Management Assistent/ Secretaresse (0,6 fte), vakgroep Health Services Research, Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Management Assistent/ Secretaresse (0,6 fte), vakgroep Health Services Research, Faculty of Health, Medicine and Life Sciences

Geplaatst Deadline Locatie
1 jul 10 jul Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 10 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Let op: dit is een interne vacature. Je kunt alleen op deze vacature solliciteren als je momenteel al in dienst bent bij deze werkgever.
Jij bent de Management Assistent die het leuk vindt om mensen te helpen en er geen moeite mee heeft om snel te schakelen van het ene verzoek naar het volgende. Met jouw energie en inzet zorg je ervoor dat het secretariaat op rolletjes loopt.

Functieomschrijving

Om ons secretariaatsteam te versterken zijn wij op zoek naar een Management Assistent ter ondersteuning van de Office Manager en de vakgroep Health Services Research in het algemeen.

Een greep uit de taken:

  • Agendabeheer, het maken van interne en externe afspraken inclusief het stellen van prioriteiten en het bewaken van deadlines;
  • Je verzorgt administratieve ondersteuning gebruik makend van verschillende digitale systemen, correspondentie, het voorbereiden en organiseren van vergaderingen en het notuleren daarvan;
  • Je bent de spin in het web en het eerste aanspreekpunt voor de collega’s en externe contacten;
  • Je bent het contact tussen Financiën, HRM en de vakgroep;
  • Je bent verantwoordelijk voor reisboekingen, bestellingen van kantoorartikelen en je draagt zorg voor de organisatie van vergaderingen en evenementen;
  • Je geeft facilitaire ondersteuning: o.a. bij het bestellen van ICT-apparatuur, het gereedmaken van nieuwe werkplekken en bij de kamerindeling.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

In elk geval fungeer je op HBO werk- en denkniveau, en heb je bij voorkeur een secretariële opleiding en/of enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je herkent prioriteiten, kunt schakelen tussen verschillende bezigheden zonder het overzicht te verliezen, je bent vrolijk, gastvrij en flexibel en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt ruime ervaring met MS Office, en gevoel voor administratieve softwarepakketten en databases. Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel het Nederlands als het Engels is een vereiste. Proactief en discreet ontzorgen, daar blink jij in uit. Je beschikt over een groot leervermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband voor de periode van 1 jaar. Bij goed functioneren behoort een uitbreiding naar 0,8 fte en een vast contract tot de mogelijkheden.

Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring (schaal 6 of 7). Het bruto maandsalaris bedraagt min. € 2.402,- en max. € 3.336,- conform cao NU (bij fulltime aanstelling).

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast  gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website  http://www.maastrichtuniversity.nl > Over de UM > Werken bij de UM.

Werkgever

Universiteit Maastricht

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar unieke innovatieve en probleemgestuurde onderwijssysteem (PGO), dat wordt gekarakteriseerd door een kleinschalige en studentgeoriënteerde benadering. Het onderzoek aan de UM is multidisciplinair en thematisch van aard, en vindt geconcentreerd plaats in onderzoeksinstituten en schools. De UM heeft op dit moment bijna 22.000 studenten en circa 5.000 medewerkers. Ten gevolge van het sterk internationale karakter is een groot deel van zowel studenten als medewerkers afkomstig uit het buitenland. De UM heeft zes faculteiten: Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Faculty of Law, School of Business and Economics, Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts and Social Sciences en de Faculty of Psychology and Neuroscience.
Meer informatie vindt u op www.maastrichtuniversity.nl

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2402—€3336 per maand
  • AT2022.295

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Duboisdomein 30, 6229 GT, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you