Teamleider arbeidsvoorwaarden HR&O (0,8 fte)

Teamleider arbeidsvoorwaarden HR&O (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 18 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zit coachen en verbinden in jouw bloed? Lees dan verder.

Functieomschrijving

Zit coachen en verbinden in jouw bloed? En wil jij samen met het team arbeidsvoorwaarden hét aanspreekpunt zijn voor de faculteit Diergeneeskunde op het gebied van arbeidsvoorwaarden en rechtspositie? Dan is de functie van Teamleider arbeidsvoorwaarden HR&O misschien wel iets voor jou. Het team arbeidsvoorwaarden is hét aanspreekpunt voor vragen over rechtspositionele en arbeidsvoorwaardelijke onderwerpen. Het team voorziet onze faculteit proactief van beschikbare HR-stuurinformatie en begeleidt de administratieve verwerking van de personele in-, door- en uitstroom. Ook opereert ze als de verbindende schakel tussen de faculteit en andere onderdelen van de Universiteit Utrecht zoals bijvoorbeeld de personeels- en salarisadministratie (PSA).

Wij zijn op zoek naar een teamleider van het team arbeidsvoorwaarden dat bestaat uit 5 medewerkers. Het afgelopen jaar is het team door doorstroom en nieuwe carrièrekansen geheel vernieuwd. Voor jou een mooie kans om er samen met het nieuwe team een soepel lopend geheel van te maken. Arbeidsvoorwaarden maakt onderdeel uit van de afdeling Human Resources en Organisatie (HR&O). In totaal werken er bij HR&O 14 medewerkers. Met z’n allen zijn we een hecht, hardwerkend, warm, professioneel team mét humor!

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je denkt in oplossingen, bent een echte verbinder, organisatiesensitief en je kunt snel knopen doorhakken. Tevens ben je goed in staat kaders te volgen, maar ook bereid om beredeneerd af te wijken als de situatie daar om vraagt. Je beschikt over een hbo/academisch denk- en werkniveau en brengt leidinggevende ervaring mee. Ervaring in het HR-vakgebied is geen vereiste, interesse in het vakgebied wel.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een dienstverband voor de duur van in eerste instantie 1 jaar. Wanneer de klik er over en weer is, gaan we na een jaar graag voor onbepaalde tijd met je verder. Het salaris bedraagt minimaal € 2960,- en maximaal €4670,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (schaal 10 cao Nederlandse Universiteiten, salarispeil per 1 juli 2022). Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk  voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. De faculteit Diergeneeskunde is de enige instelling in Nederland die dierenartsen opleidt. Daarnaast werken onderzoekers samen aan vernieuwend, wetenschappelijk onderzoek rondom de thema's One Health, One Medicine en Veterinary Biomedicine. Bovendien levert de faculteit specialistische klinische zorg in het grootste academische dierenziekenhuis van Europa: het Universitair Diergeneeskundig Centrum Utrecht. Aandacht voor ziekte, gezondheid en welzijn van het dier en zijn omgeving vormt de basis onder de drie pijlers van onze faculteit: onderwijs, onderzoek en diergezondheidszorg. De faculteit telt circa 1.500 studenten en 900 medewerkers.

Specificaties

  • HRM
  • 28—32 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1192409

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Yalelaan 7, 3584 CL, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you