Inkoopadviseur

Inkoopadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
21 jul 17 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als adviseur inkoop verzorg je (afhankelijk van je ervaring) inkooptrajecten voor de afdelingen van het Radboudumc. Dat doe je uiteraard samen met je collega's in de rest van het ziekenhuis, samen ben je een team. We ondersteunen bijvoorbeeld de zorgafdelingen zoals cardiologie en de operatiekamers, maar ook onderzoekslaboratoria, de afdeling HR en ICT. Is dit iets voor jou? Reageer dan nu!

Op dit moment zoeken we met name nieuwe collega's die een uitdaging zien in het ondersteunen van onze medische afdelingen, omdat we zien dat hier kansen liggen. Dat betekent dus samenwerken met medisch specialisten en inkooptrajecten voor een CT-scan, hartkleppen of andere medische technologie.

Voor de contracten en afdelingen waar je verantwoordelijk bent voor de inkoopfunctie schakel je met de leiding van de afdeling en de betrokken (medisch) specialisten. Jij zit aan tafel vanuit jouw expertise, zij vanuit hun expertise. Voor zowel het inkooptraject als het contractmanagement. Contracten afsluiten is één, maar de samenwerking binnen een contract is minstens zo belangrijk.

Samen met de afdelingen en leveranciers binnen jouw werkgebied vorm en realiseer je plannen en geef je vorm aan onze ambitie om persoonsgerichte, innovatieve en duurzame zorg te leveren. Vanuit jouw rol heb je een 'significant impact on Healthcare'.

Taken en verantwoordelijkheden
  • Je bent verantwoordelijk voor het contract- en leveranciersmanagement van leveranciers binnen het inkoopdomein waarvoor jij verantwoordelijk bent.
  • Inrichting van het Procure to Pay (P2P) proces bij contracteren leverancier.
  • Je bent verantwoordelijk voor, danwel ondersteun je andere inkoopadviseurs bij, het accountmanagement. Dit is afhankelijk van je ervaring.
  • Je bent inkoper voor de strategische of tactische interne klanten.
  • Adviseur is inkoper voor de strategische of tactische interne klanten. De complexiteit van de projecten, financiële omvang van de projecten en de interne complexiteit van de interne klant bepaalt of er sprake is van interne klant van strategische of tactisch aard. De impact van de desbetreffende projecten bij een klant heeft impact op de patiëntenzorg en/of bedrijfsvoering van de betreffende afdeling binnen het Radboudumc en/of op het gehele Radboudumc. Dit is afhankelijk van je ervaring.
  • Ondersteunen in of verantwoordelijk voor het opstellen van accountplannen en bepalen inkoopstrategieën door middel van het maken van financiële analyses. Dit is afhankelijk van je ervaring.
  • Je leert de markten waarin je actief bent kennen en blijft op de hoogte van wat er speelt, en wat de ontwikkelingen en trends zijn.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

We zoeken een energieke en sociale collega. Je bent kritisch, dienstverlenend en altijd gericht op mogelijkheden en samenwerking. Je bent iemand die mensen en wensen bij elkaar brengt, in ons eigen team en in samenwerking in het ziekenhuis.

Het heeft onze voorkeur als je minimaal enkele jaren ervaring in een inkoopfunctie hebt. Daag ons uit, we zijn nieuwsgierig naar je.

Verder van belang:
  • Je beseft dat Inkoop een schakel is in de keten van behoefte tot betalen en nazorg en bent in staat om de gehele keten te blijven overzien. Je denkt in grote lijnen, maar je bent pragmatisch genoeg om te schakelen naar maatwerk.
  • Je communiceert vloeiend Nederlands en beheerst de Engelse taal dusdanig dat je een gesprek in het Engels kan voeren en een mail in het Engels kan opstellen.
  • Je bent communicatief vaardig en sociaal, je weet je goed uit te drukken in woord en geschrift, zowel in een onderhandeling als in contact met je collega's in het ziekenhuis.
  • Je bent analytisch en kan projectmatig werken, een spendanalyse of een inkooptraject vraagt hier veelal om.
  • Je bezit organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht of je hebt het in je om dit voldoende te ontwikkelen.
  • Daarnaast ben je innovatief en creatief.
Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

We zoeken inkoopadviseurs op verschillende niveaus. Voldoe je niet aan alle gevraagde criteria? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingeschaald in salarischaal 9, 10 of 11. Hier vind je meer informatie over de salarisschalen.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

Productgroep Inkoop en Supply Chain is een dienstverlenend onderdeel van het Servicebedrijf , bestaande uit drie teams: Inkoop, Supply Chain en Data, Assortiment & Processen. De Productgroep is verantwoordelijk voor het op een efficiënte en effectieve wijze betrekken en beschikbaar stellen van goederen, diensten en oplossingen van leveranciers en andere externe partijen. We trachten daarbij afspraken te maken tegen de meest gunstige voorwaarden voor het ziekenhuis en haar afdelingen. Het betreft het geheel van goederen en diensten benodigd voor de uitvoering van het zorgproces, de onderzoek- en opleidingsfunctie, alsmede overige faciliterende processen.

Het inkoopteam is een jong, professioneel team en houdt van uitdagingen. We leren dagelijks, door samen te werken en soms fouten te maken. We werken hard, maar hebben ook aandacht voor het sociale aspect en elkaar. Het Radboudumc is een dynamische (zorg)omgeving met steeds meer inkoopvraagstukken, daarom kunnen wij er goede en enthousiaste collega's bij gebruiken.

Onze collega's over het team en het werk binnen het Radboudumc:

Arjen, inkoopadviseur:
"Werken als inkoopadviseur in het Radboudumc omschrijf ik in één woord als 'Gaaf!' Het is werken voor een organisatie die in zijn soort meedraait in de wereldtop en samenwerken met professionele en leuke collega's die bevlogen zijn om een bijdrage te leveren aan de best mogelijke patiëntenzorg. Van het inkopen van medische apparatuur tot het inkopen van complete tandheelkundige behandelunits en stents voor de afdeling Cardiologie, in deze rol komt het allemaal voorbij. Als inkoopadviseur bij het Radboudumc krijg je daadwerkelijk de kans om impact te maken op onze gezondheidszorg én op maatschappelijke thema's zoals duurzaamheid. Zelf ben ik naast inkoopadviseur ook MVI-ambassadeur. Een geweldige kans om de versnelling naar duurzaam-inkopen mede vorm te mogen geven!"

Leon, inkoopadviseur:
"Wat mijn werk als Inkoopadviseur zo leuk maakt is de variatie. Ieder inkooptraject is weer maatwerk en probeer je samen met de projectgroep zo goed mogelijk aan te sluiten bij de behoefte van de 'interne' klant. Je krijgt hierbij volledig de vrijheid om je werk uit te voeren op een plek die voor jou het beste uitkomt. Zelf ben ik het liefst op kantoor. Dichtbij de interne klant en m'n directe collega's, een professioneel en bevlogen team van Inkoopadviseurs waar ik altijd veel inspiratie uit haal".

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Management; Financiën
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €2986—€4707 per maand
  • HBO
  • 165786-P1023316-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you