Studentlid Raad van de Graduate School of Humanities

Studentlid Raad van de Graduate School of Humanities

Geplaatst Deadline Locatie
15 jul 21 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Raad van de Graduate School of Humanities van de Faculteit der Geesteswetenschappen zoekt een enthousiast studentlid.

Wat ga je doen

De opleidingsdirecteuren van de masteropleidingen vergaderen eens per zes weken over onderwijsbeleid met de onderwijsdirecteur, het studentlid van de Raad en het studentlid van het Dagelijks Bestuur van de faculteit in de Raad van de Graduate School of Humanities. Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: herziening en invulling van masterprogramma's, intakeprocedure masterstudenten, studiebegeleiding, loopbaanperspectief, onderwijs- en examenregelingen, etc.

Het studentlid van de Raad van de Graduate School of Humanities adviseert de onderwijs- en opleidingsdirecteuren tijdens de vergaderingen van de Raad.

Je wordt als studentlid niet gekozen door de studenten van de faculteit maar aangesteld via een sollicitatieprocedure. Je bent dus geen verkozen vertegenwoordiger van de studenten, maar opereert op persoonlijke titel. Natuurlijk wordt er wel van het studentlid verwacht dat hij of zij het studentenperspectief inbrengt tijdens vergaderingen.

Het studentlid levert een bijdrage aan het facultaire onderwijsbeleid voor de masteropleidingen.

Je bereidt de vergaderingen goed voor en participeert actief tijdens de vergaderingen, waarin je adviseert over het studentenperspectief. Je brengt naar voren hoe studenten over bepaalde plannen en ideeën denken. Daarnaast neem je deel aan - indien relevant - één of meer dossiergroepen van de Raad, waarin je samen met enkele opleidingsdirecteuren meewerkt aan het ontwikkelen van beleid.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent stressbestendig en proactief.

Jouw ervaring en profiel:

Wij zijn op zoek naar een student die zich in grote mate herkent in onderstaand profiel:
  • Master student Geesteswetenschappen in 2022-2023;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Aantoonbare affiniteit met onderwijsbeleid en / of kwaliteitszorg;
Bestuurlijke ervaring in het hoger onderwijs (bijvoorbeeld opgedaan in een opleidingscommissie of facultaire studentenraad) is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Je wordt niet aangesteld als medewerker van de Faculteit der Geesteswetenschappen maar je ontvangt een vergoeding van bruto 200,- euro per maand. De vergaderingen vinden meestal plaats op donderdagmiddag. Er wordt van je verwacht dat je jouw agenda op die van de Raad aanpast. Het voorbereiden van vergaderingen (denk hierbij aan twee uur per vergadering) kan thuis gebeuren, waardoor je een deel van het werk zelf kunt indelen. Je benoeming is voor de periode 1 september 2022 tot 31 augustus 2023.

Wat bieden we je verder?
  • een functie waarbij eigen initiatief en input sterk gewaardeerd worden;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit der Geesteswetenschappen

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

De Faculteit der Geesteswetenschappen verzorgt onderwijs en onderzoek met een sterk internationaal profiel in een groot aantal disciplines op het gebied van taal en cultuur. De faculteit is gevestigd in het centrum van Amsterdam en onderhoudt intensieve contacten met vele culturele instellingen in de hoofdstad.

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 38 uur per week
  • Universitair
  • 9775

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Kloveniersburgwal 48, 1012CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you