Toetsdeskundige/onderwijskundige

Toetsdeskundige/onderwijskundige

Geplaatst Deadline Locatie
26 jul 4 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 4 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde zoekt voor haar Education Service Centre (ESC) een toetsdeskundige/onderwijskundige voor de beleidsondersteuning (toetsing) van het onderwijsmanagement, docenten en de Examencommissie voor 32 - 38 uur per week.

Wat ga je doen

Als toetsdeskundige/onderwijsdeskundige werk je samen met de medewerkers van het Team Education Quality and Assurance (onderdeel van het Educational Service Centre) dat verantwoordelijk is voor de beleidsadvisering op diverse onderwijsterreinen van de onderwijsdirectie én de kwaliteitszorg van het onderwijs.

De kerntaken van de functie zijn: het evalueren en aanscherpen van het toetsingskader van de faculteit waarbij de analyse van de manier waarop getoetst wordt (toetsvorm, vraagvorm, wijze van opstellen, niveau van toetsing et cetera) belangrijke aspecten zijn; het adviseren en begeleiden van docenten bij het implementeren van constructive alignment en van (online) activerende en motiverende werk- en toetsvormen in hun colleges; de ondersteuning van de Examencommissie in haar wettelijke taak van de borging van de toetsing; het coördineren van de Assurance of Learning (het meten van eindtermen) van de Amerikaanse accreditatie-organisatie AACSB. Als sparringpartner heb je veel contact met medewerkers van het ESC, docenten, leden van de Examencommissie, de onderwijs- en opleidingsdirecteuren en (externe) collega's van andere (internationale) faculteiten voor uitvoering en afstemming van beleid.

Wij zoeken een enthousiaste en pro-actieve toetsdeskundige/onderwijskundige met een academische master die een belangrijk aandeel zal leveren in de verdere ontwikkeling van het toetsbeleid van de faculteit.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

  • Je hebt een afgeronde academische masteropleiding, bij voorkeur in Onderwijskunde;
  • geschikte kandidaten met een andere academische achtergrond kunnen ook in aanmerking komen voor deze functie;
  • het is belangrijk dat je belangstelling hebt voor onderwijsvernieuwing en andere innovatieprojecten in het onderwijs;
  • je hebt een aantal jaar relevante werkervaring opgedaan in de kwaliteitszorg/beleidsadvisering van het (hoger) onderwijs;
  • je hebt enige ervaring met toetsing en didactiek;
  • je weet hoe je analyses kunt omzetten in praktische adviezen;
  • je bent gewend om projectmatig te werken;
  • je hebt een aantoonbare goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • je bent contextgevoelig en in staat tot helder en eenduidig communiceren.
  • je bent stressbestendig en je kunt snel schakelen tussen verschillende taken en goed prioriteiten stellen;
  • je vindt het leuk om met mensen samen te werken op verschillende niveaus binnen de organisatie.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige beleidsfunctie waarbij eigen initiatief wordt gewaardeerd en je onderdeel bent van een klein gedreven team die de onderwijsdirectie beleidsmatig ondersteunt én de kwaliteitszorg in het onderwijs coördineert. Tijdens het vervullen van deze functie kan de medewerker zichzelf verder ontplooien door middel van cursussen, trainingen en het intensief samenwerken met stakeholders binnen en buiten de faculteit.

We bieden een contract voor een jaar, met een proeftijd van twee maanden, met daarna uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en/of ervaring, minimaal €2.846,-en maximaal €4.490, - bruto per maand, op basis van 38 uur per week. Op deze functie is het UFO-profiel medewerker onderwijsontwikkeling 3, salarisschaal 10 van toepassing.

De UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld en 8.3% eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Wat bieden we je verder?
  • een enthousiast en warm team dat openstaat voor nieuwe collega's;
  • werken in een dynamische faculteit met veel nieuwe initiatieven;
  • een inspirerende academische en internationale werkomgeving in het hart van Amsterdam.

Werkgever

Faculteit Economie & Bedrijfskunde

De Universiteit van Amsterdam is de grootste universiteit van Nederland, met het breedste opleidingsaanbod. Een intellectueel knooppunt met 42.000 studenten, 6.000 medewerkers en 3.000 promovendi. Verbonden door een cultuur van nieuwsgierigheid. Meer lezen.

Over de faculteit/dienst/instituut/afdeling

De Faculteit Economie en Bedrijfskunde verzorgt voor ruim 7500 studenten onderwijs in Economie & Bedrijfskunde en heeft een internationaal karakter. Onze studenten zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt.

Het Education Service Centre (ESC) draagt zorg voor de onderwijsondersteuning van de bachelor- en masteropleidingen van de faculteit; van het werven en toelaten van studenten tot en met het uitreiken van de diploma's. De sfeer is energiek en informeel; resultaatgericht met aandacht voor elkaar. Je werkt met circa 100 collega's bij het ESC, verdeeld over negen teams die samen zorgen voor goede ondersteuning

Nieuwsgierig naar onze organisatie en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een ruime vakantieregeling en ontwikkelmogelijkheden? Hier lees je meer over werken bij de Universiteit van Amsterdam.

Specificaties

  • Onderwijs
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • €2846—€4490 per maand
  • Universitair
  • 10003

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Roetersstraat 11, 1018WB, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you