het ‘hybride werken’, waarbij er zowel thuis als op kantoor gewerkt wordt. Bij een fulltime dienstverband ben je minimaal twee dagen per week aanwezig  op de campus in Heerlen.

Werkgever

Open Universiteit

Flexibel studeren overal in Nederland en Vlaanderen
De Open Universiteit (OU) is de deeltijduniversiteit van Nederland. Studenten volgen er gepersonaliseerd en activerend academisch afstandsonderwijs en binnen de verschillende wetenschapsgebieden wordt disciplinair onderzoek verricht. Studenten kunnen universitaire bachelor- en masteropleidingen in zeven vakgebieden doorlopen. Kenmerken van het onderwijs zijn openheid, flexibiliteit en kwaliteit (zie www.ou.nl/rankings). Er is veel aandacht voor verbetering van het studiesucces van studenten. Aan de OU studeren ruim 18.000 studenten en werken meer dan 750 medewerkers. De OU heeft vestigingen in Nederland en België (zie www.ou.nl/studiecentra). De hoofdvestiging bevindt zich in Heerlen.

De nieuwste technologieën en onderwijskundige inzichten worden toegepast, zowel in de bachelor- en masteropleidingen en cursussen, als in projecten en programma's met partners. Nationaal en internationaal speelt de OU een belangrijke rol in de innovatie van het hoger onderwijs. Het onderwijs is verweven met het onderzoek waardoor tevens wordt gegarandeerd dat de actuele stand van de wetenschap wordt verwerkt. De OU investeert niet alleen in vakinhoudelijk onderzoek op acht wetenschapsgebieden, maar ook in onderzoek in een multidisciplinair programma: Innovating for resilience.

Afdeling

Faculteit Psychologie

De faculteit Psychologie is sterk in onderwijs, onderzoek en valorisatie. De faculteit biedt een wetenschappelijke bachelor en master Psychologie. De masteropleiding Psychologie heeft vier varianten: Arbeids- en organisatiepsychologie, Gezondheidspsychologie, Klinische psychologie en Levenslooppsychologie. Een vijfde variant gericht op klinische kind- en jeugdpsychologie zal worden ontwikkeld. Daarnaast start per september 2021 de masteropleiding Gezondheidswetenschappen die organisatorisch onderdeel uitmaakt van de faculteit. Het onderzoek van de faculteit vindt plaats binnen het onderzoeksprogramma ‘Understanding human change in a dynamic, digital era’.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • 7.6—16.2 uur per week
  • Universitair
  • AC/FAC/PSY/22076

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you