Senior Onderzoeker/ Onderzoekscoordinator

Senior Onderzoeker/ Onderzoekscoordinator

Geplaatst Deadline Locatie
1 jul 13 jul Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 13 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb jij een passie voor betekenisvol wetenschappelijk onderzoek, wil je bijdragen aan een gezonde samenleving en goede zorg voor mensen in kwetsbare omstandigheden? Werk je graag samen met onderzoekers uit verschillende disciplines, praktijkprofessionals en met burgers en cliënten? Dan zoeken we jou bij Tranzo, het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn van Tilburg University!

Functieomschrijving

Functie omschrijving
Als senior onderzoeker / onderzoekscoördinator ben je breed inzetbaar binnen Tranzo in onderzoek naar gezondheid, kwaliteit van zorg, kwaliteit van leven en evidence based werken in zorg en welzijn. Je bent verbonden aan enkele academische werkplaatsen bij Tranzo; duurzame samenwerkingsverbanden waarin met de praktijk wordt gewerkt aan een onderzoeksprogramma en kennisuitwisseling. Afhankelijk van de kennis en expertise van de kandidaten gaat het om de werkplaatsen die zich bezighouden met het evalueren en innoveren van de geestelijke gezondheidszorg, het sociaal werk en rond thema’s als preventie, herstel, e-health en integraal werken. 

Je verricht zelfstandig wetenschappelijk onderzoek, draagt zorg voor het schrijven van wetenschappelijke en vakinhoudelijke publicaties en de ontwikkeling van producten die praktisch toepasbaar zijn. Daarnaast hou je je bezig met acquisitie voor zowel fundamenteel als toegepast onderzoek en begeleid je promovendi en andere onderzoekers. Je bevordert gezamenlijke kennisontwikkeling en -benutting door wetenschappers, professionals, patiënten, cliënten en burgers. 

Je werkt nauw samen met de programmaleiders van de betreffende academische werkplaatsen en je ontwikkelt en onderhoudt relaties met de samenwerkingspartners en stakeholders van een academische werkplaats. Je geeft uitvoering aan beleidsmatige zaken aangaande Tranzo en je bent sparringpartner voor strategische ontwikkelingen binnen Tranzo en (tussen) de Academische Werkplaatsen. Je levert een bijdrage aan de verbinding tussen academische werkplaatsen en het bevorderen van de inhoudelijke en sociale verbindingen binnen Tranzo. Je geeft leiding aan of neemt deel aan werkgroepen, draagt bij aan het kwaliteitsbeleid van Tranzo en de implementatie en uitvoering ervan binnen de academische werkplaatsen. Daarnaast onderhoud je interne en externe contacten binnen de wetenschappelijke wereld alsook binnen het maatschappelijk veld en bevordert kennisbenutting en kennisuitwisseling, bijvoorbeeld door het organiseren van symposia.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Functie-eisen
Je bent gepromoveerd in een voor de functie relevante discipline, bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen, sociologie of psychologie. Je bent proactief, houdt van organiseren en hebt affiniteit met het zorgveld en met werken in co creatie met de praktijk. Tot je persoonlijke eigenschappen en vaardigheden behoren een analytische én praktische instelling. Sterke contactuele en sociale vaardigheden in verband met het kunnen omgaan met een grote diversiteit aan betrokkenen, en het kunnen vervullen van een ‘linking-pin’ functie tussen de wetenschap en praktijk. Onderzoekservaring, zo mogelijk binnen de zorg- of welzijnssector, is een vereiste en je beschikt over ervaring op het gebied van begeleiding en acquisitie van fundamenteel en praktijkgericht wetenschappelijk onderzoek. Je beschikt over aantoonbare, recente kwaliteiten wat betreft het publiceren van (inter-) nationale wetenschappelijke en vakinhoudelijke artikelen. 

Goede beheersing van het Engels is verplicht (CFR: C2-niveau)

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden 
Het betreft een dienstverband van 32-40 uur per week voor 12 maanden met uitzicht op verlenging. 


Tilburg University kent een goed arbeidsvoorwaardenpakket en streeft naar een goede balans tussen werk en privé. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een studiefaciliteitenregeling en de mogelijkheid arbeidsvoorwaarden deels individueel te bepalen met behulp van een keuzemodel. De cao voor de Nederlandse universiteiten is van toepassing. Afhankelijk van de ervaring van de kandidaat zal het aanvang brutosalaris variëren tussen € 4.814, - en € 6.181, - per maand (voltijd) op basis van de schaal 12 van de cao voor Nederlandse universiteiten. 

Tilburg University past beleid voor gelijke beloning toe en bevordert een transparant salaris voor mannen en vrouwen door het toepassen van vastgestelde criteria op basis van de ervaring van de kandidaat.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • 20532

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you