Coördinator meerjarenagenda strategisch plan

Coördinator meerjarenagenda strategisch plan

Geplaatst Deadline Locatie
14 jul 18 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Bestuursbureau van de Universiteit Leiden, directie Strategie & Academische Zaken zoekt een enthousiaste

Coördinator Meerjarenagenda Strategisch Plan (0.8 - 1.0 fte)
Vacaturenummer 12088

De kwaliteit van onderwijs en onderzoek verder verbeteren en met kennis en debat bijdragen aan maatschappelijke vragen: dat zijn de belangrijkste doelen van ons strategisch plan Vernieuwen en Verbinden (2022-2027). Daarin formuleren we zes ambities, onder andere op het gebied van interdisciplinair onderwijs en onderzoek, strategische samenwerking en talentontplooiing. Het is een plan van en voor onze hele universiteit. Deze gezamenlijkheid willen we vasthouden en uitbouwen bij de realisatie van de strategische ambities. Daarvoor zijn we op zoek naar een coördinator meerjarenagenda strategisch plan!

Wat ga je doen?

De ambities en actielijnen uit het strategisch plan zijn opgenomen in een meerjarenagenda. Daaraan kunnen tientallen programma's en projecten gekoppeld worden, groot en klein, zowel bij de faculteiten, als bij de Expertisecentra en het Bestuursbureau. Die agenda vormt het vertrekpunt voor de werkzaamheden van de coördinator. Als regisseur houd je zicht op de uitvoering van de hoofdlijnen van het strategisch plan, je versterkt en bewaakt de samenhang, je maakt de voortgang zichtbaar, je kijkt vooruit en geeft ontwikkelingen die we nu nog niet voorzien een plek. Zo houd je de meerjarenagenda actueel. Je houdt de energie erin, met een aansporing hier of een gezamenlijke kop koffie daar en door slim samen te werken met collega's door de hele universiteit. Zo help je ons om over grenzen heen te kijken, en draag je bij aan brede ontwikkelingskansen voor onze studenten en medewerkers, en de versterking van de prominente plek van onze universiteit in het wetenschappelijke landschap. Kortom: Je hebt een onmisbare rol bij het levend houden en waarmaken van onze strategische ambities!

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

Wie en wat ben je?

Jij bent een echte procesbewaker, legt makkelijk verbindingen en kunt het evenwicht vinden tussen strategie en actie. Je hebt er plezier in om met veel verschillende mensen om te gaan - van studenten en medewerkers tot bestuurders en de medezeggenschap- en combineert een open, luisterende houding met stimulerend vermogen en standvastigheid. Je bedenkt makkelijk nieuwe manieren om projecten vlot te trekken, of om mensen samen te brengen. Je maakt je nieuwe onderwerpen snel eigen, verliest zelden het overzicht en maakt resultaten op een aansprekende manier zichtbaar. Je hebt een vlotte pen.

In elk geval heb je:
  • een afgeronde academische opleiding;
  • kennis van en ervaring met projectmanagement;
  • werkervaring in of affiniteit met hoger onderwijs en onderzoek;
  • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en het Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Wat krijg je van ons?
  • een salaris van minimaal € 4.629 tot maximaal €6.444 bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 12-13);
  • een aanstelling voor een jaar conform de cao Nederlandse Universiteiten, die we bij goed functioneren omzetten in een vast dienstverband. In deze functie word je benoemd voor de looptijd van het programma die op dit moment 5 jaar bedraagt. De Universiteit Leiden voelt zich met jou verantwoordelijk voor de zorg voor een passend vervolg van jouw loopbaan na deze periode, hetzij bij de universiteit, hetzij in een functie elders.
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% en een vakantietoeslag van 8%;
  • een keuzemodel waarmee je jouw overige arbeidsvoorwaarden op maat kunt maken;
  • uitstekende opleidingsfaciliteiten;
  • een goede werk/privé balans, onder andere met een flexibele werkduur en betaald ouderschapsverlof.
Diversiteit en inclusie
Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt en versterkt ons onderwijs en onderzoek. We streven ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien.

Werkgever

Universiteit Leiden

Meer over jouw nieuwe afdeling
De directie Strategie en Academische Zaken (SAZ) is onderdeel van het Bestuursbureau. De 45 SAZ-medewerkers ondersteunen het College van Bestuur en de faculteiten op het gebied van strategische ontwikkeling van de universiteit in onderwijs, onderzoek, impact en valorisatie, duurzaamheid, internationalisering, subsidie-advies en diversiteit & inclusie. SAZ adviseert en ondersteunt bij het formuleren, vormgeven, monitoren, evalueren en bijsturen van strategie en beleid, en werkt daarbij samen met collega's uit de hele universiteit.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 32 uur per week
  • €4814—€6181 per maand
  • Universitair
  • 12088

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you