Informatiespecialist Universiteitsbibliotheek Onderwijssupport (0,8 fte)

Informatiespecialist Universiteitsbibliotheek Onderwijssupport (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 11 aug Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wat je gaat doen

Als informatiespecialist binnen de afdeling onderwijsondersteuning ben je onderdeel van de informatievaardigheden- en copyright teams. Je hebt onder meer de volgende taken:
- je werkt samen met andere UB onderwijsondersteuners om informatievaardigheden onderw

Functieomschrijving

Wat je gaat doen

Als informatiespecialist binnen de afdeling onderwijsondersteuning ben je onderdeel van de informatievaardigheden- en copyright teams. Je hebt onder meer de volgende taken:
- je werkt samen met andere UB onderwijsondersteuners om informatievaardigheden onderwijs te ontwikkelen en geven
- je werkt aan het ontwikkelen van huidige en nieuwe onderwijsmaterialen en activiteiten op het gebied van informatievaardigheden
- je neemt deel aan bredere projecten op het gebied van onderwijsondersteuning
- je speelt een integrale rol in de (verdere) ontwikkeling van het copyright ondersteuningspunt van de Universiteitsbibliotheek
- je geeft workshops en training op het gebied van copyright aan studenten en medewerkers.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Voor deze functie geldt:

- je beschikt over een universitaire opleiding (MA-niveau)
- je hebt ervaring in het geven van vakken of workshops
- je bent bekend met of hebt ervaring in informatievaardigheden (IVO) en/of copyright
- uitstekende communicatie en netwerkvaardigheden
- je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in tenminste Engels, daarnaast heeft B1/B2 niveau Nederlands de voorkeur.

Voor deze functie zijn de volgende competenties van belang: presentatievaardigheiden, flexibiliteit, resultaatgerichtheid en nieuwsgierigheid.
The following competences are important for this position: presentation skills, flexibility, result orientation and curiosity.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

- een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, van maximaal € 4.670,- (schaal 10) bruto per maand bij een volledige werktijd.
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen.

Het betreft een aanstelling voor de periode van een jaar. Dit dienstverband kan na de overeengekomen einddatum - afhankelijk van de uitkomst van het Resultaat & Ontwikkelingsgesprek en overige (interne) omstandigheden -, omgezet worden naar een dienstverband voor onbepaalde tijd.. De functie is gekoppeld aan het UFO-profiel Specialist Wetenschappelijke Informatie 2.

Afdeling

Bibliotheek Rijksuniversiteit Groningen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

De Universiteitsbibliotheek
De Universiteitsbibliotheek (UB) Groningen is het informatieknooppunt van de Rijksuniversiteit Groningen. De UB is innovatief, professioneel en klantgericht. Ze maximaliseert IT om informatievoorziening te verbeteren, onderzoek te promoten en ondersteunen en ervoor te zorgen dat academische kennis open en toegankelijk is voor toekomstige generaties. Door diensten te bieden die tegemoet komen aan de behoeftes van studenten helpt de UB om studenten succesvol te laten studeren.

De afdeling Onderwijsondersteuning
De afdeling onderwijsondersteuning ondersteunt RUG studenten, docenten en onderzoekers op de gebieden van informatievaardigheden, open onderwijs, copyright en collectievorming. De afdeling is op zoek naar versterking voor het informatievaardigheden-team.

Wie jij bent
Je bent een creatieve, pro-actieve en enthousiaste team player. Je hebt uitstekende netwerkvaardigheden en je hebt gevoel voor de behoeftes van studenten en medewerkers. Je bent bekend met academisch onderwijs, en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatievaardigheden. Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in tenminste het Engels.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Taal en cultuur
  • max. 30 uur per week
  • max. €4670 per maand
  • Universitair
  • 222184H

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you