Surveillant

Surveillant

Geplaatst Deadline Locatie
20 jul 14 aug Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Als surveillant zorg je ervoor dat tentamens goed en rustig verlopen. In de tentamenzaal werk je meestal samen met collega-surveillanten en in sommige gevallen alleen met de examinator van het desbetreffende tentamen. Je voorziet de studenten van de tentamens en ziet erop toe da

Functieomschrijving

Als surveillant zorg je ervoor dat tentamens goed en rustig verlopen. In de tentamenzaal werk je meestal samen met collega-surveillanten en in sommige gevallen alleen met de examinator van het desbetreffende tentamen. Je voorziet de studenten van de tentamens en ziet erop toe dat het afnemen van de tentamens ordelijk verloopt. Bijzonderheden of incidenten koppel je terug aan de examinator.
Je werkt volgens een vast protocol, echter de regels en instructies kunnen per tentamen verschillen. Je wordt voor verschillende opleidingen binnen de faculteit ingezet. Er wordt momenteel gewerkt aan de opzet van een centrale surveillantenpool, waarbij je in de toekomst mogelijk bij meerdere faculteiten aan de slag kunt. De werkzaamheden van surveillanten worden verricht op oproepbasis.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

- je bent minimaal 20 weken op jaarbasis beschikbaar, waaronder tijdens de tentamenweken (rooster is vooraf bekend, het aantal uren is gebaseerd op uw beschikbaarheid)
- je bent flexibel ingesteld
- je hebt overwicht op een groep (internationale) studenten
- je kunt goed in een team samenwerken
- je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
- je bent in staat om actief te surveilleren (lopen, kijken en luisteren)
- je bent in het bezit van een goed werkende computer of laptop
- je bent gewend om per e-mail te communiceren en gemotiveerd om te (leren) werken met softwaresystemen ten behoeve van surveillance
- in verband met flexibele inzet ben je woonachtig in de stad Groningen of naaste omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao Nederlandse Universiteiten:

• een salaris afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring van minimaal € 2.310,- tot maximaal € 2.511,- (schaal 3) bruto per maand bij een fulltime aanstelling;
• 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%
• een aanstelling als oproepkracht voor de periode van 12 maanden. Het UFO profiel ‘Surveillant 2’ is van toepassing op de functie.

We hopen dat je zo snel mogelijk kunt starten.

Afdeling

Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen

De Rijksuniversiteit Groningen is een internationaal georiënteerde universiteit, geworteld in Groningen, de City of Talent. Al 400 jaar staat kwaliteit centraal. Met resultaat: op invloedrijke ranglijsten bevindt de RUG zich op een positie rond de top honderd.

De Faculteit Gedrags- en Maatschappijwetenschappen is een kenniscentrum dat de mens centraal stelt. De faculteit houdt zich bezig met vraagstukken rond de mens als individu, de onderlinge relaties van mensen en de samenleving als geheel. Hierbij is zowel aandacht voor het normale functioneren van mensen als voor problemen van mensen of groepen en de wijze waarop deze kunnen worden opgelost of voorkomen. Bij de faculteit werken ca. 650 medewerkers.

De nieuwe medewerker wordt aangesteld bij het Onderwijsinstituut van GMW. Het Onderwijsinstituut ondersteunt docenten en studenten bij het onderwijs. Binnen deze afdeling worden ter versterking van de surveillantenpoule vijf enthousiaste surveillanten gezocht.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. €2511 per maand
  • LBO+
  • 222356

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you