Office manager (0,6-0,8 FTE)

Office manager (0,6-0,8 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 14 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Zoek jij een functie als office manager, werk jij graag in een dynamische omgeving en sta je stevig in je schoenen? Dan zien we jou graag in ons team! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Office Manager. Wij zoeken een collegiale teamplayer met oog voor detail, die plezier heeft in het ondersteunen en ontzorgen van de medewerkers op de afdeling.

Functieomschrijving

Als office manager werk je voor het departement Public Administration and Sociology (DPAS). Jouw werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van secretariële en administratieve werkzaamheden ten behoeve van de directeur, leidinggevenden en medewerkers van de afdeling. In een team van office managers en financieel administratief medewerkers ondersteun je ruim 200 medewerkers.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • eerste aanspreekpunt voor medewerkers en ontvangst bezoekers;
 • administratieve ondersteuning op human resources processen zoals werving & selectie, contractmutaties en ziek- en betermeldingen;
 • organiseren van goede werkplekken, beheer algemene ruimtes en beheer kantoorartikelen;
 • afhandelen van correspondentie via mailbox en post, inclusief archivering;
 • organiseren van afspraken en vergaderingen, inclusief zaalreserveringen en catering;
 • bewerken, verwerken en opstellen van zakelijke correspondentie;
 • notuleren tijdens overleggen;
 • organiseren van events zoals een onderzoek/onderwijsdag of lecture series;
 • administratieve werkzaamheden zoals benoemingsbrieven voor de examencommissie opstellen, promoties bijhouden en bijdragen aan jaarverslagen.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je werkt gestructureerd en je kunt overzicht houden over de verschillende werkzaamheden. Je werkt in een dynamische organisatie waarin goede communicatieve vaardigheden en gevoel voor verhoudingen belangrijk zijn. Wij zoeken daarom een klantgerichte en initiatiefrijke office manager met aantoonbare ervaring, en je bent gewend om een groot team te ondersteunen (>100 medewerkers). Daarnaast werk je graag samen in een team, maar kun je ook zelfstandig aan de slag. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt gevoel voor humor.

 • een diploma op MBO/HBO niveau;
 • uitstekende kennis van het MS Office pakket, met name Outlook, Word, Excel en PowerPoint;
 • ervaring met werken met SAP (pré);
 • een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (C1 niveau of hoger);

 

Arbeidsvoorwaarden

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

De startdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk. De functie bedraagt 0,6 tot 0,8 fte FTE en is in eerste instantie voor de periode van een jaar. Afhankelijk van functioneren en mogelijkheden in de organisatie behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.471, - en € 3.764, - bruto per maand (schaal 7 of 8), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Social and Behavioural Sciences (ESSB)

De Erasmus School of Social en Behavioural Sciences kent een grote diversiteit aan wetenschappelijke disciplines: bestuurskunde, pedagogische wetenschappen, psychologie en sociologie. Tevens het Erasmus University College, IHS, en twee onderzoeksinstituten RISBO en DRIFT zijn aan de faculteit verbonden. Deze grote variatie is ook terug te zien in onze (internationale) bachelor- en masteropleidingen en in het onderzoek. De activiteiten van de faculteit zijn altijd gericht op mens en samenleving. Onze activiteiten zijn altijd gefocust op mensen en de maatschappij. Bij ESSB staat fundamenteel, internationaal georiënteerd onderzoek hoog in het vaandel. Maatschappelijk onderzoek ten behoeve van professionals, het beleid en de samenleving maakt ook onderdeel uit van de onderzoeksactiviteiten. De faculteit biedt een stimulerend onderzoeksklimaat waar belangrijke nationale en internationale onderzoeksubsidies worden binnengehaald. Aansprekende gastonderzoekers uit binnen en buitenland werken er voor kortere of langere tijd en er werken ambitieuze promovendi. Ons onderwijs is kleinschalig en werkt met innovatieve onderwijsvormen, zoals Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Zowel de Nederlandstalige als Engelstalige opleidingen worden jaarlijks goed gewaardeerd door studenten en alumni.

De opleidingen die binnen deze wetenschapsgebieden verzorgd worden, bedienen op dit moment bijna 4000 studenten. De ESSB telt daarnaast meer dan 400 medewerkers.

Department Of Public Administration and Sociology (DPAS)

DPAS huisvest de wetenschapsgebieden Bestuurskunde en Sociologie. Twee nauw verwante disciplines met ieder een eigen profiel. De Bestuurskunde richt zich op vraagstukken van bestuur, beleid en organisatie. Hierbij gaat de aandacht uit naar de werking en de effectiviteit van het bestuurlijk optreden en van beleidsmatige interventies. Binnen de Bestuurskunde in Rotterdam is er veel aandacht voor veranderende verhoudingen, bijvoorbeeld in publieke-private samenwerking of in netwerken of ketens van organisaties die een bestuurlijke verantwoordelijkheid delen. De Sociologie onderzoekt de sociale structuur van samenlevingen en veranderingen die daarin plaatsvinden. De Rotterdamse sociologie richt zich onder andere op verschijnselen als globalisering en individualiseringen en de doorwerking daarvan in internationale sociale verhoudingen, de arbeidsmarkt of familierelaties. Maatschappelijke vraagstukken die hiermee samenhangen betreffen migratie, flexibilisering en solidariteit. Het bestuurskundige en het sociologische perspectief vullen elkaar aan en staan samen borg voor een relevante en wetenschappelijk hoogwaardige bestudering van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken. De bachelor- en masterprogramma's van DPAS zijn op dit profiel gebouwd en leiden studenten op tot wetenschappelijk geschoolde professionals.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 24—32 uur per week
 • €2471—€3764 per maand
 • MBO+
 • ESSB/DPAS/12072022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you