Curriculumcoördinator NOSTER

Curriculumcoördinator NOSTER

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 21 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Heb jij affiniteit met religiewetenschappen en kun je goed plannen? En wil je jouw organisatorische vaardigheden inzetten voor het opleiden van promovendi en onderzoeksmasterstudenten op het terrein van theologie en religiewetenschappen? Dan ben jij nodig als curriculumcoördinator bij NOSTER, het voornaamste platform voor onderzoek en training op het gebied van theologie en religiewetenschap.

Als curriculumcoördinator ben je verantwoordelijk voor de organisatie van het onderwijsaanbod van NOSTER voor promovendi en onderzoeksmasterstudenten op het terrein van theologie en religiewetenschappen. Ons onderwijsaanbod bestaat hoofdzakelijk uit een aantal jaarlijks terugkerende een- of tweedaagse evenementen en cursussen met wekelijkse of maandelijkse sessies. In overleg met je collega's van het NOSTER-bureau denk je na over zowel de vorm als de inhoud van alle modules. Daarnaast zorg je voor de praktische uitwerking: je ontwikkelt en organiseert curriculumevenementen, je benadert docenten en sprekers, en je onderhoudt contact met deelnemers.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je hebt een onderzoeksmaster of reguliere master in de religiewetenschappen, theologie of een aanverwante discipline afgerond.
  • Je hebt een (beginnend) netwerk van religiewetenschappers en theologen in Nederland.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van het Nederlands en het Engels in zowel woord als geschrift.
  • Je kunt uitstekend plannen en hebt goede organisatorische vaardigheden.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en benadert mensen makkelijk en effectief via de mail of telefonisch.
  • Je bent resultaatgericht.
  • Je kunt goed samenwerken.
  • Je hebt bij voorkeur al enige ervaring met het organiseren en/of verzorgen van (hoger) onderwijs en/of het organiseren van conferenties.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 oktober 2022 tot 1 januari 2027.

  • Het betreft een dienstverband van 0,2 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 3.098 en maximaal € 4.257 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 9).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een tijdelijk dienstverband van 1 oktober 2022 tot 1 januari 2027.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

De onderzoekschool NOSTER is het voornaamste platform voor onderzoek en training op het gebied van theologie en religiewetenschap in Nederland en Vlaanderen. In NOSTER participeren twaalf instellingen. NOSTER biedt een opleidingsprogramma voor promovendi en onderzoekmasterstudenten en organiseert daarvoor o.a. seminars, verdiepingscursussen, conferenties en masterclasses. Daarnaast stimuleert NOSTER landelijke en internationale onderzoeksamenwerking. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door het bureau van NOSTER, bestaande uit de wetenschappelijk directeur, secretaris, curriculumcoördinator en office-assistent, die allen een parttime aanstelling hebben. De Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen van de Radboud Universiteit huisvest het bureau van NOSTER.


Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • €3098—€4257 per maand
  • Universitair
  • 1192862

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you