Projectleider vastgoed

Projectleider vastgoed

Geplaatst Deadline Locatie
22 jul 4 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Houd jij van

Werken in een multidisciplinair team waar jij een bijdrage kan leveren aan complexe gebiedsontwikkeling, renovatie van historische panden en nieuwbouw in Amsterdam, waarbij je kritisch mag meedenken en inleven in de belangen van stakeholders omtrent gebieds- en huisvestingsontwikkeling?

Dan is de functie van Projectleider vastgoed bij de afdeling Huisvestingsontwikkeling van de Universiteit van Amsterdam jou als breed inzetbare professional op het lijf geschreven.

Wat ga je doen

In deze rol vorm je samen met de projectmanager een duo binnen een programma/project; de eindverantwoordelijkheid ligt bij de programma-/projectmanager. Hierin kun je zowel een inhoudelijke als ondersteunende rol hebben. In deze rol draag je bij aan het realiseren van passende en duurzame ontwerp oplossingen ten behoeve van vastgoedprojecten.

Dit geldt voor het gehele project: van het initiëren, uitvoeren, bewaken en opleveren tot aan de nazorg van (multidisciplinaire) projecten. Je bent in staat om samen met de projectmanager de klantvraag te vertalen tot een projectdefinitie en een programma van eisen. Je gaat in eerste instantie als junior projectleider het project duurzame warmte/koude voorziening ondersteunen waarbij de verschillende gebouwen in het Universiteitskwartier worden aangesloten op een netwerk van te realiseren WKO-bronnen.

Naast bovengenoemde werkzaamheden houd jij je onder andere ook bezig met:
  • het realiseren van projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van tijd, geld, kwaliteit, organisatie en communicatie in samenwerking met overall projectmanager;
  • het stellen van de juiste vragen zodat je de eisen en wensen van de opdrachtgever en gebruiker kan vertalen naar een passend, gedetailleerd en functioneel ontwerp;
  • het samen met de projectmanager uitvoeren van technische haalbaarheidsonderzoeken (o.a. Arbo-eisen, duurzaamheid, toegankelijkheid; (brand)veiligheid; pre-toets-vergunningen);
  • het deelnemen aan (en daar waar nodig voorbereiden van) uiteenlopende overleggen, zoals projectteams en ontwerpteams;
  • het actief meewerken aan het creeëren van draagvlak van alle betrokken partijen ten behoeve van voortgang en besluitvorming;
  • het accuraat verzorgen van de afronding van het project en het overdragen van dossiers naar de beheerorganisatie;
  • het oppakken van deelprojecten onder verantwoordelijkheid van programma- en/of projectmanager.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt tenminste HBO werk- en/of denkniveau;
  • Je bent in staat om professionele relaties binnen en buiten de organisatie te ontwikkelen;
  • Je hebt kennis, of bent bereid deze op te doen, van duurzame en circulaire oplossingen voor de gebouwde omgeving;
  • Je hebt ervaring in proces- en planmatig werken en weet goed hoofd- en bijzaken te onderschijden;
  • Je bent in staat om te gaan met verschillende belangen en standpunten van stakeholders.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor één jaar met een proeftijd van twee maanden, bij voorkeur met ingang 1 oktober 2022. Bij gebleken geschiktheid volgt een vast dienstverband. Het dienstverband is voor 32 uur per week.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van relevante ervaring bij aanvang van het dienstverband, € 2.818 tot €4.257 bruto per maand op basis van een volledige werkweek van 38 uur. Dit is exclusief 8 % vakantie- en 8.3 % eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Huisvestingsontwikkeling

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 41.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid.

De dienst Huisvestingsontwikkeling (HO) creëert samen met gebruikers en beheerders inspirerende werkomgevingen voor onderwijs, onderzoek en samenwerkingsverbanden van wetenschap en bedrijfsleven. Samen met de academische gemeenschap, de gemeente Amsterdam, bewoners en ondernemers werkt HO aan vernieuwing en verduurzaming van de UvA-campussen en aan ontwikkeling van huisvesting voor studenten. HO is actief in netwerken van stad, wetenschap en samenleving en werkt samen met bestuurders, architecten, stedenbouwkundigen, woningbouwcorporaties, burgers en ondernemers. Normaliter werkt ons team vanuit ons pand aan het Spui in hartje Amsterdam, waar je makkelijk op de fiets of met het OV komt.

Nieuwsgierig naar onze organisatie? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 32 uur per week
  • €2818—€4257 per maand
  • HBO
  • 9869

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you