Management/Office-assistent

Management/Office-assistent

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 15 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de realisatie van de strategische ambities van de UvA zijn we op zoek naar een secretariaatsmedewerker (management/office-assistent) voor 24 - 36 uur per week.

De werkzaamheden worden voor de helft uitgevoerd onder leiding van de programmamanager Ondersteuning Implementatie Instellingsplan. Het programma is onderdeel van de bestuursstaf van de UvA en valt rechtstreeks onder regie van het College van Bestuur van de UvA. De andere helft van de werkzaamheden valt onder de directeur van de stafafdeling Finance Planning & Control (FP&C).

Wat ga je doen

In deze functie verricht je algemene secretariële en administratieve werkzaamheden voor het Ondersteuning Implementatie Instellingsplan en de afdeling Finance, Planning & Control (FP&C). Zo zorg je ervoor dat overleggen gepland worden en dat alle relevante vergaderstukken op tijd worden verzameld en klaargezet voor de deelnemers. Je helpt actief mee om input op te halen over de voortgang en successen vanuit het IP evenals de status van projecten welke er lopen bij de afdeling FP&C.

Daarnaast ben je de contactpersoon voor de facilitaire zaken en regel je onder andere vergaderruimtes en catering. Het is belangrijk dat je ervaring hebt met intensief agendabeheer: jij maakt namelijk de afspraken voor het IP projectteam en plant de vergaderingen in. Ook notuleer je regelmatig tijdens deze vergaderingen, houd je actiepunten bij en volg je deze op. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor medewerkers en verzorgt de algemene ondersteuning van je collega's en in het bijzonder het management.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wij zoeken een collega met minimaal een afgeronde mbo-opleiding en enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie met gevoel humor en goede beheersing van de Nederlandse taal. Weet hoe je prioriteiten kunnen stellen en het vermogen om zelfstandig en nauwkeurig te werken. Verder vinden we het belangrijk dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel bezit en een dienstverlenende instelling.

Daarnaast heb je:
  • Ervaring met het maken van notulen of bereidheid om deze ervaring op te doen;
  • ervaring met intensief agendabeheer;
  • ervaring met en actuele kennis van MS office 365 en MS Teams.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor de periode één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 september 2022. Het dienstverband is voor 24-36 uur per week. Daarnaast krijg je de kans je in te zetten voor de UvA als geheel en je stempel mede te drukken op de toekomst van de UvA. We bieden daarbij extra ondersteuning om je te ontwikkelingen door middel van cursussen, training en begeleiding.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.471 tot €3.336 bruto basis van volledige werktijd conform CAO Nederlandse Universiteiten.

Wat bieden wij je verder?

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je echt impact kunt maken en met voldoende ruimte om de functie naar je hand te zetten. Jouw eigen initiatief, input en zelfstandigheid wordt sterk gewaardeerd. Je leert de UvA nog beter kennen, want je krijgt de mogelijkheid om samen te werken met verschillende stakeholders en afdelingen binnen de UvA. Door de verscheidenheid in werkzaamheden werk je niet alleen aan jouw eigen ontwikkeling, maar lever je vooral een concrete bijdrage aan de toekomstsvisie en ontwikkeling van de UvA.

Werkgever

Bestuur en Bestuursstaf UvA

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 39.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

Informatie over het instellingsplan

In het instellingsplan "Inspiring Generations" staat wat er nodig is om de goede positie van de UvA te behouden en uit te bouwen. Het plan begint met onze kernwaarden en voornaamste uitdagingen en focust vervolgens op de onderdelen wetenschap, studenten, partners, verantwoordelijkheid, staf en organisatie.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 24—36 uur per week
  • €2471—€3336 per maand
  • MBO
  • 9978

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you