Assistent kwaliteitszorg

Assistent kwaliteitszorg

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 12 aug Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 12 aug 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Het betreft een vacature voor een tijdelijke functie van 1 jaar, 3 dagen per week, met mogelijkheid tot verlenging bij team kwaliteitszorg binnen het Expertisecentrum voor onderwijs en opleiding.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een assistent kwaliteitszorg in het team kwaliteitszorg in het Expertisecentrum voor onderwijs en opleiding van het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Vanuit je planmatige en klantgerichte houding draag je bij aan de verbetering van onderwijskwaliteit. Je bent onder meer verantwoordelijk voor de ‘backoffice’ in het team, van waaruit evaluaties worden gepland, geïnitieerd en geanalyseerd. Daarmee ondersteun je de adviseurs in het team kwaliteitszorg en de stakeholders in de opleidingen (zoals opleidingsdirecteuren, cursuscoördinatoren, beleidsmedewerkers en opleidingscommissies). Je werkt aan manieren om de onderwijskwaliteit te monitoren en verbeterinformatie te verzamelen, te interpreteren en te communiceren. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van een kwaliteitscultuur. Je komt te werken in een afwisselende omgeving gericht op innovatie en ontwikkeling. Samen met je collega’s kom je tot concrete aanpakken ten behoeve van het onderwijscentrum en andere stakeholders. Affiniteit of ervaring in het hoger onderwijs en onderwijskundige kennis zijn een pre.

Je coördineert, beheert, analyseert en interpreteert onderwijsevaluaties. Ook initieer en beheer je de jaarplanning van deze evaluaties. Je communiceert met cursuscoördinatoren en beleidsmedewerkers van academische opleidingen over deze evaluaties, stelt waar nodig bij, en maakt en deelt rapportages. Je kunt de wensen van klanten afstemmen op het kwaliteitsbeleid en de werkprocessen in het team Kwaliteitszorg. Je houdt overzicht over verschillende procedures en brengt werkprocessen samen. Je levert periodiek evaluatiegegevens en informatie aan opleidingsdirecteuren, management van het Onderwijscentrum en divisiemanagers. Je ondersteunt collega’s in het team bij administratieve taken. Op deze wijze draag je bij aan het versterken van de kwaliteitscultuur.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding.
  • Je bent een pro-actieve aanpakker met analytische vaardigheden.
  • Je kunt goed planmatig werken en bent klantgericht.
  • Je bent nauwkeurig en constructief.
  • Je kunt zelfstandig systemen en data in onderwijskwaliteit opzetten, beheren, en van daaruit bijdragen aan een kwaliteitscultuur.
  • Je bent teamgericht en communicatief.
  • Je werkt graag samen, en stemt gemakkelijk af met collega’s, maar kan tevens goed autonoom werken.
  • Je hebt relevante werkervaring en hebt een positieve resultaatgerichte instelling.
  • Je kan overzicht houden over verschillende procedures.
  • Je bent communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling), vriendelijk en klantgericht.
  • Je kan wensen van klanten combineren met ontwikkelingen in het team kwaliteitszorg.
  • Je hebt kennis en ervaring in recente methoden van kwaliteitszorg of bent bereid die kennis op te doen.
  • Je kan snel schakelen met verschillende stakeholders in de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Het salaris voor deze (22 uur) functie bedraagt maximaal € 3.355,00 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband. 

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Universitair Medische Centra (UMC). Wij bieden onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, vakantietoeslag, een reiskostenvergoeding woon-werkverkeer en diverse opleidingsmogelijkheden.

Afdeling

Expertisecentrum voor onderwijs en opleidingen

Het expertisecentrum voor onderwijs en opleidingen heeft de taak een wezenlijke bijdrage te leveren aan de ambities van het Universitair Medisch Centrum Utrecht op het terrein van onderwijs en opleiden. Dit geven we gestalte door advisering over en het ontwerpen van methoden voor onderwijs en toetsing, curriculumontwikkeling, professionalisering van docenten, onderwijskundige scholing van studenten en assistenten in opleiding, onderzoek van onderwijs, ontwikkeling van onderwijstechnologie, en kwaliteitszorg van onderwijs en opleiden. Het team kwaliteitszorg ontwikkelt methodologie en beleid voor onderwijskwaliteitszorg en adviseert derden over evaluatie en kwaliteit van onderwijs en toetsing. Daarnaast coördineert het team en voert het procedures uit voor gestandaardiseerde interne kwaliteitszorg ten behoeve van onderwijsprogramma’s en toetsing voor de opleidingen waarvoor het onderwijscentrum verantwoordelijk is.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 22 uur per week
  • max. €3355 per maand
  • HBO
  • 2022-2233

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Heidelberglaan 100, 3584 CX, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you