(Junior) data-specialist/softwareontwikkelaar bij Maastricht University

(Junior) data-specialist/softwareontwikkelaar bij Maastricht University

Geplaatst Deadline Locatie
29 jun 20 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 20 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de Maastricht University School of Business and Economics zijn we op zoek naar iemand die volwaardige IT-oplossingen kan bouwen ter ondersteuning van de primaire processen binnen de School.

Functieomschrijving

Voor deze dynamische functie is het belangrijk om kennis te hebben van en te kunnen opereren in verschillende rollen:

  • Softwareontwikkelaar: aantoonbare ervaring met softwareontwikkeling is een vereiste. Ervaring met specifieke talen is een pre, maar elke taal kun je leren.
  • Datamanager/BI-specialist: je werkt aan mooie en complexe projecten en draagt bij aan de ontwikkelingen en oplevering van Business Intelligence oplossingen. Je ontwerpt, programmeert en test rapportageoplossingen en interactieve dashboards. Waar mogelijk denk je proactief mee met opdrachtgevers en investeer je in een lange termijn relatie door kwalitatief hoogwaardige oplossingen te realiseren. Je hebt aantoonbare ervaring met datamodelleren. Ervaring met Power BI of soortgelijke applicaties als Tableau is een grote pré.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Wie ben jij?

Je ontleent plezier aan het helpen van mensen, en wilt de organisatie en jezelf verbeteren.

Je hebt aantoonbare affiniteit met IT en data.

Natuurlijk gaan we samen, bij aanvang van de functie, een persoonlijk ontwikkelingstraject vaststellen, waarbij we specifiek kijken naar eventuele ontwikkelpunten en passende opleidingstrajecten en cursussen.

Je bent flexibel, creatief en beschikt over doorzettingsvermogen en vindt met het nodige gevoel voor relativeringsvermogen en humor je weg binnen de organisatie.

Uiteraard kun je je goed uitdrukken in zowel het Nederlands als Engels.

Kun jij op een analytische, proactieve, communicatieve sterke en kritische wijze invulling geven aan je eigen werk, maar ook op de processen binnen de organisatie, dan zijn wij op zoek naar jou.

Met welke tools/talen ga je werken?
Tools/pakketten:
MS Excel, Outlook en Word Microsoft SQL/MySQL, PowerBI, Qualtrics, SAP

Talen:

ASP (+ADO), HTML/CSS (Bootstrap, Jquery), C# (.NET), Javascript, PHP, MySQL. M, Dax, python, R, VBA.

Databases en servers:
SQL Server 2016+, IIS webserver, Windows Server, MS Access.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, bij gebleken geschiktheid wordt dit na een jaar omgezet in een vaste aanstelling. Bij interne kandidaten wordt de huidige duur van het dienstverband aangehouden.

Als data-specialist/softwareontwikkelaar binnen SBE kun je zelf vormgeven aan de projecten waar je je mee bezig gaat houden als ook je eigen ontwikkeling. Je werkt in en met een gezellig en leuk team, voor verschillende opdrachtgevers en aan diverse en uiteenlopende projecten binnen een organisatie die een maatschappelijk relevante missie heeft. 

De UM wil een aantrekkelijke werkgever zijn. Met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en aandacht voor loopbaanontwikkeling wil de UM haar werknemers boeien en binden.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM

Inschaling: De functie data-specialist/softwareontwikkelaar is in het kader van de universitaire functieordening ondergebracht in Ufo-profiel Functioneel applicatiebeheerder niveau 1, salarisschaal 10, €2.960,- tot €4.670,- bij een voltijds aanstelling, excl. 8% vakantiegeld en excl. 8,3% eindejaarsuitkering).

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.

Specificaties

  • IT
  • max. 38 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • AT2022.197

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Tongersestraat 53, 6211 LM, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you