Ad interim bedrijfsleider Plastische Chirurgie

Ad interim bedrijfsleider Plastische Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
21 jul 14 aug Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Samen met het afdelingshoofd geef je leiding aan de afdeling Plastische Chirurgie. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de strategieontwikkeling en het bepalen van de focus en koers van de afdeling. Ben jij op zoek naar een uitdagende functie en wil jij de nieuwe sparringspartner worden van het afdelingshoofd Plastische Chirurgie? Dan maken we graag kennis met je!

Wij zien het afdelingshoofd en de bedrijfsleider als een samenwerkend koppel, waarbij je als bedrijfsleider eigen verantwoordelijkheid neemt op een aantal dossiers.

Kernactiviteiten:
  • Vertaalt de primaire doelen en beleidsvoornemens naar afdelings- en procesdoelstellingen en randvoorwaarden.
  • (mede-)Verantwoordelijk voor het opstellen en monitoren van het strategisch plan, inclusief de begroting en het formatieplan.
  • Geeft, binnen de kaders van het strategisch plan, leiding aan de bedrijfsvoering en de hierbij betrokken medewerkers (circa 20) van de afdeling.
  • (mede-) Verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid ten aanzien van productie, kwaliteit, formatie en begroting, met focus op HR, financiën (inclusief interne en externe financiering van patiëntenzorg, onderwijs, opleiding en onderzoek) en organisatieontwikkeling, in afstemming met HR-advies en business control.
  • (mede-) Verantwoordelijk voor het opzetten en onderhouden van de interne en externe netwerken en relaties en je draagt zorg voor heldere afspraken met centra, instituten, faciliteiten en netwerkpartijen over de te leveren prestaties en kwaliteit.
  • Geeft leiding aan en begeleidt projecten, gericht op verbetering van bestaande werkwijzen, cultuur en klimaat van de afdeling, methoden en systemen.
  • Geeft leiding aan het proces van talentontwikkeling, het ontwikkelen en behouden van een top team.
  • Voert samen met het afdelingshoofd de jaargesprekken met de onder hen ressorterende leidinggevenden en medewerkers.
In deze dynamische functie ga je ook:
  • Actief bijdragen aan de inrichting van het Centrum voor Trauma, Bewegen en Reconstructie, het Amalia Kinderziekenhuis en het Centrum voor Oncologie, waarin de patiëntenzorg van de afdeling zal worden geïntegreerd. Je zoek actief interne en externe afstemming op om inrichtingsplannen vorm te geven.
  • Actief bijdragen aan de transitie van afdeling naar departement en andere relevante projecten als gevolg van het interne verander programma.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

Je beschikt over uitstekende leiderschapskwaliteiten: een werkvisie gebaseerd op ruimte en verantwoordelijkheid geven en nemen, transparantie, integriteit, heldere afspraken, elkaar aanspreken, verbinden en oprechte aandacht. Je bent een echte people manager met een mensgerichte, empathische en verbindende leiderschapsstijl. Bovendien beweeg je je gemakkelijk binnen een complexe organisatie en ben je organisatiesensitief. Met jouw energieke en vasthoudende persoonlijkheid laat je een bevlogen, positieve en proactieve werkhouding zien.

Daarnaast heb je:
  • Een academische achtergrond.
  • Affiniteit met de academische gezondheidzorg en ervaring met werken in ziekenhuizen.
  • Ruime management- en leidinggevende ervaring in een complexe organisatie.
  • Ervaring in het aansturen van complexe verander- en cultuurprocessen en het aansturen van hoogopgeleide professionals.
  • Aantoonbare kennis/ervaring in de optimalisatie van bedrijfsvoering en processen.
  • Uitstekend organiserend vermogen binnen een multidisciplinaire context.
  • Excellente vaardigheden in analytisch denken en een hoge mate van organisatiesensitiviteit.
  • Ook herken je jezelf in de Radboud manier van werken.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: tot 31 december 2023.

In verband met de aanstaande verandering van besturing is deze aanstelling ad interim tot 31 december 2023. Wij bieden je de mogelijkheid om je als ZZP'er voor de looptijd van deze opdracht te verbinden aan het Radboudumc (uurtarief maximaal € 110 per uur ex BTW). Heb je belangstelling om na 31 december 2023 een vast contract aan te gaan binnen het Radboudumc? De verwachting bestaat dat er in deze periode andere interessante functies op bedrijfsvoeringsniveau vrijkomen.

Werken bij het Radboudumc betekent dat je voorop loopt en samen werkt aan de gezondheidszorg van de toekomst. En er is meer. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden mogen er namelijk zijn. Helemaal op jou afgestemd dankzij ons keuzemodel arbeidsvoorwaarden. In het Radboudumc krijg je het vertrouwen en neem je verantwoordelijkheid om het samen voor elkaar te krijgen. Wij zorgen voor jaarlijkse opleidingen, zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk vlak.
  • Naast je maandelijkse salaris en een jaarlijkse vakantie-uitkering van 8% ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Werk je op onregelmatige tijden, dan ontvang je daarvoor een toelage.
  • Op basis van een 36-urige werkweek heb je recht op ongeveer 168 uur vakantie (ruim 23 dagen) per jaar.
  • Het Radboudumc betaalt 70% van de pensioenpremie. De rest van de premie betaal je zelf via je brutosalaris.
  • Korting op je zorgverzekering. Je kunt gebruik maken van twee collectieve ziektekostenverzekeringen: UMC Zorgverzekering en CZ collectief.
Naast onze arbeidsvoorwaarden bieden we medewerkers ook verschillende andere aantrekkelijke faciliteiten zoals kinderopvang en sportvoorzieningen. Wil je meer weten? Bekijk ook eens de Cao umc.

Werkgever

Radboudumc

De afdeling Plastische Chirurgie van het Radboudumc heeft zich de afgelopen tien jaar ontwikkeld tot een breed georiënteerde afdeling en is op verschillende delen van ons vak zowel nationaal als internationaal toonaangevend. Daarnaast leiden wij zelf artsen op tot plastisch chirurg en doen wij met ons Plastic Surgery Research & Innovation Lab intensief toonaangevend onderzoek.

Als afdeling zien wij het als onze missie om hoogstaande en innovatieve zorg te leveren op vrijwel het volledige terrein van de plastische chirurgie: To have a significant impact on plastic surgery. De hoofdaandachtsgebieden van onze afdeling zijn de reconstructieve (micro)chirurgie, lymfoedeemchirurgie, hand- en polschirurgie, transgenderchirurgie, kinder-plastische chirurgie en brandwondenbehandeling. Een belangrijk deel van onze activiteiten richt zich op topreferente en topklinische zorg die past bij onze speerpunten, maar wij leveren ook basiszorg en zijn 24 uur per dag beschikbaar voor spoedgevallen.

Onze afdeling heeft een jong en ambitieus team: de medische- en wetenschappelijke staf bestaat uit 10 plastisch chirurgen, 1 chirurg en 1 technisch geneeskundige. Daarnaast zijn er arts-assistenten (in opleiding), onderzoekers, verpleegkundig specialisten, polikliniekondersteuning en overig ondersteunend personeel in dienst van onze afdeling.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil voorop lopen in het vormgeven van de gezondheidszorg van de toekomst. Dat doen we persoonsgericht en innovatief. En in nauwe samenwerking met ons netwerk. We willen significant impact on healthcare hebben. Elke dag willen we het beter doen. Elke dag streven naar betere zorg, onderzoek en onderwijs. Elke dag beter begrijpen hoe ziektes ontstaan, hoe we ze kunnen voorkomen, behandelen en genezen. Zo krijgt iedere patiënt altijd de beste zorg, nu en in de toekomst. Want daar doen we het voor.

Lees meer over onze strategie en wat werken bij het Radboudumc betekent. Onze collega's vertellen je er graag over, #wijzijnradboudumc.

Specificaties

  • Management
  • Gezondheid
  • max. 16 uur per week
  • €6318—€8141 per maand
  • Universitair
  • 165767-P1023264-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you