BBL-leerling Management Assistant – Afdeling IRIO, Geschiedenis en GLTC 0,8 fte

BBL-leerling Management Assistant – Afdeling IRIO, Geschiedenis en GLTC 0,8 fte

Geplaatst Deadline Locatie
21 jul 18 aug Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:

• secretariële en administratieve ondersteuning van de commissies van de betrokken opleidingen, de clustercoördinatoren en studieadviseurs
• archiefwerkzaamheden (digitaal)
• balie: medewerkers en studenten te woord staa

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden/taken zijn gericht op/ bestaan uit:

• secretariële en administratieve ondersteuning van de commissies van de betrokken opleidingen, de clustercoördinatoren en studieadviseurs
• archiefwerkzaamheden (digitaal)
• balie: medewerkers en studenten te woord staan en eventueel doorverwijzen, ordenen en onderhouden van de receptieomgeving en bijhouden en bestellen van kantoorartikelen.
• agendabeheer (digitaal): afspraken maken, vergaderruimtes reserveren en de daarbij behorende faciliteiten verzorgen
• communicatie: verzorgen van correspondentie via e-mail, beantwoorden en doorverbinden van binnenkomend telefoonverkeer en het verwerken en verdelen van inkomende en uitgaande post (Nederlands en Engels)
• onder begeleiding voorbereiden, organiseren en notuleren van vergaderingen (voornamelijk Engels)
• verrichten van diverse werkzaamheden t.b.v. de onderwijsorganisatie en de kwaliteitszorg (zoals organisatie buluitreikingen, tentamenorganisatie, onderwijsevaluaties en vakintekeningen).

De werkzaamheden kunnen langzamerhand uitgebreid worden.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

Je start (of bent reeds gestart) met een 2-jarige BBL-opleiding tot Office and Management support specialist (Management assistent) niveau 4 bij een ROC opleiding.

Daarbij bezit jij de volgende eigenschappen:

• communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling
• goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
• representatief en servicegericht
• klantvriendelijke en oplossingsgerichte instelling
• verantwoordelijk en proactief
• je beheerst algemene ICT-vaardigheden (bij voorkeur heb je al enige ervaring met Google mail en Microsoft Office).

Competenties: leergierig, nauwkeurig, proactief, klantgericht en kunnen samenwerken, plannen en organiseren.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden de leerlingen in de beroepsbegeleidende leerweg een salaris gebaseerd op minimaal het minimumloon. Ben je 20 jaar of jonger dan zijn de jeugdsalarisschalen van toepassing. Als je 21 jaar of ouder bent, ontvang je een aanvangssalaris van € 1499,26 bruto per maand bij een dienstverband voor 4 dagen per week (excl. vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Wij betalen tevens de schoolkosten en je boeken.

Na 9 maanden wordt op grond van een Resultaat en Ontwikkelingsgesprek beoordeeld of je aanstelling met nog een jaar verlengd wordt.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk na start opleiding 2022

Afdeling

Faculteit der Letteren

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 36.000 studenten en 6.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Houd je van afwisseling in je werk, ben je flexibel, kun je tegen drukte, durf je initiatief te nemen en zie je ernaar uit in een internationale omgeving te werken, dan ben je op je plek op ons secretariaat. We verwachten van jou dat jij leergierig bent, dat jij je enthousiast inzet en dat je communicatief vaardig bent. Je mag van ons verwachten dat we je ondersteunen en begeleiden in je leerproces.

Je krijgt 1 dag per week les op een regionaal opleidingscentrum (Noorderpoort of Alfa College) en werkt 4 dagen per week bij de Rijksuniversiteit Groningen.

De Faculteit der Letteren is een grote dynamische faculteit in het hart van de stad Groningen. Ruim 5.000 studenten en 700 medewerkers werken er elke dag aan de grenzen van het weten. De Faculteit heeft een gevarieerd onderwijsaanbod, dat bestaat uit 16 bacheloropleidingen en meer dan 40 masterprogramma's. Op internationaal gebied vindt er onderzoek plaats op het gebied van archeologie, cultuurstudies, geschiedenis, internationale betrekkingen, journalistiek, letter- en taalkunde.

Je werkplek is op het secretariaat van Internationale Betrekkingen (IRIO), Geschiedenis en Griekse en Latijnse Taal en Cultuur (GLTC) van de Faculteit der Letteren. Het secretariaat verzorgt de secretariële- en administratieve ondersteuning van bovengenoemde afdelingen voor zowel de Bachelor- als Masteropleidingen, de Research Masters MHIR en CMEMS en de Erasmus Mundus Joint Degree Master in International Humanitarian Action. Aan het cluster zijn ca. 200 medewerkers verbonden. De opleidingen samen verzorgen onderwijs voor ongeveer 2.000 studenten. Zowel studenten, staf als collega’s zijn internationaal en communicatie zal veelal in zowel Nederlands als Engels zijn. Op het secretariaat werk je samen met vijf andere collega’s. Samen met hen ben je het gezicht van de afdeling.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Economie
  • max. 30 uur per week
  • max. €1499 per maand
  • MBO
  • L011222

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you