(Junior) Docent Methoden en Technieken van Onderzoek

(Junior) Docent Methoden en Technieken van Onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
27 jun 26 jul Tilburgh

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences is op zoek naar een (Junior) Docent Methoden en Technieken van Onderzoek (voor 0,8-1 fte, voor 12 maanden, met uitzicht op verlenging met 24 maanden)

Functieomschrijving

Uw hoofdtaak als (junior) docent is het coördineren en verzorgen van werkgroepen en practica (tutorials) bij verschillende cursussen in de methoden en statistiek. Het betreft cursussen die worden verzorgd binnen de verschillende bacheloropleidingen van Tilburg School of Social and Behavioural Sciences. Mogelijke cursussen waarbij u betrokken wordt zijn correlationele onderzoeksmethoden en causale analyse (regressie analyses, factor analyses), experimentele onderzoeksmethoden (ANOVA), en kwalitatieve onderzoeksmethoden. Deze cursussen worden zowel Nederlandstalig als Engelstalig aangeboden. U geeft de werkgroepen onder begeleiding van een senior docent. Tot uw takenpakket hoort ook advisering en begeleiding van studenten.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

U beschikt bij voorkeur minimaal over een afgeronde research master in de sociale- of gedragswetenschappen (psychologie, sociologie, human resource studies, organization studies) of een regulier masterdiploma in dergelijke gebieden met een aantoonbare focus en vergaarde kennis op het gebied van methoden en statistiek. U heeft uitstekende organisatorische en didactische kwaliteiten, u bent een teamspeler, u bent flexibel inzetbaar, en heeft affiniteit met onderwijs in methoden en technieken. We gaan er vanuit dat u in staat bent om zowel in het Engels als in het Nederlands les te geven.

Arbeidsvoorwaarden

U wordt aangesteld bij het departement Methoden en Technieken van Onderzoek van Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University.
 
Wij bieden een aanstelling in het UFO profiel docent 4 (salarisschaal 10). Het salaris bedraagt, afhankelijk van achtergrond en werkervaring, minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. De functie betreft een dienstverband voor de duur van 12 maanden, met een omvang van 0,8-1 fte, en met uitzicht op verlenging van 24 maanden bij goed functioneren. Indiensttreding uiterlijk vanaf 17 oktober 2022, maar kan eerder in overleg.

Werkgever

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Specificaties

  • Lector
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 20522

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburgh

Bekijk op Google Maps

Interesting for you