JUNIOR ONDERZOEKER / PROMOVENDUS

JUNIOR ONDERZOEKER / PROMOVENDUS

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 2 sep Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Voor het Kenniscentrum zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste JUNIOR ONDERZOEKER / PROMOVENDUS

Functieomschrijving

Het onderzoeksproject Meten van Uitkomsten van Revalidatie (MUREVAN) gaat over het meten van de uitkomsten van medisch-specialistische revalidatie. Het doel is om een set van meetinstrumenten (vragenlijsten) te testen die breed in de revalidatie kan worden ingezet om de meerwaarde van revalidatie voor de patiënt in kaart te brengen en voor screening/monitoring van behandeldoelen.

In het project wordt een set van vragenlijsten op het gebied van eigen regie, participatie, zelfredzaamheid en kwaliteit van leven bij het begin van de revalidatie en zes maanden later afgenomen bij een grote groep revalidatiepatiënten (met bijvoorbeeld hersenletsel, dwarslaesie, oncologie, chronische pijn, en dergelijke). Zij worden benaderd via meerdere revalidatiecentra, afdelingen revalidatie van ziekenhuizen en zelfstandige behandelcentra. Ook zullen we door middel van kwalitatief onderzoek meer inzicht krijgen in de toepasbaarheid van deze vragenlijsten in de spreekkamer.

Wat ga je doen?

Samen met de post-doc onderzoeker voer je het onderzoek uit. Je neemt interviews af bij patiënten, onderhoudt contacten met de deelnemende instellingen, coördineert de online afname van de vragenlijsten, en voert statistische analyses uit. De resultaten presenteer je op nationale en internationale bijeenkomsten en publiceer je in wetenschappelijke tijdschriften, uitmondend in een proefschrift.

PhD opleiding

Als junior onderzoeker/promovendus doorloop je een leertraject waarbij je onderzoek doet, onderwijs geeft en je jezelf ontwikkelt tot onderzoeker. Als onderdeel van dit leertraject volg je  een PhD opleidingsprogramma bij de Graduate School of Life Science van de divisie Hersenen van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Naast enkele verplichte cursussen, zoals de Basiscursus Regelgeving en Organisatie voor Klinisch onderzoekers (BROK), kun je naar eigen keuze verschillende cursussen volgen die aansluiten bij je eigen project en toekomstplannen. Dit biedt een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen. Je draait mee in een enthousiaste groep van promovendi in De Hoogstraat Revalidatie en de afdeling Revalidatie in het UMC Utrecht.

Specificaties

Revalidatiecentrum De Hoogstraat

Functie-eisen

Wat zoeken wij in jou?

  • Je bent afgestudeerd in een medische, sociaal- of gezondheidswetenschappelijke richting.
  • Je hebt duidelijke affiniteit met klinimetrie.
  • Je beschikt over een echte onderzoek-mentaliteit: ruimdenkend, kritisch, nieuwsgierig, enthousiast, leergierig en nauwkeurig.
  • Je wil je verder ontwikkelen als onderzoeker.
  • Je bent proactief en in staat procedures mede op te stellen en zelfstandig uit te voeren.
  • Je beschikt over goede organisatorische en communicatieve vaardigheden.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring met onderzoek en geavanceerde statistische analysetechnieken, zoals confirmatieve factoranalyse en multilevel analyse is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar welke na een positieve evaluatie verlengd wordt met 2 jaar.

Als je bij De Hoogstraat gaat werken, bieden we jou:

  • Een prettige werksfeer met betrokken collega’s
  • Een mooie, moderne werkomgeving bij het Wilhelminapark in Utrecht, goed bereikbaar per fiets, OV en auto
  • Je krijgt een aanstelling voor bepaalde tijd bij De Hoogstraat Revalidatie. Het betreft een tijdelijk dienstverband voor drie jaar. Het eerste jaar is een proeftijd, welke na een positieve evaluatie verlengd wordt met twee jaar.
  • Salaris tussen € 2.759,- en maximaal € 3.922,- bruto per maand (FWG 50) op basis van een 36-urige werkweek
  • Arbeidstijden in overleg waarbij een goede therapiespreiding voor de revalidant het uitgangspunt is. In dit geval betekent dit dat je in elk geval op dinsdag aanwezig bent, zodat je aanwezig kunt zijn bij team overleggen en contact houdt met directe collega’s
  • Een vakantietoeslag van 8,33% en volledige dertiende maand
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met aantrekkelijk belastingvoordeel om bijvoorbeeld een fiets of laptop aan te schaffen
  • Uitgebreide gratis sportmogelijkheden, zoals pilates, yoga, bootcamp, fitness en zwemmen

Werkgever

Werken bij De Hoogstraat Revalidatie

De Hoogstraat Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen. Landelijk zijn we bekend om succesvolle integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten en kennisontwikkeling door wetenschappelijk onderzoek. Deze kennis en ervaring toetsen, delen en gebruiken we om jong en oud verder te helpen en te ondersteunen met gerichte informatie, behandeling, stevige training en slimme (technische) aanpassingen. Met als doel revalidanten naar een zo groot mogelijke zelfredzaamheid te helpen. Partner, ouders, kinderen en/of vrienden zijn actief betrokken en spelen een centrale rol.

We hebben een hoog ambitieniveau en een sterke betrokkenheid bij wetenschappelijk onderzoek, innovatie en kennisdelen. Wij vinden diversiteit binnen ons team belangrijk.

Onze ambitie is wat moeilijk gaat toch mogelijk maken zodat kinderen en volwassenen die bij ons revalideren hun beperkingen overwinnen en naar hun volle vermogen mee kunnen doen in de maatschappij.

Afdeling

Het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht

Het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht is het onderzoeks- en innovatiecentrum van De Hoogstraat Revalidatie en het UMC Utrecht. Resultaten van onderzoek worden gebruikt voor het verbeteren van behandeling.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; PhD
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • €2759—€3922 per maand
  • Universitair
  • AT HO 20220726

Werkgever

Revalidatiecentrum De Hoogstraat

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rembrandtkade 10, 3583 TM, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you