Onderwijscoördinator Opleidingen Klinische Technologie en Technical Medicine

Onderwijscoördinator Opleidingen Klinische Technologie en Technical Medicine

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 14 aug Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de afdeling O&S; is er een vacature per 1 september 2022 voor een onderwijscoördinator voor de bacheloropleiding Klinische Technologie en Masteropleiding Technical Medicine.

Functieomschrijving

Als onderwijscoördinator ondersteun je de opleidingsdirecteuren van deze opleidingen die tezamen met het Erasmus MC en het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) verzorgd worden. Je helpt bij de praktische inrichting van het programma, je bent verantwoordelijk voor de organisatie van de processen, je zorgt voor een duidelijke en correcte studiegids, voor de ontvangst van eerstejaarsstudenten en voor de informatievoorziening over bijvoorbeeld roosterwijzigingen. Ook draag je bij aan het opzetten, invoeren en onderhouden van systemen voor het inrichten en implementeren van het onderwijs. Je analyseert knelpunten en denkt mee over mogelijke verbeteringen in de inrichting en uitvoering van het onderwijs. Al met al fungeer je als een spil van de opleidingen en neem je daardoor zoveel mogelijk werk uit handen van de opleidingsdirecteuren. Door het interuniversitaire karakter van de twee opleidingen ben je ook een schakel met de collega’s en docenten van het Erasmus MC en het LUMC.

Je maakt deel uit van een team van 4 onderwijscoördinatoren; zij ondersteunen de acht andere opleidingen van de faculteit 3mE; tezamen pakken jullie faculteitsbrede activiteiten en projecten op.

Je directe leidinggevende is het Hoofd Onderwijs- en Studentzaken van de Faculteit 3mE.       

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Dit heb jij in huis:

  • WO-niveau op basis van opleiding en/of werkervaring. Affiniteit met techniek is geen must, maar het maakt je werk bij onze afdeling wel een stuk boeiender.
  • Ervaring met het organiseren van onderwijs en inzicht in een complexe (onderwijs)organisatie of sterke affiniteit met onderwijs en ervaring met procesmanagement in een complexe omgeving.
  • Je bent een aanpakker en oplossingsgericht.
  • Een open, toegankelijke en proactieve houding. Voor docenten en collega’s ben jij duidelijk zichtbaar als aanspreekpunt.
  • Integriteit en betrouwbaarheid: de opleidingsdirecteuren kunnen blindelings op jouw advies vertrouwen.
  • Een rechte rug: jij houdt planning en risico’s scherp in de gaten en kunt ook ‘nee’ verkopen als het moet.
  • Goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Ervaring met systemen als Osiris, Excel en Brightspace is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Dit bieden wij:

  • Een enthousiast, ambitieus en gezellig team van collega’s.
  • Kans om het verschil te maken in de kwaliteit van het onderwijsproces aan onze faculteit.
  • Een contract voor 0,6 – 0,7 fte (24-28 uur) van 1 jaar met uitzicht op een vast contract, bij goed functioneren.
  • Aandacht voor een goede werk-privébalans. Er is bijvoorbeeld ruimte om je werktijden enigszins flexibel in te delen. Wel vinden we het belangrijk dat je zo veel mogelijk tijdens kantooruren aanwezig bent, zodat docenten en collega’s je gemakkelijk kunnen aanspreken.
  • 232 verlofuren per jaar bij een werkweek van 38 uur. Heb je uren over of kom je ze juist tekort? Geen probleem. Je kunt een aantal verkopen of er extra bijkopen.
  • Een salaris volgens de CAO van de Nederlandse Universiteiten, tussen de 2.960.- en 4.670.- euro bruto per maand, afhankelijk van ervaring. Plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Het UFO-profiel van Medewerker Onderwijsontwikkeling 3 is van toepassing.
  • Pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en een Internationaal Kindcentrum met opvang en basisschool op de campus.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context. Bij TU Delft omarmen we diversiteit en streven we ernaar zo inclusief mogelijk te zijn (zie onze gedragscode). Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal.

Challenge. Change. Impact! 

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De faculteit 3mE verricht baanbrekend onderzoek dat leidt tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten op het gebied van werktuigbouwkunde. Van grootschalige energieopslag, medische instrumenten, regeltechniek en robotica, tot slimme materialen, structuren op nanoschaal en autonoom varende schepen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend en modern onderwijs dat studenten opleidt tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en onderzoekers. De faculteit 3mE is een dynamische en innovatieve faculteit met een internationale scope en high-tech lab-faciliteiten. Onderzoek en onderwijs richten zich op ontwerp, productie, toepassing en verbetering van producten, materialen, processen en mechanische apparaten en dragen zo bij aan de ontwikkeling en groei van een duurzame samenleving en aan welvaart en welzijn.

Klik hier om naar de website van faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek & Technische Materiaalwetenschappen te gaan.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 24—28 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • TUD02558

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you