Medewerker Internationalisering (0,5-0,6FTE)

Medewerker Internationalisering (0,5-0,6FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
5 jul 15 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Een greep uit jouw verantwoordelijkheden:
  • je ondersteunt bij de verschillende administratieve werkzaamheden rond inkomende en uitgaande exchangestudenten (o.a. het onderhoud van de database van de facultaire overeenkomsten met onze partneruniversiteiten);
  • je bent verantwoordelijk voor het in kaart brengen van processen en vindt het leuk om mee te denken over verbetermogelijkheden;
  • je ondersteunt de teamleider met de ontwikkeling van een expertisecentrum op het gebied van internationale stages;
  • je bent verantwoordelijk voor de promotie van buitenlandse summer schools en bent het aanspreekpunt voor geïnteresseerde studenten;
  • je ondersteunt de teamleden met allerhande taken in drukke periodes.
De faculteit is continu in beweging en dat betekent dat bovengenoemde slechts een deel is van de verantwoordelijkheden die je in deze functie voorbij ziet komen.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie jij bent en wat je kunt
Wij zijn op zoek naar een proactieve, energieke en initiatiefrijke collega, die in staat is om te werken met een gevarieerd takenpakket.
Verder breng jij met je mee:
  • Minimaal HBO denk- en werkniveau;
  • Werkervaring op het gebied van internationalisering is een pré;
  • Ervaring met studeren in het buitenland is een pré;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met organisatorische werkzaamheden en planmatig en procesmatig werken. Dit betreft zowel het praktische uitvoeren, als meer overstijgende taken zoals overzicht bewaren en de werkzaamheden in een breder perspectief plaatsen;
  • Goed ontwikkelde interculturele communicatieve en sociale vaardigheden voor de omgang met studenten en aandacht voor diens behoeften.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
Werken in een enthousiast, ervaren team en de mogelijkheid om met jouw vaardigheden de dienstverlening van de afdeling Onderwijs & Onderzoek verder te verbeteren.

Aanstelling (maximaal 3 dagen per week) vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten, in eerste instantie voor de duur van een jaar. Een verlenging behoort tot de mogelijkheden, afhankelijk van behoefte, gebleken geschiktheid en beschikbare middelen.
Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en werkervaring minimaal € 2.710,- en maximaal € 4.093,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling (schaal 8/9 cao Nederlandse Universiteiten).Meer informatie hierover: Werken bij Universiteit Leiden.

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op: https://www.werkenbij.leidenuniv.nl.

Diversiteit
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Leiden University

Beschrijving organisatie
Wetenschap voor en over de samenleving is hét domein van de Faculteit Governance en Global Affairs (FGGA). FGGA verzorgt kwalitatief hoogwaardig interdisciplinair onderwijs over en onderzoek naar maatschappelijke en governancevraagstukken zoals terrorisme, organisatie van het openbaar bestuur, klimaatverandering en economische crises.

Hedendaagse onderwerpen worden zowel vanuit een bestuurskundig, politicologisch, economisch, juridisch als sociologisch perspectief benaderd. Door deze interdisciplinaire benadering krijgen het onderwijs en het onderzoek van de faculteit een grensoverschrijdend karakter.

De faculteit Governance en Global Affairs (FGGA) is een van de zeven faculteiten van de Universiteit Leiden en is gevestigd in Den Haag.

De FGGA is een jonge, ondernemende, vernieuwende en innovatieve organisatie die in snel tempo groeit. De faculteit heeft drie wetenschappelijke instituten, twee centers, 3500 studenten en 330 medewerkers.
Bezoek voor meer informatie over de faculteit onze website: https://www.universiteitleiden.nl/governance-and-global-affairs

Afdeling

Onderwijs & Onderzoek

De afdeling
Het FGGA International Office geeft advies aan Leidse studenten die naar het buitenland willen voor studie, stage of een research project. Ook opleidingen kunnen hier terecht met vragen. Daarnaast is het International Office het eerste aanspreekpunt voor internationale exchange studenten. Het International Office bestaat op dit moment uit drie medewerkers en een student-assistent (in piekperiodes). Wegens de groei van interesse in studeren in het buitenland en een kleine uitbreiding van het takenpakket zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor 2 à 3 dagen in de week.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 19 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 11962

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you