Proces- en projectbegeleider Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) (0,8 fte)

Proces- en projectbegeleider Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 8 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een proces- en projectbegeleider die de USO projecten binnen de Universiteit kan begeleiden/ondersteunen? Lees snel verder en solliciteer direct!

Functieomschrijving

Taken en verantwoordelijkheden
In de functie van procesbegeleider begeleid je de Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs (USO) projectleiders bij alle stappen om de USO projecten tot een goed einde te brengen. Het gaat hier specifiek over die taken die niet direct met de onderwijsinhoud zelf van doen hebben (projectmanagement, privacy, security, stakeholdermanagement, verduurzaming, ethische toetsing). Daarnaast organiseer je en ondersteun je bij de USO-voortgangsgesprekken en eindrapportages.

In je rol als projectbegeleider ben je breed inzetbaar binnen de diverse innovatieprojecten binnen Educate-it. Je ondersteunt de projectleiders en geeft advies of doet voorstellen voor verbeteringen en je wordt hier ook actief voor gevraagd door je collega’s. Ten aanzien van de coördinatie van Topdesk is het belangrijk dat de werkprocessen en de inrichting van Topdesk goed op elkaar afgestemd worden en blijven. Daarnaast maak je analyses en rapportages die inzicht geven in het verloop- en optimalisering van de werkprocessen en die bijdragen aan het life cycle management van de applicaties die binnen het onderwijs ingezet worden.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent/hebt:
 • affiniteit met (onderwijs)vernieuwing;
 • in staat om verbindingen te leggen tussen verschillende expertises en loketten;
 • om overzicht te bewaren over veel projecten die gelijktijdig naast elkaar lopen;
 • pro-actief met verbeteren en optimaliseren van processen;
 • gestructureerd en planmatig;
 • handig met ICT (toepassingen);
 • een flexibele en servicegerichte instelling (ook bij piekbelasting);
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 fte voor de duur van een jaar. Bij goed functioneren hoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris bedraagt minimaal € 3.098,- en maximaal € 4.257,- (schaal 9 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie op werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.
De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

Het Centre for Academic Teaching and Learning (CAT) bundelt de verschillende programma’s en activiteiten van de Universiteit Utrecht op het gebied van de drie pijlers van het CAT: onderwijsinnovatie, docentontwikkeling en educational scholarship. Het CAT ondersteunt docenten bij het verzorgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs door een breed scala aan professionaliseringsaanbod, het bieden van een ontmoetingsplek om met elkaar en van elkaar te leren, subsidies en onderwijskundige ondersteuning bij onderwijsinnovatie. Ook biedt het CAT ondersteuning en begeleiding bij de aanvragen en uitvoering van USO (Utrechts Stimuleringsfonds Onderwijs) projecten en bij het aanvragen van externe beurzen op het gebied van onderwijs. Het CAT heeft een loketfunctie voor docenten: Teaching Support. Voor het registeren, doorzetten en afhandelen van de vragen van docenten over het voorbereiden en geven van onderwijs is recent Topdesk geïmplementeerd.

Een van de partners in het CAT is Educate-it. Educate-it stimuleert de innovatie van het onderwijs met de inzet van technologie en levert daarmee een bijdrage aan het verbeteren en het vernieuwen van het onderwijs door middel van blended learning. Er wordt door het programma volop geïnvesteerd in het experimenteren, verkennen en verder ontwikkelen van verschillende (digitale) onderwijsvormen en IT-tools en het didactische en praktische ondersteunen van docenten (en studenten) hierbij.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 30—32 uur per week
 • €3098—€4257 per maand
 • HBO
 • 1192412

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 8, 3584 CS, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you