Onderzoeksmedewerker beeld en oncologie

Onderzoeksmedewerker beeld en oncologie

Geplaatst Deadline Locatie
13 jul 16 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 16 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent een onderzoeksmedewerker die ervaring of affiniteit heeft met coördinatie en/of uitvoering van klinisch onderzoek. Je hebt interesse in wetenschappelijk onderzoek en technische innovatie.

Functieomschrijving

Als onderzoeksmedewerker participeer je in de organisatie, planning en administratieve uitvoering van medisch-wetenschappelijk onderzoek binnen de divisie Beeld en Oncologie. Je houdt je onder andere bezig met kwaliteitsbewaking, het organiseren van mensgebonden onderzoek, het informeren van patiënten en het verzamelen van data. Daarbij werk je volgens standaard operating procedures (SOP) en conform nationale (WMO-) en internationale (ICH-GCP-MDR) richtlijnen. Je coördineert onderzoeksprojecten in samenwerking met nationale en internationale instituten, academische centra, specialisten en onderzoekers.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

Je bent een enthousiaste, communicatief vaardige onderzoeksmedewerker of hebt affiniteit met coördinatie en/of uitvoering van klinisch onderzoek. Bij voorkeur heb je ervaring met het coördineren en/ of uitvoeren van klinisch onderzoek of je bent bereid om hiervoor training te volgen. Je vindt het leuk om in teamverband patiëntgebonden onderzoek uit te voeren en je hebt een opleiding op (minimaal) hbo niveau.

Medisch technologische innovatie heeft jouw interesse. Je bent in staat om snel en soepel te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Ook weet je knelpunten te signaleren, lukt het jou om de kwaliteit van onderzoek te bewaken en houd je van aanpakken. Omdat je met internationale partners samenwerkt, is het van belang dat je de Engelse taal beheerst.

Het betreft een functie voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (17 - 36 uur) functie bedraagt maximaal € 3.787,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en diverse extra's.

Afdeling

De divisie Beeld en Oncologie van het UMC Utrecht werkt aan belangrijke innovaties in de gezondheidszorg en levert geavanceerde patiëntenzorg die voortkomt uit (toonaangevend internationaal) wetenschappelijk onderzoek.
Patiënten behandelen en genezen en de kwaliteit van leven verbeteren als genezing niet meer mogelijk is, vormt onze drijfveer. Samen met externe samenwerkingspartners ontwikkelen wij vandaag de patiëntenzorg van en voor morgen.
Het trialbureau van de divisie ondersteunt artsen, fysici, promovendi en andere onderzoekers bij de opzet, uitvoer en evaluatie van patiëntgebonden onderzoek conform internationale richtlijnen. Als onderzoeksmedewerker ondersteun je dit proces samen met jouw collega's van het trialbureau.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 17—36 uur per week
  • max. €3787 per maand
  • HBO
  • 2022-2295

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you