(junior) Functioneel Beheerder Vastgoed Systemen

(junior) Functioneel Beheerder Vastgoed Systemen

Geplaatst Deadline Locatie
19 jul 14 aug Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Krijg je energie van het aangaan van uitdagingen in een complexe omgeving en vind je het leuk om gezamenlijk te zorgen voor excellente ondersteuning en kwalitatief hoogwaardige producten, dan ben je de geschikte kandidaat voor deze functie. Ook als je nog weinig ervaring hebt maar je zelf wel herkent in de beschrijving nodigen we je uit om te reageren.

De afdeling Functioneel Beheer is verantwoordelijk voor het realiseren van de digitale ondersteuning voor de bedrijfsvoering processen. Dit doen we door vernieuwingen te initiëren, applicaties up-to-date te houden en onze gebruikers te ondersteunen. We doen dit met een team van gedreven professionals die kwaliteit, excellente ondersteuning en vernieuwing hoog in het vaandel hebben staan. Het team FB Vastgoed is verantwoordelijk voor het beheer van de applicaties die ondersteuning bieden aan de vastgoed processen.

In deze functie vorm je samen met je collega's het team Functioneel Beheer Vastgoed en ga je je onder andere bezig gaan houden met:
  • Dagelijks beheer van applicaties als AEOS, SALTO , Picasse en Planon
  • Ondersteunen van gebruikers en het afhandelen van gebruikersvragen en incidenten;
  • Beschrijven en begeleiden van wijzigingen;
  • Testen en accepteren van wijzigingen in beheer of in projecten;
  • Zelfstandig verzorgen van gebruikerstrainingen en -communicatie;
  • Zelfstandig verzorgen van documentatie en handleidingen;
  • Het doen van voorstellen voor de verbetering en ontwikkeling van het beheer.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het functioneel beheer is handig maar niet noodzakelijk;
  • Goede analytische vaardigheden om incidenten af te wikkelen en probleemoplossingen uit te werken;
  • Ervaring in het omgaan met en ondersteunen van gebruikers;
  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en communicatief vaardig;
  • Het zelfstandig kunnen organiseren van je werk in een soms chaotische omgeving is geen probleem;
  • Ook beschik je over goede sociale vaardigheden, zodat je succesvol bent in het samenwerken met uiteenlopende stakeholders en gebruikers op verschillende niveaus.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 2.812,- en maximaal € 4.257,- per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 8/9).

Daarnaast kent de Universiteit Leiden goede arbeidsvoorwaarden. Zo is er sprake van een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantietoeslag (8%), uitstekende opleidingsfaciliteiten, betaald ouderschapsverlof en de mogelijkheid om via een keuzemodel arbeidsvoorwaarden op maat te kiezen. Alle informatie hierover kun je nalezen op www.werkenbij.leidenuniv.nl. Daarnaast kan een aantal dagen per week thuisgewerkt worden en biedt de universiteit daar de benodigde faciliteiten en vergoedingen voor.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)
In de dagelijkse werkzaamheden krijg je te maken met zeer vertrouwelijke informatie. Voor deze functie vragen wij om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Deze verklaring is verkrijgbaar bij de afdeling Burgerzaken van de gemeente waar je staat ingeschreven. De kosten hiervoor worden vergoed. Een uitgebreide beschrijving van de VOG vind je op https://www.justis.nl/producten/vog/.

Diversiteit

Het bevorderen van een inclusieve gemeenschap staat centraal in de waarden en visie van de Universiteit Leiden. universiteit Leiden streeft ernaar om een inclusieve gemeenschap te worden die alle studenten en medewerkers in staat stelt om zich gewaardeerd en gerespecteerd te voelen en zich volop te ontplooien. Diversiteit in ervaringen en perspectieven verrijkt ons onderwijs en versterkt ons onderzoek. Onderwijs en onderzoek van hoge kwaliteit is inclusief.

Werkgever

Universiteit Leiden

De Universiteit Leiden, in 1575 opgericht, is een van Europa's meest vooraanstaande internationale onderzoeksuniversiteiten. De universiteit heeft zeven faculteiten in het alfa-, bèta- en gammadomein, is gevestigd in Leiden en Den Haag en heeft ruim 6.700 medewerkers en 28.130 studenten.

Als medewerker van het Administratief Shared Service Centre (ASSC) bied je ondersteuning aan alle medewerkers en studenten van de Universiteit Leiden. Het ASSC is verantwoordelijk voor de uitvoering van de processen rondom de financiële en personeelsadministratie, het beheer en de ontwikkeling van de universitaire concernsystemen, de documentaire informatievoorziening van de universiteit en het universitaire archiefbeleid. Het ASSC bestaat uit de volgende afdelingen:
  • Servicepunt (SP)
  • Financieel Shared Service Centre (FSSC)
  • Personeel Shared Service Centre (PSSC)
  • Functioneel Beheer (FB)
  • Documentaire Informatievoorziening en Archiefbeheer (DIA)
Samen met ongeveer 135 collega's ondersteun je vanuit het ASSC op onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering. Het ASSC maakt een transitie door naar een organisatie die klantgericht, wendbaar, eigentijds, voorspelbaar en betrouwbaar is.

Binnen het ASSC zijn er veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Er is alle ruimte voor een bij jou en jouw functie passend arrangement met interessante opleidingen en uitdagende trainingen. We vinden het belangrijk dat door bundeling van ieders talenten, achtergronden en ervaringen een bijdrage wordt geleverd aan de verdere ontwikkeling van het ASSC.

Specificaties

  • IT
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€3764 per maand
  • HBO
  • 12202

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rapenburg 70, 2311EZ, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you