Netwerk Universitair Docent (0,2 FTE)

Netwerk Universitair Docent (0,2 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
8 jul 24 sep Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je gepromoveerd en vind je het leuk om studenten te begeleiden met het schrijven van hun master thesis? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

De Netwerk Universitair Docent is een gepromoveerd persoon verantwoordelijk voor een scriptie groep van maximaal 10 master studenten binnen ESHPM. Samen met de andere gepromoveerde onderzoekers binnen de sectie Sociaal Medische Wetenschappen ben je verantwoordelijk voor het begeleiden van masterstudenten op thema’s als persoon gerichte zorg, preventie, gezonde leefstijl, integraal werken, zelfsturende teams, innovaties in zorg en welzijn. De studenten doen onderzoek binnen het veld waar de persoon waar we naar op zoek zijn werkzaam is. Dit kan in een ziekenhuis zijn, eerstelijnszorg instelling, als ook in de langdurige zorg. Dit geeft een unieke mogelijkheid om theorie en praktijk aan elkaar te verbinden. Afhankelijk van de expertise kan het onderzoek kwalitatief of kwantitatief van aard zijn. 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

 • gepromoveerd in 1 van de volgende vakgebieden; sociologie, gezondheidswetenschappen, psychologie, public health;
 • een sterke affiniteit met onderwijs en onderzoek;
 • in je element wanneer het om onderzoek gaat en begeleiden van groepen;
 • je vindt het leuk om studenten te enthousiasmeren en begeleiden;
 • je bent zelfstandig, creatief en proactief en vindt het leuk om nieuwe ideeën uit te werken;
 • je bent communicatief zeer vaardig;
 • je bent resultaatgericht;
 • je werkt gestructureerd, kan goed organiseren & coördineren en kan snel schakelen.

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is 1 november 2022, en de functie is gevestigd in Rotterdam, bij ESHPM. De functie bedraagt 0,2 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €3974,- en €6181,- bruto per maand (schaal 11/12), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam biedt een Dual Career Program (DCP) aan om de partners van nieuw wetenschappelijk personeel te helpen bij het vinden van werk in Nederland. Het programma wordt aangeboden in nauwe samenwerking met de nabijgelegen universiteiten van Delft en Leiden.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) van de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. ESHPM verzorgt een bacheloropleiding, vijf masteropleidingen, een schakelprogramma voor zij-instromers en postacademisch onderwijs.

Bij ESHPM zijn onderzoek en onderwijs nauw met elkaar verbonden. Kennis en ervaring uit verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde worden er samengebracht en toegepast in de gezondheidszorg. Deze multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek.

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM) is gehuisvest in het Bayle (J) Building op campus Woudestein van de Erasmus Universiteit Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren ongeveer 1600 studenten en werken 200 medewerkers.

Specificaties

 • Universitair docent
 • Gezondheid
 • max. 8 uur per week
 • €3974—€6181 per maand
 • Gepromoveerd
 • ESHPM/SMW/08072022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you