Junior/Medior/Senior (Impact) Learning Development Officer “Impact at the Core” (1,0 FTE)

Junior/Medior/Senior (Impact) Learning Development Officer “Impact at the Core” (1,0 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 28 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hoe maak jij de wereld een stukje beter? Bij de Erasmus Universiteit geloven we dat onderwijs hier essentieel voor is en vinden we het belangrijk dat onze studenten leren handelen met duurzaamheid en impact als uitgangspunten. Deel jij deze visie en krijg je energie van het ontwerpen van impact-gedreven onderwijs? Dan maken we graag kennis met je voor de functie van Impact Learning Development Officer!

Functieomschrijving

Als (Junior/Medior/Senior) Learning Development Officer word je onderdeel van het pionierende team van Impact at the Core, dat werkt aan het onderwijs van nu en van de toekomst; impact-gedreven onderwijs. Met dit programma stellen we impact in het onderwijs dat we aanbieden. Binnen dit programma werk je aan onderwijskundig advies en ontwerp voor het onderwijsteam van Impact at the Core en de teams van de faculteiten. Daarnaast pak je een aantal projecten op binnen Impact at the Core, zelfstandig of met een collega. Op deze manier speel je een belangrijke rol in het opschalen van het impactgedreven onderwijs en de integratie hiervan in de bestaande bachelor- en masterprogramma’s.  

Het is een baan met veel flexibiliteit en ruimte voor eigen inbreng – we moedigen je van harte aan vanuit jouw expertise met praktische ideeën en initiatieven te komen en helpen je deze te realiseren. Concreet ziet je takenpakket er als volgt uit:

 • Adviseren op de inhoud van onderwijsprojecten bij de faculteiten en Impact at the Core, bij meer ervaring ook op strategisch niveau. Je blijft goed op de hoogte van de (internationale) ontwikkelingen binnen het vakgebied om actuele adviezen te kunnen bieden;
 • Ontwerpen van impactgedreven onderwijs met de docenten en faculteiten, waarbij jij de rol van onderwijskundig expert op je neemt. Ook begeleiding bieden bij aanvragen en voorstellen, en ondersteunen bij de implementatie;
 • Ontwikkelen van workshops en trainingen voor docenten waarin zij leren om impactgedreven onderwijs te geven;
 • Monitoren en evalueren van resultaten van de onderwijsprogramma’s, zodat we tijdig bij kunnen sturen en onze programma’s continu kunnen verbeteren.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Heb je minimaal 1 jaar ervaring, academisch werk- en denkniveau, en een diploma op het gebied van onderwijskunde? Dan gaan we graag met je in gesprek. De functie kan op zowel junior-, medior-, als seniorniveau worden ingevuld, waarin jouw (werk)ervaring leidend is.

Verder vinden we het belangrijk dat je:

 • Innovatief en creatief te werk gaat, waarbij je proactief kijkt naar kansen in relatie tot impactgedreven onderwijs;
 • Goed op de hoogte bent van de laatste onderwijsinnovaties in het (hoger) onderwijs en deze toepasbaar weet te maken;
 • Gestructureerd te werk gaat en er energie van krijgt met verschillende projecten tegelijk bezig te zijn;
 • Uitstekend mondeling en schriftelijk kan communiceren in het Nederlands en Engels (beide CEFR C1), om zo alle stakeholders goed mee te nemen in de ontwikkelingen en projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een afwisselende baan in een enthousiast team wat werkt aan het onderwijs van de toekomst, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (cao NU).

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring. Bij een fulltime aanstelling;

 • Als junior tussen € 2.960, - en € 4.670, - bruto per maand (Schaal 10).
 • Als medior tussen € 3.974, - en € 5.439, - bruto per maand (Schaal 11).
 • Als senior tussen € 4.814, - en € 6.181, - bruto per maand (Schaal 12).

Beoogde startdatum is zo snel mogelijk.

De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en 328 verlofuren per jaar bij een volledige werkweek. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit

De Erasmus Universiteit Rotterdam is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. 

Afdeling

De algemene Bestuursdienst

De Algemene Bestuursdienst (ABD) is als centrale staforganisatie verantwoordelijk voor de organisatie van beleidsondersteuning op instellingsniveau. De ABD ondersteunt het College van Bestuur (CvB) bij het uitoefenen van haar verantwoordelijkheid voor de kwaliteit, toegankelijkheid en de financiering van onderwijs en onderzoek. De ABD zorgt voor het gezamenlijk ontwerpen van integraal beleid, het tijdig tot besluitvorming voorleggen van dit beleid, zorgt er (mede) voor dat het beleid wordt uitgevoerd en voert continue monitoring en evaluatie uit met het oog op verbeteringen. De dienst wordt gevormd door de afdelingen Academische Zaken, Corporate Planning & Control, Bestuurlijke Zaken, Juridische Zaken en Strategy Office. Onder de ABD valt organisatorisch ook nog het onafhankelijke Erasmus Magazine. De bestuursdienst wordt geleid door de directeur Algemene Bestuursdienst (tevens Secretaris College van Bestuur). 

Academische Zaken
Academische Zaken (AZ) werkt op beleidsniveau aan de (inter)nationale versterking en vernieuwing van onderwijs, onderzoek en valorisatie op de universiteit. AZ voert haar taken uit op basis van sterke beleidskennis en een relevant netwerk op de terreinen onderzoek en onderwijs. Vanuit die positie geeft de afdeling gevraagd en ongevraagd advies aan het bestuur.

De afdeling draagt naast onderwijs-, onderzoeks- en valorisatiebeleid bij aan belangrijke beleidsprocessen zoals de strategische planning & control en kwaliteitsmanagement en bewaakt hierbij de integraliteit en de samenhang op de gebieden onderwijs en onderzoek. Naast professionele beleidsadviseurs is de afdeling ook de thuisbasis voor strategisch programmamanagement op het terrein van onderzoek, onderwijs en valorisatie.

Zowel beleidsadviestaken als programma’s worden uitgevoerd in nauwe afstemming met faculteiten en relevante uitvoeringsorganisaties. AZ heeft verder een essentiële rol in samenwerkingen zoals die met de gemeente Rotterdam en in de alliantie Leiden-Delft-Erasmus. Daarnaast heeft AZ een actieve en zichtbare rol in de samenwerking met het Ministerie van OC&W, de Vereniging van Universiteiten (VSNU) en de Onderwijsinspectie.

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf
 • Gedrag en maatschappij
 • 38—40 uur per week
 • €2960—€6181 per maand
 • Universitair
 • ABD/AZ/28062022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you