Secretaris / Manager Afdeling Quantum Nanoscience

Secretaris / Manager Afdeling Quantum Nanoscience

Geplaatst Deadline Locatie
28 jun 21 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als secretaris/manager van de afdeling Quantum Nanoscience werk je in een dynamische, internationale onderzoeks- en onderwijsomgeving. De afdeling kent een platte organisatiestructuur waarbij iedere hoogleraar en universitair (hoofd)docent zijn of haar eigen groep begeleidt. Je bent de rechterhand van de afdelingsvoorzitter, diens sparring partner en 'linking pin', en vraagbaak binnen de afdeling. Je werkt zelfstandig en neemt initiatief. Je bent primair verantwoordelijk voor de organisatie van de bedrijfsvoering van de afdeling. Je werkt hiertoe samen met collega’s van HR, financiën, communicatie en facilitaire zaken. Je draagt zorg voor de interne communicatie en coördinatie van besluitvormingsprocessen. Je bent verantwoordelijk voor de organisatorische en inhoudelijke voorbereiding van diverse vergaderingen zoals het management team en de faculty meeting; en coördineert de uitvoering van acties die daaruit voortkomen. Je geeft als afdelingssecretaris sturing aan het secretariaat, projectbureau en afdelingstechnici. Je zorgt voor de beschikbaarheid van managementinformatie. Periodiek heb je overleg met de operational manager van de Kavli Nano cleanroom over de bedrijfsvoering. Waar nodig treed je op als vertegenwoordiger van de afdeling in verschillende gremia en projecten.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

We zoeken een analytische en initiatiefrijke collega, een pragmatische aanpakker met een goed conceptueel vermogen en een planmatige en georganiseerde werkwijze. We vragen een academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een onderzoeks- en onderwijsomgeving.

Onze geschikte kandidaat is goed in staat rekening te houden met meningen en gevoeligheden in de organisatie en kan daar op soepele wijze mee omgaan. Hij/zij is contactvaardig, toegankelijk en samenwerkingsgericht. Ook beschikt hij/zij over het vermogen om makkelijk te schakelen tussen verschillende niveaus en daarbij mensen  met elkaar te verbinden en dwarsverbanden tussen de verschillende onderwerpen aan te brengen. Daarbij horen zeer goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden. Ervaring met leidinggeven en affiniteit met het vakgebied van de afdeling is een pre. TU Delft is een tweetalige organisatie. Een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is noodzakelijk voor een goede functievervulling.

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 32 - 38 uur per week (0,8 - 1,0 FTE). Het gaat om een aanstelling voor 1 jaar met bij goed functioneren omzetting naar een vast dienstverband. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring gebaseerd op schaal 12 (max. € 5.943,00 bruto p/m).

TU Delft biedt een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals korting bij zorgverzekeraars en op een sportabonnement. Ook kun je afspraken maken over flexibele werktijden; is het mogelijk om jaarlijks via het Individueel Keuzepakket Arbeidsvoorwaarden je eigen beloningspakket samen te stellen; en ontvang je een maandelijkse werkkostenbijdrage. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Afdeling

Binnen Quantum Nanoscience wordt onderzoek gedaan om het begrip van fysieke processen op nanoschaal te vergroten. Hierbij ligt de focus op onderzoek naar fundamentele wetenschappelijke en technologische doorbraken. De aanpak is gebaseerd op de ontwikkeling van nieuwe kwantummaterialen, innovatieve fabricage- en meettechnieken en geavanceerde theoretische modellen.

Het onderzoek wordt ondersteund door state-of-the-art faciliteiten zoals de cleanroomfaciliteit Kavli Nanolab Delft.

Quantum Nanoscience is onderdeel van het Kavli Institute of Nanoscience [kavli.tudelft.nl], onderdeel van de Amerikaanse Kavli Foundation en onderdeel van de Casimir Research School [casimir.researchschool.nl].

Specificaties

  • Management
  • €4629—€5943 per maand
  • Universitair
  • TUD02491

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you