HR medewerker Leiderschap

HR medewerker Leiderschap

Geplaatst Deadline Locatie
5 jul 14 jul Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jul 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je een creatief, communicatief en verbindend organisatietalent?

Functieomschrijving

De werkzaamheden bestaan uit het volgende:
  • Up-to-date houden van de informatie over leiderschap op de website en waar van toepassing andere communicatiekanalen. Je helpt ook om ontwikkelingen onder de aandacht te brengen bij specifieke doelgroepen van de universiteit, in aanvulling op de activiteiten van de collega's van Interne Communicatie
  • Organiseren van 'communities': groepen medewerkers die met leiderschap aan de slag willen. Je ondersteunt deze 'communities' praktisch, bijvoorbeeld bij het organiseren van bijeenkomsten en het uitwisselen van informatie. Om het delen van ervaringen en good practices te bevorderen binnen de leiderschapscommunity en de HRM collega's, verzamel je praktijkvoorbeelden en organiseer je uitwisselingen.
  • Organiseren van vraag en aanbod van verdiepingssessies leiderschap en intervisiegroepen in nauwe samenwerking met de adviseur Leiderschap en het team L&D. Jij zorgt dat aanvragen worden geregistreerd, dat sessies worden gepland en dat er begeleiders beschikbaar zijn. Ook ondersteun je praktisch bij de sessies met de beschikbaarheid van ruimtes en materialen.
  • Je ondersteunt bij het ontwikkelen van beleid en instrumenten om leiderschap te integreren in het HRM beleid. Door je interactie met de doelgroepen en de HRM collega's die de implementatie begeleiden, draag je actief bij. Dit kan soms heel praktisch het maken van een antwoordformulier ofzo zijn en dan weer meedenken in de opzet van activiteiten.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Profiel
  • Je hebt een opleiding communicatie, management of human resourcemanagement op HBO of WO-niveau met 2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een grote organisatie. Je hebt affiniteit en ervaring met verandermanagement en leiderschapsontwikkeling.
  • Je bent creatief en in staat om informatie te vertalen naar aansprekende en toegankelijke berichten. Daarbij houd je zicht op de grote lijnen en tegelijkertijd weet je naar doelgroep te differentiëren. Je bent met name sterk in visuele uitingen, beelden en vlogs, naast de traditionelere teksten.
  • Je vindt het leuk om, samen met collega's, ideeën uit te werken in een plan en ze tot uitvoer te brengen. Je bent hierin initiatiefrijk en resultaatgericht; een open en 'can-do' mentaliteit brengt je ver.
  • Je bent praktisch ingesteld, houdt van organiseren en regelen en hebt ervaring in het opzetten en faciliteren van informatiebijeenkomsten en designsessies.
  • Je communiceert helder en to-the point, mondeling en schriftelijk, en in woord en beeld. Je maakt makkelijk contact met mensen, en stelt ze op hun gemak.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden
  • Dienstverband vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een dienstverband voor de duur van een jaar, met een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2979,-en maximaal € 4093,- per maand bij een fulltime aanstelling, schaal 9, bij 38 uur per week (te ruilen voor meer vakantiedagen bij 40 uur per week).
  • Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover is na te lezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl
Diversiteit

Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. De Universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universiteit Leiden

Beschrijving organisatie
De directie Human Resource Management geeft vorm en inhoud aan het HRM beleid binnen de Universiteit Leiden. Daartoe vertaalt HRM strategisch beleid, universitaire ontwikkelingen en landelijke regelgeving in werkbare beleidslijnen & -processen als ook personeels- & organisatieontwikkeling voor de hele universiteit. Dat doen we samen met de HR teams in de faculteiten en de gecentraliseerde administratie.

Specificaties

  • HRM
  • max. 32 uur per week
  • €3098—€4257 per maand
  • HBO
  • 11891

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you