Programma Coördinator Extended Master TLS

Programma Coördinator Extended Master TLS

Geplaatst Deadline Locatie
20 jul 22 aug Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 22 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Tilburg University | University Services is op zoek naar een Programma coördinator Extended master Rechtsgeleerdheid, voor de Divisie Academic Services, Education Support Team, 0,6 fte (24 uur per week)

Functieomschrijving

Het Education Support Team van de Tilburg Law School (TLS) is op zoek naar een Programma Coördinator Extended master. Een nieuwe en afwisselende functie met veel ruimte voor eigen initiatief en contact met studenten en werkgevers, in een enthousiast kernteam.

De extended master Rechtsgeleerdheid is een nieuw programma dat momenteel wordt uitgerold binnen Tilburg Law School. Het programma bestaat uit 3 pijlers, te weten: Onderwijs, Onderzoek en Praktijkverbinding. De pijler Onderwijs is in september jl. van start gegaan, de pijler Onderzoek verkeert in de implementatiefase en de pijler Praktijkverbinding is in voorbereiding. Voor deze laatste pijler zal de selectie van studenten van start gaan in september 2022.

Voor de coördinatie van dit programma zijn wij op zoek naar een Programma coördinator Extended master. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie van de Extended master. De focus ligt hierbij op interne coördinatie, je hebt daarbij veel contact met docenten en studenten, maar ook met andere collega’s zoals beleidsmedewerkers en roosteraars van Tilburg Law School.

Verder vorm je een belangrijke schakel van het kernteam. Binnen dit team werk je intensief samen met de Opleidingsdirecteur van het programma (eindverantwoordelijk voor de inhoud) en de Career Services Officer (focus op externe relaties). 

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

In deze functie ben jij de spin in het web. Je takenpakket is dan ook erg afwisselend. Je werkzaamheden omvatten onder andere de volgende taken: 

  • dagelijkse coördinatie van de pijlers van de Extended master;
  • fungeren als aanspreekpunt voor studenten (met name voor de pijlers Onderzoek en Praktijkverbinding);
  • fungeren als aanspreekpunt voor stagebegeleiders;
  • begeleiden en coachen van studenten (pijler Praktijkverbinding);
  • beoordelen van het portfolio van studenten (pijler Praktijkverbinding);
  • informeren van studenten;
  • inhoudelijke input leveren voor het opleidingstraject (pijler Praktijkverbinding);
  • coördineren van het opleidingstraject en verzorgen communicatie;
  • opzetten, organiseren en ondersteunen van de selectieprocedure (pijlers Onderzoek en Praktijkverbinding);
  • coördineren en verzorgen van voorlichtingen;
  • coördineren van het kernteam Extended master; 
  • Canvas inrichten en onderhouden;
  • Roostering coördineren;
  • administratieve ondersteuning (bv. administratieve inrichting van het programma, studieresultaten verwerken, Osiris onderhouden en certificaten regelen).

Jouw kwalificaties 
Je hebt een afgeronde (juridische) opleiding op masterniveau of aantoonbare ervaring op een vergelijkbaar werk- en denkniveau. Daarnaast heb je affiniteit met onderwijs en heb je interesse in het juridische werkveld en de verbinding met de praktijk. Je bent praktisch ingesteld en werkt efficiënt en nauwkeurig. Je neemt initiatief, werkt graag zowel zelfstandig als in teamverband, bent stressbestendig, bent oplossings- en servicegericht en flexibel in je taakuitvoering. 

Jouw talenten

  • Je toont persoonlijk leiderschap: je neemt verantwoordelijkheid voor je werk en loopbaan, en beschikt over goede zelfkennis.  
  • Je hebt teamspirit: je voelt je onderdeel van een team en geeft hier uiting aan door middel van samenwerking, het delen van kennis en ervaringen, en het bijdragen aan een open en inclusieve werkomgeving. 

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 0,6 fte (24 uur per week) van de volledige werktijd.

Het salaris bedraagt minimaal €2960 en maximaal €4670 bruto per maand bij een full time dienstverband, gebaseerd op UFO-profiel Onderwijscoördinator en salarisschaal 10 van de Cao Nederlandse Universiteiten. Tilburg University hanteert een neutrale beloningssystematiek voor inschaling die uitgaat van relevante opleiding en werkervaring. 

  • Dit is een vacature waarvan de werkzaamheden tijdelijk worden gefinancierd op basis van het Nationaal Programma Onderwijs, overeenkomstig artikel 2.3 lid 6 sub c Cao Nederlandse Universiteiten. Je krijgt een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 24 maanden.

Je hebt recht op een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarinkomen. Als je 40 uur per week werkt, ontvang je 41 vakantiedagen per jaar.

Tilburg University biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden flexibiliteit, professionele en persoonlijke ontwikkeling en goede secundaire arbeidsvoorwaarden belangrijk. We maken heldere afspraken over loopbaanpaden en bieden allerlei voorzieningen en regelingen om de balans tussen werk en privé optimaal te houden. Ook kun je tal van trainingen volgen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschapsvaardigheden, persoonlijke effectiviteit en loopbaanontwikkeling. 

Tilburg University hecht waarde aan een open en inclusieve cultuur. We omarmen diversiteit en stimuleren de onderlinge integratie van groepen medewerkers en studenten. We richten ons op het creëren van gelijke kansen voor al onze medewerkers en studenten en streven ernaar om inclusief te zijn, zodat iedereen zich thuis voelt in onze universitaire gemeenschap.

Tilburg University heeft een levendige campus in een prachtige groene omgeving, die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer. We zetten ons in voor een duurzame samenleving en dagen jou uit om hieraan een actieve bijdrage te leveren.

Kijk op werken bij Tilburg University voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden. 

Werkgever

Tilburg University | University Services

De maatschappij dienen en die beter maken voor de burgers. Dat is wat ons drijft. De oprichter van de Tilburg University, Martinus Cobbenhagen, vond dat wie de samenleving wil begrijpen, er actief en bewust bij betrokken moet zijn. Dit gedachtegoed vormt nog altijd de basis voor onze universiteit.

Onder het motto 'Understanding society' ontwikkelen onze ruim 2.800 medewerkers kennis, dragen deze over en brengen mensen uit verschillende vakgebieden en organisaties samen. Op deze manier willen we bijdragen aan het oplossen van complexe maatschappelijke vraagstukken. Hierbij werken we vanuit de economie, bedrijfswetenschappen en ondernemerschap, sociale en gedragswetenschappen, recht en bestuurskunde, geestes- en digitale wetenschappen en theologie.

Onze 20.000 studenten van 132 nationaliteiten leiden we op tot Tilburg University shaped professionals: verantwoordelijke en ondernemende denkers, gedreven door solidariteit, verantwoordelijkheidsgevoel en inlevingsvermogen, die in staat zijn op een innovatieve manier invloed uit te oefenen en richting te geven aan een snel veranderende samenleving.

De ondersteuning van de universiteit is belegd bij University Services, georganiseerd in zeven Divisies:

1. Academic Services
2. Marketing & Communication
3. Human Resources
4. Finance & Control
5. Library & IT Services
6. Facility Services
7. Executive Services

Specificaties

  • Onderwijs; Beleid- en staf; Juridisch personeel
  • max. 24 uur per week
  • €2960—€4670 per maand
  • Universitair
  • 20564

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you