Lector Ondermijning

Lector Ondermijning

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 19 sep 's-Hertogenbosch

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je visie en expertise vertalen naar de juiste onderzoeken en begeleiding zodat professionals hun vak nog beter kunnen uitoefenen. Zo zorg jij dat ondermijning minder kans krijgt binnen onze samenleving.

Functieomschrijving

Mooi werk

Binnen ons Centre of Expertise Veilige en Veerkrachtige Stad en Omgeving doen we continu onderzoek naar hoe ondermijnende criminaliteit effectief aangepakt kan worden. Daarvoor hebben we samen met de beroepspraktijk en het onderwijs drie onderzoekslijnen ontwikkeld. Zo wordt er onderzoek gedaan naar de indicatoren ten behoeve van vroegsignalering van ondermijning met gebruik van data, maar ook naar de weerbaarheid van openbaar bestuur en naar burgerparticipatie. Stuk voor stuk uitdagende onderzoekslijnen. Maar we willen meer.

Een vierde onderzoekslijn ontwikkelen, nog meer praktijkgericht onderzoek doen en zorgen voor een optimale wisselwerking tussen onderzoek, onderwijs en werkveld. Als lector speel je daarbij een essentiële rol. Daarvoor werk je je visie, expertise en ideeën uit tot een nieuwe onderzoekslijn die aansluit bij de behoeften van stakeholders. Je richt kenniskringen in en coacht en begeleidt (docent-)onderzoekers zodat zij kunnen groeien binnen hun vakgebied. Als boegbeeld van onze onderzoeksorganisatie weet je precies de juiste verbindingen te leggen, waardoor (extern gefinancierde) projecten worden binnengehaald en onderzoeken het podium krijgen die ze verdienen. Zo draag jij bij aan de kwaliteit van ons onderwijs, laat je professionals en studenten groeien en vergroot je de weerbaarheid van burgers, professionals en organisaties als het gaat om ondermijning.

Jouw plek als Lector Ondermijning binnen Avans

Het Centre of Expertise Veilige en Veerkrachtige Stad en Omgeving bestaat uit 9 lectoraten, waar het lectoraat Ondermijning er een van is. Elk lectoraat richt zich op een specifiek werkveld en benadert veiligheid en veerkracht vanuit het eigen perspectief. Van technisch, juridisch, sociaal-agogisch, veiligheidskundig tot bestuurlijk. Door een multidisciplinaire samenwerking in onderzoek en met onderwijs en het werkveld versterken en verbreden de lectoraten elkaar.

Binnen Avans Hogeschool wordt veel waarde gehecht aan onderzoek en vormt het ook de kern van Ambitie 2025. Onderzoek is immers bij uitstek het wetenschappelijke middel om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Daar zetten binnen het Centre of Expertise alle lectoren, (docent-)onderzoekers en medewerkers zich hard voor in.

Specificaties

Avans Hogeschool

Functie-eisen

Jij past bij ons

Inhoudelijk ben je  ijzersterk en je gaat meer dan 100% voor je vakgebied. Tegelijkertijd ben je degene die mensen inspireert en motiveert om het beste uit zichzelf te halen. Jij weet als geen ander hoe je verschillende belangen samenbrengt en dat elke relatie aandacht verdient. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend, omdat je uit ervaring weet dat resultaten nooit alleen worden bereikt. Je bent een boegbeeld en de autoriteit waar iedereen zich tot wendt als het gaat om ondermijning. Verder heb je:

  • Een academische opleiding gevolgd en ben je gepromoveerd op een onderwerp dat aansluit bij het profiel van ons Centre of Expertise.
  • Actuele onderzoekservaring en ervaring in het werkveld of de wetenschap.
  • Een heldere en duidelijke visie op het gebied van ondermijning, die je moeiteloos vertaalt naar mooie onderzoeksvragen.
  • Een groot netwerk binnen je vakgebied, dat je ook actief durft in te zetten om zo te zorgen voor mooie projecten en onderzoeken, die vernieuwing brengen voor het werkveld.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor acht jaar.

We bieden je

Een omgeving waar je de vrijheid krijgt om dingen te ontdekken en te verbeteren; zo halen we het beste uit je. We faciliteren je in jouw continue ontwikkeling, waarmee jij vervolgens bijdraagt aan onze verdere vakinhoudelijke en technische professionalisering. Verder bieden we je:

  • Een maandsalaris van minimaal € 6.149,- tot maximaal € 7.940,- bruto, bij een fulltime aanstelling (schaal 15 cao hbo).
  • Een eindejaarsuitkering, die ongeveer gelijk is aan een 13de maand.
  • Wij bieden in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor acht jaar.
  • Veel vrijheid in je baan met de mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Werkgever

Vernieuwend Avans

Groot, maar kleinschalig. Betrokken. Persoonlijk. Dat is Avans. Hier kun je jezelf zijn. Je krijgt met jouw unieke ideeën en inzichten bij ons alle ruimte. Dat past bij ons lerende en ondernemende karakter. We bieden optimaal flexibel onderwijs en onderzoek in co-creatie met het werkveld. En we veranderen continu mee met de wereld om ons heen. We willen steeds meer maatwerk aanbieden, waarbij studenten gedeeltelijk zelf hun eigen leerroute bepalen. Dat is onze Ambitie voor 2025. Ontdek Avans als werkgever via deze verhalen.

Specificaties

  • Lector; Universitair hoofddocent; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs
  • Gedrag en maatschappij; Techniek; Recht; Taal en cultuur
  • 22—24 uur per week
  • €6149—€7940 per maand
  • Gepromoveerd
  • AT AV 20220722

Werkgever

Locatie

Statenlaan 29, 5223 LA, 's-Hertogenbosch

Bekijk op Google Maps

Interesting for you