Wetenschappelijk technicus / Science Technician

Wetenschappelijk technicus / Science Technician

Geplaatst Deadline Locatie
4 jul 21 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

For English, see the attachment below. 

Heb jij passie voor wetenschap en techniek? En wil je baanbrekend fundamenteel onderzoek ondersteunen op het gebied van lasertechnologie? Als wetenschappelijk technicus begeleid je onze wetenschappers en studenten in het lab tijdens hun onderzoek en zorg je voor innovatieve en complexe meetopstellingen. Een uitdagende functie, met voldoende ruimte voor een gezonde werk-privébalans.

De afdeling Ultrafast Spectroscopie of Correlated Materials zoekt iemand met passie voor wetenschap en techniek, met name op het gebied van experimenteel onderzoek aan magnetische structuren met behulp van extreem korte laserpulsen. In de functie van onderzoeker/technisch fysicus richt je je op de dagelijkse werkzaamheden binnen de onderzoeksgroep in al haar facetten en ondersteun en begeleid je postdoctorale onderzoekers, promovendi en studenten in het lab bij het doen van grensverleggend wetenschappelijk onderzoek. Je bent verantwoordelijk voor de femtoseconde laseropstellingen en, in teamverband, voor het realiseren van nieuwe, innovatieve en complexe meetopstellingen.

Specificaties

Radboud Universiteit

Functie-eisen

  • Je bent een gepromoveerd natuurkundige, bent gepromoveerd in een equivalente discipline of hebt een hbo-opleiding Techniek afgerond.
  • Je hebt affiniteit of ervaring met fysische meetmethoden, met name op het gebied van lasers, lasersystemen, lasertechnologie, laser safety, optica, microscopy en opto-elektronica.
  • Je bent in staat om nieuwe oplossingen en meetopstellingen te vinden en ontwikkelen.
  • Je kunt participeren in complexe wetenschappelijke projecten.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Het betreft een dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

  • Het betreft een dienstverband van 0,8 - 1,0 fte.
  • Afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring ontvang je een salaris van minimaal € 2.960 en maximaal € 4.670 bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 10).
  • Je ontvangt 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Het gaat om een dienstverband van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Je krijgt bij ons extra vrije dagen. Bij een fulltime dienstverband kun je kiezen tussen 29 of 41 vakantiedagen in plaats van de wettelijk vastgelegde 20.
Werk en wetenschap vragen om goed werkgeverschap. Dit zie je terug in de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van de Radboud Universiteit. Zo kun je afspraken maken voor een goede werk- privébalans met flexibele werktijden, diverse verlofregelingen en thuiswerken. Ook kun je bij ons een gedeelte van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen, ruil bijvoorbeeld inkomen tegen extra vakantiedagen en ontvang een vergoeding van je sportabonnement. En uiteraard hebben we een goede pensioenregeling. Je krijgt volop ruimte en verantwoordelijkheid om je talenten te ontwikkelen en je ambities te realiseren. We bieden dan ook verschillende scholings- en studieregelingen aan.

Werkgever

Je maakt deel uit van de afdeling Ultrafast Spectroscopie of Correlated Materials (USCM). Het USCM is onderdeel van het van het interdisciplinair onderzoeksinstituut Institute for Molecules and Materials (IMM), welke valt onder de faculteit der Wiskunde, Natuurwetenschappen en Informatica (FNWI). De afdeling USCM richt zich voornamelijk op het bestuderen van fenomenen en eigenschappen van materialen op de kortst mogelijke tijdschaal (femtoseconden). Het IMM is één van de belangrijkste onderzoeksinstituten van de FNWI van de Radboud Universiteit. Het IMM is een onderzoeksinstituut in de chemie en de fysica, dat interdisciplinair onderzoek stimuleert. Haar missie is het ontwerpen en creëren van functionele moleculen en materialen om hun gedrag fundamenteel te begrijpen. Het IMM bestaat uit 19 onderzoeksgroepen die actief zijn op gebieden variërend van gecondenseerde materie tot organische chemie en biochemie. Het IMM richt zich op fundamenteel onderzoek met een open oog voor maatschappelijke toepassingen en leidt de volgende generatie leiders in wetenschap en innovatie op. Het IMM onderscheidt zich van vergelijkbare instituten door de intensieve samenwerking en interactie tussen chemici en fysici en/of experimentalisten en theoretici en een uitstekende infrastructuur met onder andere de Scanning Probe Laboratories, de Laser Labs, het Magnetic Resonance Research Center, het High Field Magnet Laboratory en het Free Electron Laser Laboratory (HFML-FELIX).FNWI verzorgt baanbrekend onderzoek op het gebied van scheikunde, wiskunde, biologie, natuurkunde, sterrenkunde en informatica. De faculteit verzorgt onderwijs voor ongeveer drieduizend studenten, verdeeld over de opleidingen Biowetenschappen, Informatica en Informatiekunde, Moleculaire Wetenschappen en Wiskunde, Natuur- en Sterrenkunde.

Radboud Universiteit
Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 24.000 studenten en 5.600 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent en samenwerking. Je bent nodig!

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen
  • €2960—€4670 per maand
  • HBO
  • 1193255

Werkgever

Radboud Universiteit

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Houtlaan 4, 6525 XZ, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you