Medewerker HR Servicepunt

Medewerker HR Servicepunt

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 10 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Help jij onze klanten graag aan excellente service? En deins je niet terug van een uitdagende 'puzzel' om oplossingen te vinden voor problemen? Start jouw avontuur bij het ASSC Servicepunt!

Functieomschrijving

Help jij onze klanten graag aan excellente service? En deins je niet terug van een uitdagende 'puzzel' om oplossingen te vinden voor problemen? Start jouw avontuur bij het ASSC Servicepunt!

Jouw werkzaamheden

Iedere medewerker van Universiteit Leiden kan bij jou terecht voor vragen over personele zaken: van medewerker tot het College van Bestuur. Als medewerker van het Servicepunt los je dagelijks uitdagende, afwisselende meldingen op en adviseer je medewerkers (ofwel 'klanten') over zaken als personele regelingen, arbeidsvoorwaarden, werkgeversverklaringen en personele mutaties. Je wordt opgeleid tot een echte expert op het gebied van HR. Maar nóg belangrijker: je zorgt ervoor dat alle 7100 medewerkers van Universiteit Leiden iedere dag prettig kunnen werken.

Hoe je dat doet? Bijvoorbeeld door belletjes te plegen, te sparren met je directe collega's of kennisitems uit ons selfservice portal (TOPdesk) te raadplegen. Kom je er toch niet uit? Dan zet je vragen door naar de backoffice teams waar je nauw mee samenwerkt.

Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelf initiatief te nemen. Je analyseert de werking van de processen, systemen en informatiebronnen aan de hand van feedback van klanten en de informatie uit TOPdesk (ons ticketsysteem). Met verbeterpunten ga je proactief aan de slag. Zo zijn we momenteel bezig met het verbeteren van de introductie voor nieuwe medewerkers en het automatiseren van een onze diensten. Heb jij daar goede ideeën over? Dan zijn we daar heel benieuwd naar!

Om je een beeld te geven van de werkzaamheden en projecten waar we mee bezig zijn, kun je denken aan:
  • Verzorgen van communicatieberichten;
  • Up-to-date houden van informatie op de website;
  • Up-to-date houden van formulieren;
  • Opstellen van instructies, procesbeschrijvingen en handleidingen;
  • Participeren in projecten gericht op het verbeteren van processen en systemen;
  • Opbouwen van de kennisbank in TOPdesk;
  • Bijdrage leveren aan rapportages en analyses vanuit TOPdesk;
  • Indien nodig, inwerken nieuwe collega's van het Servicepunt.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Ben jij onze HR Servicepunt medewerker?
  • Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent efficiënt, accuraat, praktisch, flexibel;
  • Je hebt een klantgerichte instelling;
  • Je bent zelfstandig maar kan ook goed samenwerken;
  • Je bent handig met computers;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.471,- en maximaal € 3.764,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (salarisschaal 7/8).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl. Daarnaast kan een aantal dagen per week thuisgewerkt worden en biedt de universiteit daar de benodigde faciliteiten en vergoedingen voor.

Diversiteit

Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universiteit Leiden, Administratief Shared Service Centre, afdeling Servicepunt

Je komt te werken bij Universiteit Leiden: één van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoekuniversiteiten. Je doet ervaring op bij een grote, internationale organisatie waarbij je het aanspreekpunt bent voor ruim 7100 (gast)medewerkers.

Als medewerker van het Administratief Shared Service Centre (ASSC) bied je ondersteuning aan alle medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden. Het ASSC is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen rondom de financiële en personeelsadministratie, het beheer en de ontwikkeling van de universitaire concernsystemen, de documentaire informatievoorziening van de universiteit en het universitaire archiefbeleid. Het ASSC bestaat uit de volgende afdelingen:

Servicepunt (SP)
Financieel Shared Service Centre (FSSC)
Personeel Shared Service Centre (PSSC)
Functioneel Beheer (FB)
Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer (DIA)

Samen met ongeveer 135 collega's ondersteun je vanuit het ASSC op onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Het ASSC maakt een transitie door naar een organisatie die klantgericht, wendbaar, eigentijds, voorspelbaar en betrouwbaar is. Je komt te werken in het gezellige, hechte team van het ASSC Servicepunt. Ons team bestaat uit 11 collega's, die op informele manier samenwerken en waarmee je continu kunt blijven sparren.

Binnen het ASSC zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. We vinden het belangrijk dat door bundeling van ieders talenten, achtergronden en ervaringen een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van het ASSC.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); HRM
  • max. 24 uur per week
  • €2376—€3208 per maand
  • MBO+
  • 11966

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you