Apotheker biotechnologische producten (projectleider)

Apotheker biotechnologische producten (projectleider)

Geplaatst Deadline Locatie
27 jul 24 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 sep 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je als apotheker specifieke interesse in experimentele biotechnologische geneesmiddelen zoals plasmide DNA en T cellen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Functieomschrijving

Je zal als projectleider van diverse projecten worden ingezet, waarbij je belangrijkste aandachtspunt de productontwikkeling en productie van celtherapie producten is. Wij hebben meerdere projecten (zowel intern als met externe partners) waarin wij T cel producten ontwikkelen en produceren voor klinische toepassing. Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld Tumor infiltrerende lymfocyten (TIL) voor de behandeling van gemetastaseerd melanoom. 

Als projectleider ben jij o.a. verantwoordelijk voor de productie, de kwaliteitscontrole en het op GMP niveau houden van de processen en apparatuur, maar ook voor contact met interne partners (bijv. andere research groepen) en externe partners (bijv. start-up biotech bedrijven) en planning van experimenten en producties. Je zal samen met de analisten in het laboratorium en in de productiefaciliteit werken. Daarnaast ben je betrokken bij andere lopende studies en projecten. 

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

  • Je bent in het bezit van een afgeronde WO opleiding tot apotheker. 
  • De voltooiing van een promotietraject in een relevant vakgebied is aanbevolen.   
  • Je bent een teamplayer, zelfstandig, initiatiefrijk, creatief en hebt een ‘hands-on mentaliteit’. 
  • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je toont flexibiliteit in een dynamische werkomgeving. 
  • Je hebt interesse in onderzoek, kwaliteitscontrole en productontwikkeling.
  • Ervaring in de farmaceutische industrie en/of bovengenoemde vakgebieden is een pre.    
  • Je beschikt over goede Engelse taalvaardigheden. 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: in eerste instantie een jaarcontract.

Jouw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is de cao ziekenhuizen. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring, tussen € 3.850,- en € 5.801,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek. Dit is conform FWG 65. Daarnaast ontvang je 8,33% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en als vergoeding voor de reiskosten € 0,19 per kilometer.
 
Als medewerker van het AVL kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer.

Afdeling

De apotheek van het Antoni van Leeuwenhoek

De apotheek van het Antoni van Leeuwenhoek is verantwoordelijk voor de medicatievoorziening van het ziekenhuis. Binnen de Apotheek wordt de ziekenhuisfarmacie in volle omvang uitgeoefend, inclusief de productie van (biotechnologische) geneesmiddelen in een state-of-the-art productiefaciliteit (1000m2), de (bio)analyse van geneesmiddelen, en de distributie van (onderzoeks)medicatie. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van diverse technieken waaronder ampuleren, tabletteren, sachetteren, extrusie, sproeidrogen, vriesdrogen en fermenteren. Daarnaast heeft de apotheek een actief Adoptieve Cel Therapie (ACT) programma. Dit is een nieuw type immuuntherapie waarbij T-cellen uit het lichaam van de patiënt worden gehaald, in de cleanroom worden opgegroeid tot grote aantallen en aan dezelfde patiënt in het instituut worden teruggegeven. 

De productie activiteiten vinden plaats onder GMP-condities en het ziekenhuis beschikt over een Fabrikantenvergunning. Je werkt in een gedreven en multidisciplinair team van (ziekenhuis)apothekers, assistentes, analisten, onderzoekers, en artsen. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • €3850—€5801 per maand
  • Universitair
  • PA NK 20220727

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you